Vrag mi nije dao mira imala sam jos jedan doma
https://ibb.co/GTXxWNw
Wow divan test. Koji si dan ciklusa?
26 DC s tim da mi se nakon induciranog izgleda nije jos vratilo na mojih uobicajenih 26-28 jer sam pik ulovila tek 15/16 DC tako da je i O bila kasnije. Jucer sam napravila test ujutro jer me "zuljao" s prvim jutarnjim i bio je skroz bijel. Nisam nista ni ocekivala jer je po meni bio tek 8-9 DPO. Danas sam dosla malo ranije s posla i ovaj je bio zadnji i isla sam pisnut samo da ga potrosim da mi ne padne napamet neckat se ocu necu dok ne bude M kasnila.
Ma bas mi je drago. Nakon svega sto si prosla.
Sretno ti. Zelim ti urednu trudnocu i musko 🤣🤣
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
26 DC s tim da mi se nakon induciranog izgleda nije jos vratilo na mojih uobicajenih 26-28 jer sam pik ulovila tek 15/16 DC tako da je i O bila kasnije. Jucer sam napravila test ujutro jer me "zuljao" s prvim jutarnjim i bio je skroz bijel. Nisam nista ni ocekivala jer je po meni bio tek 8-9 DPO. Danas sam dosla malo ranije s posla i ovaj je bio zadnji i isla sam pisnut samo da ga potrosim da mi ne padne napamet neckat se ocu necu dok ne bude M kasnila.
Hvala prosli put sam jaaako zelila curicu. Bila je al na zalost zavrsilo je kako je zavrsilo. Sad me bas briga sta ce bit samo da bude sve ok.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Xoxo cestitke! 🥳🤗💓
Ostalim curama sretno s testovima!🤞🤰
Svima lijep ostatak vikenda zelim! 🏖️🌞🌊💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hvala prosli put sam jaaako zelila curicu. Bila je al na zalost zavrsilo je kako je zavrsilo. Sad me bas briga sta ce bit samo da bude sve ok.
Cestitammmmm, divno
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Imas li simptome kakve
👦38👩32
Ina85 ako ja sam već na iglama onda mogu samo zamisliti kako je tebi. Držim fige na obje ruke i noge da super beta bude dobra!! 🤞🤞🤞🤞
Buhtilice žao mi je zbog olafa. 😢 Reci ti njemu da je zima prošla, nema više minusa i snjegovića, primamo samo pluseve kako u vanjskim temperaturama tako i hcg testovima. Znam da si tužna, znam da je teško gledati trudnice i bebice svuda oko sebe i to je sasvim normalno, ali ne dopusti da te tuga obuzme. Možda danas nije tvoj trenutak, ali to ne znači da možda sutra neće biti, biti ćeš i ti na vrhu liste i imati ćeš i ti svoju bebicu s kojom ćeš se ponosno šetati gradom. 🥰❤️ Drži se draga i nema predaje! 💪❤️
boboJa vjerojatno je onda do slike pa ne vidim najbolje, držim fige da iscjedak prestane i da popiškiš jedan jasan i masan ➕!! 🤞❤️
XOXO čestitam vrijednice moja draga!!! 🥳🤩😍 Toliko mi je drago da ti ne mogu opisati, neka bude uredna i školska, neka te zaobiđu svi potencijalni neugodni simptomi i uživala svaki dan u trudnoći. ❤️❤️ Grlim te jako, jako! P.S. Hvala ti što si moj prvi službeni upisani ➕! 💪
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Marinci prije dva tri dana mi je cijeli dan bio kao neki pritisak ne mogu to nazvat ni bolovima ni probadanjem ko da cu dobiti i kriza su me rasturala. Jedan dan mi je bila kao muka kroz dan al nista strasno. Bas sam tu napisala da ne znam ni dal si umisljam ili je cak od umora, topline i sunca jer po ljeti bas turbo radim i vikendi su mi nenormalni. Ostalo bas nista... Cice skroz mlohave ne bole nit su ocvrsnule, jos ne trcim na wc, evo danas me glava malo bolila al i to bi bila vremenu i tempu pripisala.
Ameliee hvala ti ❤️ ajde ti mene jos na neku waiting listu ipak ima jos 3-4 dana do M uopce
Nes ja sam oduvijek kao ideju zeljela dvoje al da krenem u akciju trebalo mi je punih 10 g da se odlucim na drugo nakon prvog. Sad ce bit velika razlika sto mi je zao a opet prije jednostavno nisam bila spremna. Tako da sve je do normalno da imas takve strahove al isto tako mislim da se sve to poslozi u svoje vrijeme i ta ljubav se ne dijeli nego se podupla.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Marinci prije dva tri dana mi je cijeli dan bio kao neki pritisak ne mogu to nazvat ni bolovima ni probadanjem ko da cu dobiti i kriza su me rasturala. Jedan dan mi je bila kao muka kroz dan al nista strasno. Bas sam tu napisala da ne znam ni dal si umisljam ili je cak od umora, topline i sunca jer po ljeti bas turbo radim i vikendi su mi nenormalni. Ostalo bas nista… Cice skroz mlohave ne bole nit su ocvrsnule, jos ne trcim na wc, evo danas me glava malo bolila al i to bi bila vremenu i tempu pripisala.
Ameliee hvala ti ❤️ ajde ti mene jos na neku waiting listu ipak ima jos 3-4 dana do M uopce
Nes ja sam oduvijek kao ideju zeljela dvoje al da krenem u akciju trebalo mi je punih 10 g da se odlucim na drugo nakon prvog. Sad ce bit velika razlika sto mi je zao a opet prije jednostavno nisam bila spremna. Tako da sve je do normalno da imas takve strahove al isto tako mislim da se sve to poslozi u svoje vrijeme i ta ljubav se ne dijeli nego se podupla.
Joj i u mene apsolutno isto kao da ja pišem uh uhhhh sad sam zamislila da sam trudna, hahahahahahhaha
👦38👩32
Ina85ako ja sam već na iglama onda mogu samo zamisliti kako je tebi. Držim fige na obje ruke i noge da super beta bude dobra!!🤞🤞🤞🤞
Buhtilicežao mi je zbog olafa.😢Reci ti njemu da je zima prošla, nema više minusa i snjegovića, primamo samo pluseve kako u vanjskim temperaturama tako i hcg testovima. Znam da si tužna, znam da je teško gledati trudnice i bebice svuda oko sebe i to je sasvim normalno, ali ne dopusti da te tuga obuzme. Možda danas nije tvoj trenutak, ali to ne znači da možda sutra neće biti, biti ćeš i ti na vrhu liste i imati ćeš i ti svoju bebicu s kojom ćeš se ponosno šetati gradom.🥰❤️Drži se draga i nema predaje!💪❤️
boboJavjerojatno je onda do slike pa ne vidim najbolje, držim fige da iscjedak prestane i da popiškiš jedan jasan i masan➕!!🤞❤️
XOXOčestitam vrijednice moja draga!!!🥳🤩😍Toliko mi je drago da ti ne mogu opisati, neka bude uredna i školska, neka te zaobiđu svi potencijalni neugodni simptomi i uživala svaki dan u trudnoći.❤️❤️Grlim te jako, jako! P.S. Hvala ti što si moj prvi službeni upisani➕!💪
Draga, nadam se..
Ali znas ima onih dana kad si gore, a ima dana kad si dole.. meni je danas ono kad sam dole.. s obzirom da M nema na vidiku morati cu poceti sa utricima a bas sam se nadala da ce doci prirodno i da ce to pokreniti ovulaciju.. no nista od toga. Kako si ti ?
Xoxo cestitam !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Xoxo čestitam! 😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙