Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    02. Lipanj 2021. 12:12

Lori🍀

Bambina jesi jela banane danas

Ma nisam, ne ide mi nikako.. Čak mi se jutros kada sam došla na posao malo zacrnilo i neka slabina me počela hvatati, ali me brzo prošlo kada sam pojela dvopeka.. Sva sreća produženi vikend slijedi pa ću se samo relaxirati, eventualno šetnja uz more lagana i to je to.. Čekam email od ginekologa nestrpljivo.. 
    Uživaj na godišnjem, draga! ❤️ I nemoj se kupati, molim te.. 

Sekica89
    02. Lipanj 2021. 12:40

Ja trebam dobiti drugu dozu u petak,a menstruacija mi (ne) treba doci tek sljedeci petak...sta ako sam trudna,hoce li skoditi za plod cjepivo?🥺

Inna_92
    02. Lipanj 2021. 12:48

Sekica možeš si odgoditi 2. dozu. U mojoj županiji samo treba nazvat dom zdravlja kad dobiješ poziv za 2. dozu i reći npr. "bolesna sam" ili slično

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Z-MARTA
    02. Lipanj 2021. 12:55

_Buffy_ , volim i ja dobar humor, ali sam bila ozbiljna s istjecanjem vode. Pitala sam jer to 21dc nikada nisam imala i vrlo je čudno jer sam imala osjećaj ili da sam dobila ili da sam se upiskila. Sada to već izgleda ovako i gomila je toga:  https://ibb.co/mTKfdhY

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

• Jagodica1988
    02. Lipanj 2021. 13:03

Sekica89

Ja trebam dobiti drugu dozu u petak,a menstruacija mi (ne) treba doci tek sljedeci petak…sta ako sam trudna,hoce li skoditi za plod cjepivo?🥺

Sekica98 - Ne bi trebalo škoditi, tj dosadašnja istraživanja za koja znam su pokazala da cjepivo nije štetno za trudnice i žene koje planiraju trudnoću, ali još uvijek nije baš široka preporuka za cijepljenje trudnih žena, tj cijepe se jedino ako već ionako spadaju u rizičnu skupinu. Možda kako kaže Inna_, da probaš odgoditi za par dana kasnije, kažeš da si prehlađena pa ako nisi trudna, primiš cjepivo koji dan kasnije?

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Sunshine10
    02. Lipanj 2021. 14:13

Ina85 drzim fige da taaamni 
    Kamilica draga bas mi je zao, cuvaj se 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Inna_92
    02. Lipanj 2021. 15:24

Kamilica ova biokemijska u prvom pokušaju znači da vam malo treba za pravu trudnoću. Drži se, izliječi upalu i vidjet ćeš da će sve biti dobro. 😊
    .
    Znam da ću zvučati očajno, ali mene bi i biokemijska obradovala jer nakon 7 ciklusa pokušavanja još nikad nisam vidjela kako izgleda pozitivan test. 😞

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

zoeeuzoee
    02. Lipanj 2021. 15:50

Bokic drage zenice, samo da vam javim da vas pratim tu i tamo, cestitam na plusicima, a ostalim trudilicama zelim sto prije da ugledaju svoj  plusic🍀
    Ja se trenutno vise zadrzavam u grupi spontani pobacaj, kao sto znate pred 2 mjeseca sam imala takav ishod.
    E sad ovaj mjesec smo se tek odlucili hopsati, bilo je jedanput u plodnim danima malo smo se zanijeli. 
    Meni je do menstruacije dugih 8 dana...
    Ali kolegica radila test na trudnocu kupila 2 i kao za foru da i ja napravim mada je puno pre rano za test posto tek 10.6 moram dobiti
    I sad ona mene uvjerava da ona tu neku sjenicu vidi al tesko kad mi je do M 8 dana
    Molim vas pogledajte pa mi recite vase misljenje, hvala🍀
    https://ibb.co/Y3R734m 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

buhtlica23
    02. Lipanj 2021. 15:58

zoeeuzoee

Bokic drage zenice, samo da vam javim da vas pratim tu i tamo, cestitam na plusicima, a ostalim trudilicama zelim sto prije da ugledaju svoj plusic🍀
    Ja se trenutno vise zadrzavam u grupi spontani pobacaj, kao sto znate pred 2 mjeseca sam imala takav ishod.
    E sad ovaj mjesec smo se tek odlucili hopsati, bilo je jedanput u plodnim danima malo smo se zanijeli.
    Meni je do menstruacije dugih 8 dana…
    Ali kolegica radila test na trudnocu kupila 2 i kao za foru da i ja napravim mada je puno pre rano za test posto tek 10.6 moram dobiti
    I sad ona mene uvjerava da ona tu neku sjenicu vidi al tesko kad mi je do M 8 dana
    Molim vas pogledajte pa mi recite vase misljenje, hvala🍀
    https://ibb.co/Y3R734m

Ja vidim, ali mozda bolje da napravis sa nekim drugim testom za ove sam cula da znaju bacati sjene,  drzim fige da je 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ina85
    02. Lipanj 2021. 16:26

Zoezoe vidim i ja sjenicu. Kupi test sa rozim crticama . Jasniji su. Meni danas na 8dpo bacio sjenu. Posto je roza lakse je raspoznat. Sretno

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.