Bambina jesi jela banane danas
Ma nisam, ne ide mi nikako.. Čak mi se jutros kada sam došla na posao malo zacrnilo i neka slabina me počela hvatati, ali me brzo prošlo kada sam pojela dvopeka.. Sva sreća produženi vikend slijedi pa ću se samo relaxirati, eventualno šetnja uz more lagana i to je to.. Čekam email od ginekologa nestrpljivo..
Uživaj na godišnjem, draga! ❤️ I nemoj se kupati, molim te..
Ja trebam dobiti drugu dozu u petak,a menstruacija mi (ne) treba doci tek sljedeci petak...sta ako sam trudna,hoce li skoditi za plod cjepivo?🥺
Sekica možeš si odgoditi 2. dozu. U mojoj županiji samo treba nazvat dom zdravlja kad dobiješ poziv za 2. dozu i reći npr. "bolesna sam" ili slično
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
_Buffy_ , volim i ja dobar humor, ali sam bila ozbiljna s istjecanjem vode. Pitala sam jer to 21dc nikada nisam imala i vrlo je čudno jer sam imala osjećaj ili da sam dobila ili da sam se upiskila. Sada to već izgleda ovako i gomila je toga: https://ibb.co/mTKfdhY
🧘🏻♀️35
(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)
👨🏻💻41
( oligoasthenozoospermia)
IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta
Ja trebam dobiti drugu dozu u petak,a menstruacija mi (ne) treba doci tek sljedeci petak…sta ako sam trudna,hoce li skoditi za plod cjepivo?🥺
Sekica98 - Ne bi trebalo škoditi, tj dosadašnja istraživanja za koja znam su pokazala da cjepivo nije štetno za trudnice i žene koje planiraju trudnoću, ali još uvijek nije baš široka preporuka za cijepljenje trudnih žena, tj cijepe se jedino ako već ionako spadaju u rizičnu skupinu. Možda kako kaže Inna_, da probaš odgoditi za par dana kasnije, kažeš da si prehlađena pa ako nisi trudna, primiš cjepivo koji dan kasnije?
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Ina85 drzim fige da taaamni
Kamilica draga bas mi je zao, cuvaj se
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Kamilica ova biokemijska u prvom pokušaju znači da vam malo treba za pravu trudnoću. Drži se, izliječi upalu i vidjet ćeš da će sve biti dobro. 😊
.
Znam da ću zvučati očajno, ali mene bi i biokemijska obradovala jer nakon 7 ciklusa pokušavanja još nikad nisam vidjela kako izgleda pozitivan test. 😞
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Bokic drage zenice, samo da vam javim da vas pratim tu i tamo, cestitam na plusicima, a ostalim trudilicama zelim sto prije da ugledaju svoj plusic🍀
Ja se trenutno vise zadrzavam u grupi spontani pobacaj, kao sto znate pred 2 mjeseca sam imala takav ishod.
E sad ovaj mjesec smo se tek odlucili hopsati, bilo je jedanput u plodnim danima malo smo se zanijeli.
Meni je do menstruacije dugih 8 dana...
Ali kolegica radila test na trudnocu kupila 2 i kao za foru da i ja napravim mada je puno pre rano za test posto tek 10.6 moram dobiti
I sad ona mene uvjerava da ona tu neku sjenicu vidi al tesko kad mi je do M 8 dana
Molim vas pogledajte pa mi recite vase misljenje, hvala🍀
https://ibb.co/Y3R734m
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Bokic drage zenice, samo da vam javim da vas pratim tu i tamo, cestitam na plusicima, a ostalim trudilicama zelim sto prije da ugledaju svoj plusic🍀
Ja se trenutno vise zadrzavam u grupi spontani pobacaj, kao sto znate pred 2 mjeseca sam imala takav ishod.
E sad ovaj mjesec smo se tek odlucili hopsati, bilo je jedanput u plodnim danima malo smo se zanijeli.
Meni je do menstruacije dugih 8 dana…
Ali kolegica radila test na trudnocu kupila 2 i kao za foru da i ja napravim mada je puno pre rano za test posto tek 10.6 moram dobiti
I sad ona mene uvjerava da ona tu neku sjenicu vidi al tesko kad mi je do M 8 dana
Molim vas pogledajte pa mi recite vase misljenje, hvala🍀
https://ibb.co/Y3R734m
Ja vidim, ali mozda bolje da napravis sa nekim drugim testom za ove sam cula da znaju bacati sjene, drzim fige da je 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Zoezoe vidim i ja sjenicu. Kupi test sa rozim crticama . Jasniji su. Meni danas na 8dpo bacio sjenu. Posto je roza lakse je raspoznat. Sretno
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji