Draga Mama Andjela pisi me za ne dobiti 29.10.
Upravo sam dobila, 28 dana ciklusa... tacan kao i uvek, mislim uvek je 27-29 dana... ovaj mesec sam pocela da uzimam duphaston iako su mi ciklusi redovni ali endometrijum je bio malo tanji... a po trakicama ovulacija je recimo 16-18 dan... jedino sto me tesi a sto me je jako brinulo je da mi je ciklus dosao tacno. Plasila sam se duphastona, nikada nisam nista uzimala od tableta i plasila sam se da mi on ustvari ne poremeri sve. Ono sto sam primetila ovaj mesec uz njega je strujanje u grudima i iscedak od pre 5 dana koji je bio onako mlecno beli pa onda sluzavi. To ranije nije bilo. Samo za vreme ovulacije bude onaj sluzavi i onda suva kao barut.
Jako sam se rastuzila, ali u sredu idem da radim hormone pa u nove borbe ❤️ Malo me plase hormoni, nadam se da ce biti sve okej...
03/21 Ginekoloski pregled ✔️papa brisevi ✔️ urea plazma,hlamidia ✔️
09/21 Ginekoloski pregled, UZ Endometrijum tanji nego sto bi trebao biti za taj dan ciklusa- Duphaston 15DC 1x1 10 dana💊 inace UZ uredan, bez cisti, sve okay
🌸Ciklusi 27-29 dana
👩33
👱🏻♂️35
Meli2211,
Hajmo ispocetka 😊
Kad ti je bio ciklus, i da li si sigurna da su odnosi bili u plodnom prozoru? Kako provjeravas da li je doslo do O?
Konkretno se desavaju i lazno pozitivni i lazno negativni rezultati, kao i biokemijske.
Meni su na 28 dana ciklusi, ovulacija mi je bila prije nekih 10 dana po trakicama otprilike..... Malo sam ranije uradila test. Inače sam radila kad sam bila trudna kad mi je kasnio po 7 dana pa su bile plusine ajme. Ovo se vidi crta ono bas svako ko bi uzeo se vidi ali je jako blijeda na mob valjda jos u manji kvalitetu
Da, ja sam rano radila. Mislim da cu za 2 ili 3 dana ponoviti ako je to to trebala bi biti bar imalo tamnija
Meli2211,
Evo i mama Andjela ti je odgovorila. Ocito je da taj test inace pokazuje drugu crticu dosta svijetliju. Ja ga iskreno nisam koristila. Kako god, zelim ti da plusic potamni.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Meli, ja sam prvi pita takodjer radila taj test i jedva se vidjelo, ja nisam ni mislila da sam T, ali sam ovdje na forum ubacila sliku i zene su mi cestitale, crtica se bolje vidjela na slici nego tvoja, ja tvoju saaasvim maaalo vidim. Uradi za dva tri dana ponovo, polazati ce def jace i pod kamerom ce biti jasno vidljivo. Drzim fige da je. Ne ocajavaj sada jos pogotovo ako ti bje vidis. Zapravo se ti testovi ocitavaju u 3 do 5 min, i u tom periodu i vazi ono sto vidis, nakon tog perioda se nekom pojavi i druga crtica al to je vec prolazno vrijeme za ocitavanje testa. Dakle ako se u roku od 5 min pokazala ta crta koju ti vidis ima nade i drzimo fige. 😊
Daaa pojavila se u 4 min otprilike još sam što pala sat
Meli2211,
Evo i mama Andjela ti je odgovorila. Ocito je da taj test inace pokazuje drugu crticu dosta svijetliju. Ja ga iskreno nisam koristila. Kako god, zelim ti da plusic potamni.
Hvalaaa držite mi fige 💓💓🙏
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Nikki777 ➕
Allie ➕
Atina ➕
Marta ➕
Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Mama_andjela 6.10. - 3 dana ❤️
Ex_inna 7.10. - 4 dana ❤️
Ameliee 8.10. - 5 dana ❤️
Zoeeuzoee 8.10. - 5 dana ❤️
Nina23 14.10. 11 dana ❤️[/li]
BlairWaldorf 16.10. 13 dana ❤[/ul]
[ul]
Gaga88 29.10. 26 dana ❤[/ul]
[ul]
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂Buhtlica 10.11.- 38 dana ❤️[/ul]
[ul]
Kamilica…Sorgi…Samo ja…Malina_30..NanaJ[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Dobro jutroo cure 😊😁 Ja sam ustala da dodam listu pa da pokusam jos spavati😊 Stomacic me malkice boli, ona bol kao pred M 😵😵😵 Nekako tupa i unutarnja, nez kako da je opisem 😕[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Gaga88, mnogo mi je zao zbog M😕 Cula sam da mnogo zena koristi Duphaston i da je veoma poznato dobar tako da vjrrejujem da ce i tebi pomoci u rjesavanju debljine endometrija, a hormoni ce biti okej 😚 Znam da hoce, relativno brzo. 😇[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Melii, sve je receno, previse si rano uradila test, znam da smo sve znatizeljne al to je najvece zlo koje mi same sebi mozemo nanijeti, onda padnes u depru, onda odmah krene negativa. Imas jos vremena do za ne dobiti M, kad dodje taj dan, uradi, i biti ce to dobro 😊[/ul]
BlairWaldorf, upisano
.
Svim curama ugodan dan zelim🤩🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Nikki777➕
Allie ➕Atina➕Marta➕Visibaba➕[/li]
[li]BabyM➕🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂
Mama_andjela6.10. - 3 dana❤️
Ex_inna7.10. - 4 dana❤️
Ameliee8.10. - 5 dana❤️
Zoeeuzoee8.10. - 5 dana❤️
Nina2314.10. 11 dana❤️[/li]
BlairWaldorf16.10. 13 dana ❤[/ul]
[ul]
Gaga88 29.10. 26 dana ❤[/ul]
[ul]
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂Buhtlica10.11.- 38 dana ❤️[/ul]
[ul]
Kamilica…Sorgi…Samo ja…Malina_30..NanaJ[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Dobro jutroo cure 😊😁 Ja sam ustala da dodam listu pa da pokusam jos spavati😊 Stomacic me malkice boli, ona bol kao pred M 😵😵😵 Nekako tupa i unutarnja, nez kako da je opisem 😕[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Gaga88, mnogo mi je zao zbog M😕 Cula sam da mnogo zena koristi Duphaston i da je veoma poznato dobar tako da vjrrejujem da ce i tebi pomoci u rjesavanju debljine endometrija, a hormoni ce biti okej 😚 Znam da hoce, relativno brzo. 😇[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Melii, sve je receno, previse si rano uradila test, znam da smo sve znatizeljne al to je najvece zlo koje mi same sebi mozemo nanijeti, onda padnes u depru, onda odmah krene negativa. Imas jos vremena do za ne dobiti M, kad dodje taj dan, uradi, i biti ce to dobro 😊[/ul]
BlairWaldorf, upisano
.
Svim curama ugodan dan zelim🤩🥰
Jutrooooo supika ste 💓
Svjeze vijesti javljam, bila sam kod dr i pokazala test, dr kaze jeaaaaaaaas da je to to i da je svijetla jer je rana trudnoća
Meli2211,
Nadam se da ti je sada lakse.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Sortiraj odgovore
Najstariji