Watson jesi bila danas na folikulometriji, kako je proslo, sta su ti rekli??😃
Čekamo dojmove 🥰
Watson jesi bila danas na folikulometriji, kako je proslo, sta su ti rekli??😃
Čekamo dojmove 🥰
Da, i mene bas zanima kako je proslo. Nadam se da je Watson zadovoljna pregledom 🙌🏻🍀
Baby P 03/21 💙
Cure evo meee,ajme ludog li dana! Oprostite na cekanju
Na folik.je bilo super jer je doktor izvanredan! Imamo tempirane odnose ovaj tjedan, folikul samo sto ne prsne hehe! Kaze sve skolski sto se ovulacije i izgleda tice! Dan prije O kaze ne imati odnos, nego pauzirati... vidjeti cemo,ovaj mjesec idemo s tok metodom!
Preporucam vam folik.ako ne znate kada imate ovulaciju! Za 150kn si kosu cupam vec mjesecima, radije dam tako novce nego na trakice ili CB!
Joy drago mi je zbog plusica iz vedra neba !!! Cestitam i pisi nam dojmove/simptome !!!♥♥♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Drage zenice, ja danas iz zezancije sa prijateljicom isla uraditi test
Pokazale su se dvije crte 😊😊😊😊
Nazalost sliku mi ne uspijeva ucitati 😏
Cestitam! 🍀❤ jel ti izostala M?
Odi na ovu stranicu, uploadaj sliku i kasnije zalijepi link ovdje. https://imgbb.com/
Hvala❤️❤️
Kasnila je 3 dana
https://ibb.co/1TcJhwD
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Watson bas mi je drago, to stvarno zvuci obecavajuce. Kad malo bolje razmislim na sto sve mi dajemo 150 kn to je stvarno kriminal, tako da je ovo odlicno! Nadam se da je onda ovaj mjesec to to
Joy pa ovo je bas lijepa skolska crtica, neka ti je sa srecom ❤
Baby P 03/21 💙
Na folik.je bilo super jer je doktor izvanredan! Imamo tempirane odnose ovaj tjedan, folikul samo sto ne prsne hehe! Kaze sve skolski sto se ovulacije i izgleda tice! Dan prije O kaze ne imati odnos, nego pauzirati… vidjeti cemo,ovaj mjesec idemo s tok metodom!
Preporucam vam folik.ako ne znate kada imate ovulaciju! Za 150kn si kosu cupam vec mjesecima, radije dam tako novce nego na trakice ili CB!
Joy drago mi je zbog plusica iz vedra neba !!! Cestitam i pisi nam dojmove/simptome !!!♥♥♥
Hej,i ja vas pratim svaki dan ,ali nemam nista za prijaviti . Danas mi je 10. Dan ciklusa, pa od sutra pocinjem sa trakicama. E,pa ja sam bila pre dve nedelje kod ginekologa i moj mi je rekao da bas dan pred O treba da imamo odnose, jer spermicima treba vremena da dodju do jajne ćelije, a na dan O je kao vec kasno,jer ne mogu da stignu na vreme. 🤔🤔 ne znam sta misliti i raditi, ja sam bas mislila ovaj put pokusati dan pred O ,jer eto nikad u ovom kratkom vremenu koliko pokusavamo nismo imali odnose taj jedan dan pred. Hmmm
Da nam se posreci ovaj mesec 🥰
Joy cestitaam,baci nam malo baby prasine 😍😍
Kakvi su ti bili simptomi,pricaj nam sve 😇
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Počela sam s trakicama odmah 5DC
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Na folik.je bilo super jer je doktor izvanredan! Imamo tempirane odnose ovaj tjedan, folikul samo sto ne prsne hehe! Kaze sve skolski sto se ovulacije i izgleda tice! Dan prije O kaze ne imati odnos, nego pauzirati… vidjeti cemo,ovaj mjesec idemo s tok metodom!
Znači, oni inače ne preporučuju imat odnos prije O ili samo tebi?
Fakat zvuči obećavajuće
Znači, oni ti prate razvoj folikula?
👦2012💙
Drage zenice, ja danas iz zezancije sa prijateljicom isla uraditi test
Pokazale su se dvije crte 😊😊😊😊
Nazalost sliku mi ne uspijeva ucitati 😏
Cestitam! 🍀❤ jel ti izostala M?
Odi na ovu stranicu, uploadaj sliku i kasnije zalijepi link ovdje. https://imgbb.com/
Hvala❤️❤️
Kasnila je 3 dana
https://ibb.co/1TcJhwD
Cestitam
👦2012💙
Sto biste napravili…
Dakle, ja idem rano spavati (cca 21-22) i budim se oko 5-6. E sada, ja oko 3 idem na wc pa da li da tada mjerim bazalnu?
Ja s tim nemam iskustva pa ti nažalost ne mogu nis napisat, mislim da se Sanjarka bolje razumije u to :))
Nadam se da će vidjeti🤞
👦2012💙
Sortiraj odgovore
Najstariji