Lunamoon Ja imam uputnicu za vaditi prolaktin 3 dan ciklusa, tako da to ću sad kad dobijem riješiti i pošto mi moj ginekolog ne želi raditi briseve jer je prošlo tek 6 aktivnih mj na radu na bebi tek mi moze za 7 mj napisati uputnicu za briseve jer rekao mi je da to tek rade kad krenu sa MPO postupkom. Tak da mi se neda natezati mislim da ću ići to privatno za briseve da i to provjerim
Joj da. Oni znaju biti tako škrti s nekim pretragama. To mi bas ide na živce. I ja briseve odradim privatno jednom godišnje i bok. Često puta i papu i uzv radim tako jer kod bivse gin se cekalo po 2 mj na termin 😳
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Definitivno sam odlučila da prije konzultacija sa gin moj partner odradi spermiogram. Tako da odmah znamo od cega krenuti.
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Da to bi i ja rješila,da moj ide, ali ne znam ni koga bi pitali za to - to se pita urologa ili dr opće prakse? nemam pojma
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro cure 🤗🌞
Malina zao mi je zbog M, ali glavu gore. Bit će sve ok. 🤗
Atina zao mi je zbog snjeska. Nemoj se bedirati, takodjer glavu gore. Tako je moralo biti. Mi ne vidimo širu sliku. 🤗
Luna mozda ti se godinu dana cini puno, ali nema tu nista tragično. Lijepo obavi sve pretrage da znas u cemu je problem. Moze bit sto malih stvari, od mioma, cista, polipa, upala, hormona, cin-a, bakterija, pa do partnera....i ako je sve to ok, opet su sanse po ciklusu nazalost samo 25-30 %. Ali pozitivna stvar je sto ste oboje mladi. Ti pogotovo. Tek ti je 26! Imas ti jos puuuuuno jajašaca. 😀 Samo pozitivno. ☺️
Mene je trta jer sam se s 38 tek odvazila na bebu. Meni je menopauza doslovno iza ugla. 😅 Ne sumnjam da ce vam doci beba brzo. 🤞🤰🤗
Mama andjela, Ameliee, Svenhanavid….i svim ostalim curama zelim lijep cetvrtak! 🤗🌞🏖️🌊💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
cao cure. Nisam se javljala dugo jer nisam imala za sta. Uvjerena da stize menga , testici negativni svi do sada. Osim jucer popiskila iz znatizelje jer su mi stigli od betty trakice. I bio pozitivan test. I danas na treci urin. Jer sam jutros pospana 2 put piskila i zaboravila da test uradim. Al na 31 dan ciklusa opet se meni to cini svijetlo. Cekam iduci tjedan ako ne dobijem idem radit betu.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ah i zaboravila reci. Posto sam bila uvjerena da nema nista. Prestala sam i piti terapiju sto mi je doktor dao. Decortin i utrogestan . Sad neznam dal da nastavim ili ne nisam vise pametna. Ako je biokemijska utrogestan ce mi sve samo pomaknuti. 🤔
Evo došla je menga kao šta sam i pisala neki dan da je očekujem već u četvrtak Tako da Amelie skidaj me s liste i piši idući datum za ne dobiti - 23.9
11.11 miny anomaly ✅
Ina85 koliko sam popratila na forumu tebi bas cesto uspije pa bude biokemijska,zar nije i prošli mjesec isto bilo? Ja nemam neki pametan savijet za to drzim fige stvarno da uspije ovaj put, probaj ponoviti za par dala ili vaditi betu? Jel mozes otic vadit betu da vidis dal se dupla OK?
11.11 miny anomaly ✅
Ina85 koliko sam popratila na forumu tebi bas cesto uspije pa bude biokemijska,zar nije i prošli mjesec isto bilo? Ja nemam neki pametan savijet za todrzim fige stvarno da uspije ovaj put, probaj ponoviti za par dala ili vaditi betu? Jel mozes otic vadit betu da vidis dal se dupla OK?
Da al tek u utorak. Ovaj laboratorij ovdje je katastrofa. Ako se do utorka test podeblja idem obavezno vadit betu. Ma zvala sam ja vec ginekologa i narucila se. Bila uvjerena da nisam trudna 🤷♀️ . Reko da mi promjeni terapiju i koji savjet sta da radim dalje. Svaki mj imam biokemijske.
Atina zao mi je zbog M. Ali gledaj pozitivno, moći ćeš se napiti sutra na piru. 🍸🍹🥂🙈 Salu na stranu, ali nema razloga za depru. Bit ce to ljetna bebica. 🤗
Ina netko je vec bio napisao da uz toliko biokemijskih potrazis trece, cetvrto mišljenje.😐 Ocito ti ostati trudna nije problem. Ali nemoj muciti sebe i tijelo svaki mjesec dok ne nadjes uzrok. Bar bi ja tako napravila. Držim fige da ovaj put bude sve u redu. 🤞
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji