Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    13. Lipanj 2021. 19:59

Joj i u mene apsolutno isto kao da ja pišem uh uhhhh sad sam zamislila da sam trudna, hahahahahahhaha

Pa mozda i jesi ❤️ meni po aplikaciji 16. za M al korigirano prema piku mislim da bi bio prije 18. Bas kao tebi. Ja da nisam imala testice doma ne bi mi ni palo napamet pisati tako da nikad se ne zna.

______
    Cure hvala. Iako ja ipak cekam datum M za svaki slucaj. Vi ste jedine koje znaju i ne pada mi napamet jos NIKOME reci 🤣🤣🤣

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Bonii
    13. Lipanj 2021. 22:06

Pozdrav curama, aktivna sam na drugoj temi odnedavno ali i vas s vremena na vrijeme škicnem 😁 
    Imam pitanje za Buhtlicu vidim da ti u opisu stoji da ti je TSH u 1 mjesecu bia 2.65 a u 3 mjesecu 1.94. jel ti ginekolog prepisa terapiju? jer se oni intervali do 3.5 smatraju normalna vrijednost, pa ako mi mozes dati savjet ukoliko mi ne bude tia dat nista za stitnjacu kako da užicam da me ipak stavi na terapiju.. koliko sam svatila kad se planira trudnoca preporucena vrijednost je do 2.5

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

buhtlica23
    13. Lipanj 2021. 22:12

Bonii 👼

Pozdrav curama, aktivna sam na drugoj temi odnedavno ali i vas s vremena na vrijeme škicnem 😁
    Imam pitanje za Buhtlicu vidim da ti u opisu stoji da ti je TSH u 1 mjesecu bia 2.65 a u 3 mjesecu 1.94. jel ti ginekolog prepisa terapiju? jer se oni intervali do 3.5 smatraju normalna vrijednost, pa ako mi mozes dati savjet ukoliko mi ne bude tia dat nista za stitnjacu kako da užicam da me ipak stavi na terapiju.. koliko sam svatila kad se planira trudnoca preporucena vrijednost je do 2.5

Hej, ja nisam dobila terapiju, meni se TSH spustio kada sam pocela piti Jadrankinu otopinu Jod cijena je cc 180 kn 
    Najidealnije za trudnocu je oko 2, sve iznad tog ne valja.. tako bar kaze moja ginekologinja, a tako mi je rekla i endokrinologinja prije 2 god.
    Bas sam razmisljala da sad opet odem izvaditi da vidim koliki je sada.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bonii
    13. Lipanj 2021. 22:28

buhtlica23

Bonii 👼

Hej, ja nisam dobila terapiju, meni se TSH spustio kada sam pocela piti Jadrankinu otopinu Jod cijena je cc 180 kn
    Najidealnije za trudnocu je oko 2, sve iznad tog ne valja.. tako bar kaze moja ginekologinja, a tako mi je rekla i endokrinologinja prije 2 god.

Hvala ti na ovako brzom odgovoru 😀 
    Ako me mozes malo uputiti u tu otopinu, pacit cu pogled i na google ali me zanima i ovako iz prve ruke? Ginekolog ti nije ragira na visu razinu TSH? Ja kad sam dobila nalaz bila sam zadovoljna da je u granicama normalne, a ustvari tek na forumu sam saznala da bi trebao biti nizi.. 
    Jesi primjetila neke promjene u organizmu nakon sta si ih pocela piti?

👦33
    👱‍♀️ 30
    👼 ❤️
    💁‍♀️ ❤️

buhtlica23
    14. Lipanj 2021. 05:45

Bonii 👼

buhtlica23

Bonii 👼

Hvala ti na ovako brzom odgovoru 😀
    Ako me mozes malo uputiti u tu otopinu, pacit cu pogled i na google ali me zanima i ovako iz prve ruke? Ginekolog ti nije ragira na visu razinu TSH? Ja kad sam dobila nalaz bila sam zadovoljna da je u granicama normalne, a ustvari tek na forumu sam saznala da bi trebao biti nizi..
    Jesi primjetila neke promjene u organizmu nakon sta si ih pocela piti?

Nisam primjetila nista posebno,osim da sam imala vise energije i probava mi se popravila jako.Imas stranicu na fb sa svim pitanjima i odgovorima.☺

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ameliee
    14. Lipanj 2021. 05:49

Trudnice🤰:
    💞 Jagodica1988 ➕
    💞 Ancio ➕
    💞 Rea ➕
    💞 Jelenko ➕
    💞 Bambina ➕
    💞 Lori ➕
    ⬇️🔜🤰
    ☀️ ODBROJAVANJE - 6. MJESEC ☀️
    Ina85 12.06. - 2 dana kasni ❤️ (u isčekivanju bete)
    XOXO 16.06. - 2 dana ❤️ (imamo +, čekamo da službeno zakasni M)
    Marinci 18.06. - 4 dana ❤️
    Sunshine 23.06. - 9 dana ❤️
    Buffy 27.06. - 13 dana ❤️
    Ameliee 28.6. - 14 dana ❤️
    🌴 ODBROJAVANJE - 7 MJESEC 🌴
    Delia 01.07. - 17 dana ❤️
    Kamilica 03.07. - 19 dana ❤️
    Sekica89 07.07 -  23 dana ❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• XOXO
    14. Lipanj 2021. 06:19

Dobro jutro svima. Ameliee vidim vracas se u raaanoranioce. Jel hvatas neki pik i O jucer danas sutra?
    Di nam je Lori  skroz nas zammijenila sa zimskim bebama?
    Lozice javi nam se bar tu i tamo da znamo kako si. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Luna93
    14. Lipanj 2021. 07:41

Zdravo cure, 
    Da li neko zna kad se najranije moze vaditi beta iz krvi? Test mi je bio negativan, juce sam ga napravila, 3 dana prije neocekivane menstruacije. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Marinci
    14. Lipanj 2021. 07:52

Luna93

Zdravo cure,
    Da li neko zna kad se najranije moze vaditi beta iz krvi? Test mi je bio negativan, juce sam ga napravila, 3 dana prije neocekivane menstruacije.

Mislim da se može i nekoliko dana prije m ,imas li kakve simtome

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    14. Lipanj 2021. 07:52

Marinci

Luna93

Zdravo cure,

Mislim da se može i nekoliko dana prije m ,imas li kakve simtome

Simptome

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.