Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    01. Listopad 2021. 11:25

Kamilica 🌅

Di ste cure 🤗🌞 Petaaak jeeee 🥳🥂😅
    Evo nisam bas bila aktivna proslih dana.
    Vidim da ima brdo plusica, jako sam sretna zbog vas cure.🤗
    Cestitam svima! 🥳🤰☺️
    A istodobno sam i tuzna, jer se osjećam kao da su svi iz razreda upisali faks, a jedino ja nisam upala. 🤷🏼‍♀️😅🙈
    Znam da nisam jedina ostala na temi, ali sve ste mladje od mene, pa se osjećam staro i jalovo. 🙈
    Dosla je M prekjučer. Nismo se seksali nijednom pa nisam nista ni čekala. Ali barem su ciklusi sad oko 28 dana. 🤷🏼‍♀️

Buhtlica, Ameliee, Luna, Mama andjela, ex Inna, Lavica….🤗🤗🤗I nase friske trudnice…🤗🤗🤗
    Svima želim lijep vikend! 🤗🏖️🌊🌞💗

Ooj Kamilicee cvjeticu moj 😚😚
    Ne sekiraj se oko godina,vec sam ti rekla. Ja cu Vas sve ispratiti  sa teme 🤪
    Ugodaan vikend 😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Leana93
    01. Listopad 2021. 11:34

Ne brinite, ja cu vas sve ispratiti. Vec sam ispratila njih stotinjak 🤣

28
    💖2017.
    Rad na bebi od 2/20
    Utrogestan 2x1 od 16.-25.

buhtlica23
    01. Listopad 2021. 11:41

Leana93

Ne brinite, ja cu vas sve ispratiti. Vec sam ispratila njih stotinjak 🤣

O pa ja sam o vise 🤣
    Ovo ce bit 4 godina kako pratim forum, a zadnje 2 sam aktivna na njemu hahah🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Leana93
    01. Listopad 2021. 11:43

Pa bas zato nas mozda sljedeca ti napustis 😁

28
    💖2017.
    Rad na bebi od 2/20
    Utrogestan 2x1 od 16.-25.

buhtlica23
    01. Listopad 2021. 12:08

Leana93

Pa bas zato nas mozda sljedeca ti napustis 😁

Pa hvala na lijepim zeljama 😁 ne bi se bunila. Ali i da docekam + nebi osla sa teme bila bi i tu aktivna 😁 alii tesko da sam sljedeca. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    01. Listopad 2021. 12:27

Cure malo sam vas čituckala. Čestitam trudnicama ❤️Evo ja uspješno privodim zarazu koronavirusom kraju te ovako ugrubo imam jos dva dana (malo nategnuto) fore za akciju ali eto nisam od neke volje ova korona je ostavila u nasljeđe umor ali eto nadam se da će i to uskoro proći. 😂 Neka sam i to "odradila". Sad sam mirna godinu dana od tih priča koliko "mi traje imunitet". Barem to... 🙄 Idemo dalje...😃

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Nikii512
    01. Listopad 2021. 13:38

Pozdrav,mozda sam promasila temu ali da priupitam curke koje su imale slicna iskustva..zadnja m mi je bila 17.09., iduca mi treba doci 06.10..imamo redovne nezasticene spolne odnose...cak i vise puta dnevno,naravno s tim da izbjegavamo svrsavanje iznutra ,ali nismo sigurni jesmo li uspjeli izbjeci sa 100% sigurnosti,tokom plodnih dana smo imali vise puta odnose..zadnjih dana me boli donji dio trbuha u podrucju jajnika,imam neki cudan iscjedak koji nikada nisam imala,stalno kao da mi nesto krcka po trbuhu i cudno se osjecam,stalno mi je vruce i ne mogu spavati..do sada nisam imala takve siptome prije m jer inace i nemam neke bolove ni grceve prije...heelpic 😁

zoeeuzoee
    01. Listopad 2021. 14:48

Ako zelite 

Nikii512

Pozdrav,mozda sam promasila temu ali da priupitam curke koje su imale slicna iskustva..zadnja m mi je bila 17.09., iduca mi treba doci 06.10..imamo redovne nezasticene spolne odnose…cak i vise puta dnevno,naravno s tim da izbjegavamo svrsavanje iznutra ,ali nismo sigurni jesmo li uspjeli izbjeci sa 100% sigurnosti,tokom plodnih dana smo imali vise puta odnose..zadnjih dana me boli donji dio trbuha u podrucju jajnika,imam neki cudan iscjedak koji nikada nisam imala,stalno kao da mi nesto krcka po trbuhu i cudno se osjecam,stalno mi je vruce i ne mogu spavati..do sada nisam imala takve siptome prije m jer inace i nemam neke bolove ni grceve prije…heelpic 😁

Nikii512

Pozdrav,mozda sam promasila temu ali da priupitam curke koje su imale slicna iskustva..zadnja m mi je bila 17.09., iduca mi treba doci 06.10..imamo redovne nezasticene spolne odnose…cak i vise puta dnevno,naravno s tim da izbjegavamo svrsavanje iznutra ,ali nismo sigurni jesmo li uspjeli izbjeci sa 100% sigurnosti,tokom plodnih dana smo imali vise puta odnose..zadnjih dana me boli donji dio trbuha u podrucju jajnika,imam neki cudan iscjedak koji nikada nisam imala,stalno kao da mi nesto krcka po trbuhu i cudno se osjecam,stalno mi je vruce i ne mogu spavati..do sada nisam imala takve siptome prije m jer inace i nemam neke bolove ni grceve prije…heelpic 

Ako zelite pitati dali postoji mugucnost trudnoce,naravno da postoji ako ste imali nezasticeni spolni odnos u plodnim danima,nema veze sto vas partner ne eakulira unutra..
    Kao sto znamo dovoljan je samo jedan spermij da se probije 
    Vasi simtomi mogu biti naznaka M a mogu biti i simtomi trudnoce
    Ugl sretno da ti se desi ono sto si zelis😊

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Luna93
    01. Listopad 2021. 14:58

Nikii512, 
    Slazem se za Zoeeuzoee, moguce je i jedno i drugo. Ako trebas dobiti 06.10., prerano je za simptome trudnoce. Koliko sam shvatila imas kratke cikluse ili nisi dobro napisala. Svakako neka bude kako ti zelis. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Nikii512
    01. Listopad 2021. 15:06

Luna93

Nikii512,
    Slazem se za Zoeeuzoee, moguce je i jedno i drugo. Ako trebas dobiti 06.10., prerano je za simptome trudnoce. Koliko sam shvatila imas kratke cikluse ili nisi dobro napisala. Svakako neka bude kako ti zelis.

Krivo napisano da..stavila sam datum zadnjeg dana...😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.