Bambina pričekat ću tjedan dana pa onda vaditi krv kod svog ginekologa ako krvarenje stane. Vjerojatno je test bio lažno pozitivan.
Hvala svima na podršci. 💓Ovo je previše za mene.
Ja ne mogu shvatit da neko od 38 godina ovako razmislja. Pa zeno pokreni se! Provjeri da li je biokemijska, ako je, pokusaj naci razlog, mozda ga ima i banalan je, da ti se ne ponavlja vise. Najlakse je prst u uho i svirat k…. da izvines, pa nije ti 18 nego 38. Ako je i drugi test pozitivan i ako se beba uhvatila a ti sumnjas na upalu pa kreni sa lijecenjem upale da se ne dogodi spontani…. Mislim, stvarno……..
Ginic sve to zna i otpilio me. Rekao je da pričekam tjedan-dva i da ako ode ode.
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica ima jedan privatnik koji je dosta dobar ali žao mi bacati novce sada na to jer znam da nema još što vidjeti, prije šestog tjedna jednostavno nema šta prćkat bezveze a za dva tjedna budem 6 tjedana i 1 dan... Naravno ako bude krvarenja javit ću se odma u bolnicu ali sve poznanice su mi rekle da su grčevi i bolovi u granicama normalni pa se toga i držim
Hope ja sam jučer saznala da sam trudna 🤗 Čekam da mi se javi moj neurolog pa ću te obavijestit o daljnjim postupcima
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Kamilica ima jedan privatnik koji je dosta dobar ali žao mi bacati novce sada na to jer znam da nema još što vidjeti, prije šestog tjedna jednostavno nema šta prćkat bezveze a za dva tjedna budem 6 tjedana i 1 dan… Naravno ako bude krvarenja javit ću se odma u bolnicu ali sve poznanice su mi rekle da su grčevi i bolovi u granicama normalni pa se toga i držim
Hope ja sam jučer saznala da sam trudna 🤗 Čekam da mi se javi moj neurolog pa ću te obavijestit o daljnjim postupcima
Juuuuj,pa sad sam bas premotavala stranice. Kako lijepa crticaaaaaa! Cestitam i da bude sve super i skolski! ☺️☺️🥳🥳🥳🥳🥳
Hvalaaaa ti🥰🙈
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
Delia, vjerojatno ti se ciklus pomaknuo pa ti je ovulacija bila kasnije, zato i M kasni. U tom slučaju bi ti i plusić kasnio ako ga ima :) Jednom mi je jedna ginekologica rekla da se 'tolerira' takvo kašnjenje M do 14 dana, a ako prođe to vrijeme a M nema i dalje (a da nije u pitanju trudnoća), da se onda ide na pregled vidjeti da nije neka cista ili nešto. Ja računam po ovulacijskoj boli da je ovaj mjesec moja O došla 6 dana kasnije od očekivanog, što znači da će mi i M ili pozitivan testić kasniti toliko. Držim fige da se uskoro riješiš dileme!
Jagodice puno ti hvala na odgovoru 😘 Jucer sam bila kod ginekologice na pregledu, i sve sto mi je rekla je bilo da ima neka bijela tacka (sjena) u maternici i da to znaci ili da cu dobit M ili da je rana trudnoca. Znaci cekat cu jos par dana, pa se nadam da cu znati na cemu sam konacno. Vise se borim sa osjecajem nade u sebi, nekako ju bas potiskujem, jer se bojim da cu se onda puno razočarati.
👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
06.10. +
16.10.21. Missed ab 6tt 😞
13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞
Delia, vjerojatno ti se ciklus pomaknuo pa ti je ovulacija bila kasnije, zato i M kasni. U tom slučaju bi ti i plusić kasnio ako ga ima :) Jednom mi je jedna ginekologica rekla da se 'tolerira' takvo kašnjenje M do 14 dana, a ako prođe to vrijeme a M nema i dalje (a da nije u pitanju trudnoća), da se onda ide na pregled vidjeti da nije neka cista ili nešto. Ja računam po ovulacijskoj boli da je ovaj mjesec moja O došla 6 dana kasnije od očekivanog, što znači da će mi i M ili pozitivan testić kasniti toliko. Držim fige da se uskoro riješiš dileme!
Jagodice puno ti hvala na odgovoru 😘 Jucer sam bila kod ginekologice na pregledu, i sve sto mi je rekla je bilo da ima neka bijela tacka (sjena) u maternici i da to znaci ili da cu dobit M ili da je rana trudnoca. Znaci cekat cu jos par dana, pa se nadam da cu znati na cemu sam konacno. Vise se borim sa osjecajem nade u sebi, nekako ju bas potiskujem, jer se bojim da cu se onda puno razočarati.
Ah razumijem te, tako je i meni. Prvo se ne nadam ničemu pa je sve dobro, onda kako se približava kraj ciklusa, počnem se nadati i onda kreće ludilo
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Ekipa,moze pitanjce? Danas sam u par navrata imala laganu mucninu, kao nekakvu zgaravicu i vec dva dana imam kao lagano probadanje u trbuhu,a menga mi (ne) treba doci za 10-ak dana. Ne znam je li si to umisljam ili je moguce osjetit tako rano simptome trudnoce? A mozda mi je tako jer zadnjih mjesec dana radim 2 posla pa sam iscrpljena...ima li tko iskustva slicna?
Evo ja friška ti mogu reći da sam od ovulacije počela imati grčeve, prvo tri dana za redom pa jedan ništa pa dva dana pa tri ništa i tako se nastavilo i sad kad sam saznala da sam trudna🤷♀️ Meni je to bilo neobično skroz jer nikad nisam osjetila da mi je O a kamoli od sredine ciklusa stalno grčeve. Ali to je kod mene tako
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
Bok cure , nas prvi pregled je prošao u redu ! Bebica je velika 0,75 cm i čuli smo srce 😊 E taj osjećaj teško da se može riječima opisat ! Sljedeća kontrola za 3 tjedna uz to da moram vaditi krv idući tjedan ( TORCH i masu ostalih stvari ) . Pusu vam šaljemo svima. ❤️
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Opaaa koliko se ovdje danas stvari izdogađalo, odakle da krenem... 🤔
Draga moja Lori, na poslu je ludilo, kod kuće je ludilo, a ja nekako turbo zen i smirena, neka mi to stanje potraje, sviđam se sama sebi hihihi... 😂 Trakice i čašice su spremljene na strateškim mjestima, od sljedećeg tjedna idu u opticaj i na poslu. 💪 Držim ti fige sljedeći tjedan za dobar pregled. 🤞❤️
Lozice 😘❤️
Jelenko super za negativan Covid test. 💪
Kamilice stani i diši!! Ako nisi sigurna popiški još jedan test, ako se grčevi ili krvarenje pojačavaju pravac hitna. Od frasiranja i žaljenja što si radila test neće to biti neke vajde, iz svoje kože ne možeš van, ali ono što možeš je pokušati se smiriti i odlučiti što i kako dalje. Iskreno se nadam da je riječ o puknuću neke žilice ili hematomu i da će na kraju sve biti ok. 🤞❤️
XOXO svaka čast, jako realno i lijepo napisano. 💗
Delia ufff baš mi je žao što te ovaj ciklus toliko pati. 😔 Nadam se da je ipak T u pitanju. 🤞
Ri jupiiiiii, čestitam na dobrom pregledu i na malom srčeku!! 🥳❤️ Samo neka bebica raste, a ti se sada malo opusti i uživaj...
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji