Evo moje od prije pol h, 2.urin
https://ibb.co/1KKWP7x
Jucer sam imala smeckasto na papiru nakon brisanja, mislim da su to ostaci implantacije jer mi je tako bilo i prvi put.
Super izgleda! 🤞🤞🤞🤞
Draga Lori, cestitam od ❤! Ja sam predvidila da tvoj + otvara listu 6. mjeseca ali on se i ranije ukazao 😃😃. Samo mirno, bit ce ovaj put sve ok 🤞🤞! 😘🤗
LazyO moja, dusa me boli sto moras prolaziti kroz ovo, nema rijeci koje su dovoljno dobre u ovakvim situacijama... Drzi se, proc ce i ovaj period i doc ce tvoja bebica vrlo brzo, vidit ces 🥰🥰. Ovaj put mozda nije bilo suđeno ali evo i nasa Lori je prozivjela slicno i ekspresno ugledala novi plusic. Bit ce sve ok 😘❤.
Bambina, vjerujem da ti sve cestitamo sutra, prekosutra. Ponovi svakako s 2 dana razmaka, kazu da se na taj nacin najbolje vidi razlika 🤞🤞🤞!
Sandricak, bas sam sretna zbog tebe, cuvaj se i pazi na bebicu ❤!
Kod mene jucer neki cudni grcevi koji ugl nisu bili bolni nego malo nelagodni, a jutros nista ne osjecam. Drzat cu se plana da test radim najranije slj.vikend, ako ne dođe M 🙏. Na GO sam, putujemo u pon. rano ujutro pa cu manje citat i pisat da se probam bas opustit od svega...
Buhtlice, Lozice i sve ostale curke, svima sretnooo 😘😘😘
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Evo ga sada, nakon pol sata stajanja..
https://ibb.co/ZLZmnxc
Tek sam sad ovo vidjela ma ovo je pozitivno vec sad, usudit cu se cestitati ti!!! Jako mi je drago❤
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori, u šoku sam i strah me.. Ovo mi je i prvi put da vidim sjenicu bilo kakvu..
Što da radim sljedeće, pišnem navečer ili da čekam jutro?
Znači, PMS pravi osim što nisam napuhnuta uopće, ravan trbuh, a inače sam kao žaba.. To je to za sada..
Ajme, baš mi je drago da ti je lijepa crtica, bit će sve ok ovaj put! ❤️❤️ Uživaj na najjače..
Buffy, napisat ću detaljnije kada mi bude službeno zakasnila, držite mi fige da hoće.. 🤞
Probaj se strpiti do ujutro🤗 Mislim ja nisam bas relevatna za savjete jer sam pisnula nakon 2h, toliko o strpljenju😅 i bio je identican😂😂 Ja mislim da ce ti to biti dobro. Razumijem strah ali probaj se opustiti. Opet nisam relevantna...😅
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Bambina prava sjenica je!😍❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Ja pusem na kineze pa cu ti umjesto cestitat reci da uzmes neki drugi test i probas sa njim 🤞🤞🤞 sretno ❤️
Cure ja skroz smetnula javit vam se, malo sam off svega. Ugl bebica je super, mali pisolinac je 💙💙
Meni je cervix koma pa moram malo usporiti da nebi Fran presao u Ljetne bebe, no pozitivna sam (nakon dva dana plakanja) i vjerujem da ce biti sve ok ❤️
Lori dragaaa cestitaaam 🥳🥳🥳❤️🥳❤️🥳❤️🥳
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Dobro jutro cure!
Zaredali se plusici, Bambina, bas mi je drago! 😍😍😍
Kod mene jos nista od simptoma, 27.dc. (Ne) ocekujem M tek iduci vikend po zakasnjeloj racunici... 😅
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
A meni je 28dc😆 Ti produženi ciklusi će me dotuć, nikako dočekat taj famozni 32dc🙄🤦♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ja pusem na kineze pa cu ti umjesto cestitat reci da uzmes neki drugi test i probas sa njim 🤞🤞🤞 sretno ❤️
Cure ja skroz smetnula javit vam se, malo sam off svega. Ugl bebica je super, mali pisolinac je 💙💙
Meni je cervix koma pa moram malo usporiti da nebi Fran presao u Ljetne bebe, no pozitivna sam (nakon dva dana plakanja) i vjerujem da ce biti sve ok ❤️
Lori dragaaa cestitaaam 🥳🥳🥳❤️🥳❤️🥳❤️🥳
Koji da uzmem onda za ovako rano testiranje? Dm? Muller? Ljekarna?
Dečkić.. 💙💙 Onda maksimalno uspori, briga te za sve.. 🙂
Heeeeej hej 🌸🌸
Udem na forum nakon dugo vremena i kaj vidim??🎉🎉🎉 pa Loooooriiiiii draga, evo dosle mi suze koliko sam se razveselila i raznjezila na tvoj plus, kako divno krasis vrh liste 😍 cestitaaam draga od srca, definitivno zasluzujes ovu srecu 🤗🤗💕💕💕👣👣 ajmeee.. e sad samo pozitivno i polako, mazi busiku i molim samo lijepe misli, zelim ti divne dane i mjesece koji slijede, da uzivas maksimalno u svemu sa svojim muzicem! ❤❤❤❤
Bambina pa i tiii nam imas pozitivan test, ovo je stvarno divan vikend! cestitaaam 💕💕💕💕 zelim ti sve isto kao i Lori, uzivaaaaj i da sve bude skolski 😘😘😘
Inna divna mojaaa😍🤗❤💕🌸 kakav pik zeno! ovoo se sad mora ulovit, ima da mrvica pokaze drugu crticu kroz 10-ak dana. drzim fige na svim prstima koje imam 🤞🤞🤞🤞 kako si mi ti? hvala sto me se sjetis 😁 ❤
Wonderer uzivaaaj na go, nek se mrvica na odmoru lijepo usidri u busiki, navijam za tvoj plusic ovaj ciklus pa da i ti dodes na vrh liste! bilo bi vrijeme 🍀🍀 grlim i ljubimmm 😘😘😘💕❤
.
ostale curke, grlim puno sve koje su ugledale snjeskice, idemo hrabro dalje u slijedeci ciklus ❤💪, drzim 🤞🤞 za plusice i skok na vrh liste vama koje uskoro piskite, a one koje cekaju o (kao ja 😉) zelim dobre pikove, lude hopsice i da se ostvari ono sto najvise zelite 🙏🍀
...ja sam dobro, najgore je proslo i vec sam prilicno napeta za nove pobjede 😊 pa kako bude..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji