Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    02. Lipanj 2021. 06:31

Amelie znaci ludi dani kod tebe, proci ce i to😊 Bitno da se znaju prioriteti, a to su cokolada i lh trakice. Loza i ti jos stignete u zimske bebe, nemojte me zeznut pa otici u proljetne! 
    Hahahaha loza ostat cu obiljezena kao jedini bleso koji cita uputstva i ceka 20 min😂

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

*Buffy*
    02. Lipanj 2021. 08:27

MartaZ12

ali zato ljudi moji je li nekom isticala VODA? Budući da se vise i ne nadam T, nadam se da će menga doći na vrijeme, ali imala sam cijeli dan osjećaj da sam već dobila. Odem u kupatilo, malo nešto bijelo mrljavo. Sada odem, voda. Znaci nikakva ljepljiva sluz ili sluz uopće, nego voda. 

Možda ti je puknuo vodenjak 

Loza - hvala ti na pitanju. A ono, guram treći dan ciklusa.. Danas već puno manje krvarim, to će do preksutra skroz stat. 

Javila mi ginićka da mi je papa uredan, to me oraspoložilo jučer. Inače, ja i muž se sutra idemo cijepit Pfizerom jer s tim odgađamo od siječnja (od početka pokušavanja), a pošto nikako da ugledam plus, pala je odluka. Ajmo malo okrenit ploču ovaj ciklus..

Pokrit ćemo maksimalno tri večeri idući tjedan. Ciklusi su mi na kraćoj strani od prosjeka, i nema potrebe prejahavati čovjeka. Fino 11dc, 13dc i 15dc.

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Sunshine10
    02. Lipanj 2021. 08:59

MartaZ12  pisala si za TORCH da ti je gin rekla da zbog mačaka može biti otežano  začeče. Čista glupoooost. Od muzevog brata je žena upravo trudna 7 tt, imaju 2 mačke. Sada treba i ona da radi TORCH. 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Inna_92
    02. Lipanj 2021. 09:03

Buffy ista stvar i kod nas. Odgađali smo cijepljenje radi moguće trudnoće i na kraju se prije mjesec dana cijepili prvom dozom.
    Prema najnovijim smjernicama ionako ne treba odgađati trudnoću radi cijepljenja.

Imam pitanje za curke s plusićima (ako nas čitaju još, znam da naša draga Lori čita🥰):
    Jeste li imale spolne odnose u danima nakon ovulacije, tj. U tih 10-14 dana između ovulacije i pozitivnog testića? 

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Jagodica1988
    02. Lipanj 2021. 09:05

Buffy i Inna, i mi smo se cijepili i sad čekamo 2. dozu. I baš kako kaže Inna, u smjernicama piše da se više ne preporuča pauziranje zbog toga, a nekako mi je draže biti opuštenija zbog cijele korona-situacije. :) Iako doktori nisu baš usklađeni što se toga tiče pa se pitam što će biti s drugom dozom u slučaju trudnoće ovaj mjesec... Jeste vi što čule o tome?

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Bambina
    02. Lipanj 2021. 09:06

Inna_

Buffyista stvar i kod nas. Odgađali smo cijepljenje radi moguće trudnoće i na kraju se prije mjesec dana cijepili prvom dozom.
    Prema najnovijim smjernicama ionako ne treba odgađati trudnoću radi cijepljenja.

Imam pitanje za curke s plusićima (ako nas čitaju još, znam da naša dragaLoričita🥰):
    Jeste li imale spolne odnose u danima nakon ovulacije, tj. U tih 10-14 dana između ovulacije i pozitivnog testića?

Inna_, prošle cikluse jesmo i to baš svaki, a ovaj kada se uhvatilo nismo.. 😄 Znači, zadnji dan smo na dan O.. 

Kamilica ♡
    02. Lipanj 2021. 10:28

Jutro drage cure 💓 Lozice možeš maknuti plusic jer je krv krenula kao da je menga. 🥺 Ginic ne otpilio, tako da nikad neću saznati jeli bio lazni plus ili ne. Jeli bila trudnoca ili ne.  Eto zao mi je sto sam se testirala, i sto sam vas upilala bezveze. Voljela bi da sam pricekala jos jedan dan, pa bi mislila dosla je M i to je to. Ovako sam se samo ponadala, i jako razocarala. 
    Na drugoj temi neke cure su me napale jer sam isla na bebu dok nisam rijesila upalu. Ali ona je kronična, a ja nisam u godinama da cekam. Menopauza je iza ugla. Sinoc sam plakala muzu koji je divan, i koji je bio tako sretan kad je vidio plus, da se bojim da necu nikad imati bebu. Na kraju smo se oboje rasplakali. Znam da je tek prvi pokusaj, ali uvijek ce biti ili upala ili cin, ili nesto trece, sto ce odgoditi pokusaj, a s tim i sanse za trudnocu. Znam da ste vi prosle kroz stvarno svasta, i dalje ne odustajete. I svaka vam cast. Ja sam takva da me i mali poraz skroz srusi. 
    Hvala vam na podršci i savjetima puno. Dragoj Lori posebno. 💓 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Jagodica1988
    02. Lipanj 2021. 10:55

Kamilica ♥️

Jutro drage cure 💓 Lozicemožeš maknuti plusic jer je krv krenula kao da je menga. 🥺 Ginic ne otpilio, tako da nikad neću saznati jeli bio lazni plus ili ne. Jeli bila trudnoca ili ne. Eto zao mi je sto sam se testirala, i sto sam vas upilala bezveze. Voljela bi da sam pricekala jos jedan dan, pa bi mislila dosla je M i to je to. Ovako sam se samo ponadala, i jako razocarala.
    Na drugoj temi neke cure su me napale jer sam isla na bebu dok nisam rijesila upalu. Ali ona je kronična, a ja nisam u godinama da cekam. Menopauza je iza ugla. Sinoc sam plakala muzu koji je divan, i koji je bio tako sretan kad je vidio plus, da se bojim da necu nikad imati bebu. Na kraju smo se oboje rasplakali. Znam da je tek prvi pokusaj, ali uvijek ce biti ili upala ili cin, ili nesto trece, sto ce odgoditi pokusaj, a s tim i sanse za trudnocu. Znam da ste vi prosle kroz stvarno svasta, i dalje ne odustajete. I svaka vam cast. Ja sam takva da me i mali poraz skroz srusi.
    Hvala vam na podršci i savjetima puno. Dragoj Loriposebno. 💓

Kamilice, jako mi je žao :( Znam da se sada grozno osjećaš i da si tužna, i to je normalno, ali ovo što se dogodilo nikako ne znači da nećeš uopće imati bebu! Uzmi si vremena i odtuguj a onda vidi kako i što možeš riješiti s tom upalom. Rekla si da nemaš izbor ginekologa u svom mjestu - možda da se naručiš na malo detaljniju obradu kod nekog privatnog ginekologa u nekom drugom mjestu? Ako ovo jest bila trudnoća, to samo znači da vrlo vjerojatno nećeš imati problema ponovno ostati trudna, a do tada stigneš riješiti potencijalne upale. A možda ovo sve i nije bilo zbog upale nego se jednostavno dogodilo. U svakom slučaju, sigurna sam da ćeš ti imati svoju bebicu! <3 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Kamilica ♡
    02. Lipanj 2021. 11:01

Jagodice bas si draga, hvala ti puno. 💓 Zelim ti od srca da ti bude plusic uskoro, i da sve bude super. 
    I svim ostalim curama, naravno. 💓 Cuvajte se. Pozdrav svima.

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Ina85
    02. Lipanj 2021. 11:12

Jutro zenske. Evo na 8 dpo imamo laganu rozu crticu. Pa cekamo da vidimo stace bit. Lijevo lh trakica daje pik desno hcg trakica lagano poz. 
     morate se bas zagledat. 😅

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.