Samo da se javim da nije bilo pomaka na pregledu, sigurno je missed ab. Javila sam se svojoj gin.da vidim sto dalje.
Dobro sam, tj.bit cu, uzasno tuzna, al ne ko jucer, ni blizu. Samo malo prazna iznutra, i jos se ne odvajam od cinjenice da je beba tu, ali nije. Jedva cekam da sve prodje.
❤ bit ce dobro.
Žao mi je jako jakoDrži se <3 Znam da te to sad ne tješi ali statistika je baš ružna po pitanju ranih gubitaka trudnoće. Idući put će sve biti super, mora, svoju lošu sreću si ispucala. Uzmi si vremena, ako trebaš bilo kakvu pomoć reci, ja nisam znala od kud da krenem kad mi se to dogodilo i cure na forumu s teme Spontani p. su mi pomogle savjetima tipa šta da uzmem u bolnicu i sl.
Sada se skoncentriraj na sebe, neka sve dobro prođe a nakon toga neki odmor, malo si ugađaj, odi s mužem na godišnji i uživajte jer si zaslužila. Zaslužila si i svoju bebicu a doći će i ona sigurno. Bit će sve dobro
Lori da ne kvarim tebi tvoje veselje, ali htjela bih čuti kad budeš imala volje napisati malo o tome, stvarno ne znam što slijedi jer beta je još visoka i neće krenuti samo vjerojatno.
Da ne spammam više ovdje, ako budeš voljna moj mail ti je [email=forumlazyo@gmail.com]forumlazyo@gmail.com[/email], ili ja odem kopati po temi Spontanog da vidim što je najbolje. Pusa velika 🥰
Poslala sam ti mail😘
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori vidim da ti uzimas selen, koliki dozu i koji brand ? Čitala sam da ga je dobro uzimati u trudnoći pogotovo tko ima Hashimoto ? Možda da ga uzmem na svoju ruku ili da pitam ginekologa u utorak ? Ne može odmoći ? 🙈
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Lazyo bas me rastužilo to, iako te ne poznajem..😢 Želim ti puno snage, i da sve brzo prebrodis. ♥️
Ri ja pojedem 1 brazilski oraščić na dan. Dovoljno je pojesti jedan na dan da se dobije dnevno potrebna količina selena. Ima ih u Lidla kupiti.😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
LazyO iako se ne javljam cesto jer sam forum otkrila tek kad sam se ja nedavno nasla u slicnoj situaciji... Tek sad zapravo vidim koliko se zena muci sa trudnocom i svaki put kad vidim/ procitam bas mi bude zao. Svaka to prolazi na svoj nacin al htjela sam reci da poznam curu koja je nakon spontanog vec u prvom ciklusu ostala trudna ( znaci ni prvu M nakon nije docekala) sa super urednom trudnocom do kraja. Normalno je bit tuzan al glavu gore stvarno je cudo sto zene produ i izdrze.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Lori ❤️❤️(2) saljem i na ovoj temi.
TLoza upravo se vratila sa pregleda i dr je dala zeleno. Na uzv sve savrseno uredno. Prijavljujem se na tvoju magicnu listu danas 10dc. O po uzv za par dana. Sutra krecem sa trakicama.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Pozdrav cure, vidim da se ovdje dogodio i plusic paaa Lori čestitam, da sve bude skolski 😊🍀
LazyO zao mi je, budi jaka, znam kako ti je 🥺❣️
Cure meni jucer M otisla na dopust, pa vec od sutra krecem u akciju 😄😄 inace sve pratim preko aplikacije i sada mi po prvi put pokazuje da mi je vec od danas plodni dani, a 1.6 ovulacija (znam da ne pokazuje bas to tacno, da je vise okvirno) ali nekako sam navikla pratiti na aplikaciji dok ne nabavim trakice 🤷🏻♀️pa valjda pogodim 😄🍀
P. S. Moj muz i ja smo prosle godine kad sam ostala 🤰pili curokotovo ulje ujutro i navecer, zaradi podizanja imuniteta jer je bio harao opasno ovaj covid, a to ulje poznato je po tome da je ljekovito za sve, tako da sam sigurna da je to ulje bilo od nekog znacaja pa je doslo do 🤰 zato smo ga opet ubacili u plan za koristenje. Tako da ako zelite moj vam je savjet da pokusate i to piti 🙂
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Xoxo juhuuuuu sad ti nema spasa, počni pelene kupovat 😁 kojeg datuma trebaš ne dobit?
Bebac hvala na savjetu 🤗 napadaj muža 😁😁
Lori jesi rekla mužu? 😁
Gdje mi je moja Amelie?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Xoxo juhuuuuu sad ti nema spasa, počni pelene kupovat 😁 kojeg datuma trebaš ne dobit?
Bebac hvala na savjetu 🤗 napadaj muža 😁😁
Lori jesi rekla mužu? 😁
Gdje mi je moja Amelie?
Po aplikaciji 16.06. Al znat cu nakon O tocnije do sad mi je bilo tocno 14 dana nakon.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Gdje je Jagodica, mi bi trebale piškit isti dan ako joj ne dođe M 30.5. mislim, ja svoju ne očekujem još 6 duuugih dana, nikako proći 🙈 Danas sam pišnula iz neke ludosti ali nema ništa🤦♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Xoxo pišem 16.6., ako se što promijeni javi 😁
Jelenko juhuuuu čekam nedjelju 🤞🤞🤞
.
Meni sad po ff kasni 1 dan, i dalje me sise ne bole ni ništa drugo. Kao da sam 12dc 😂 pričekat ću još 10ak dana da milostiva dođe, ako ne dođe zovem gin. Taman će mi i goditi ovaj dugi ciklus da popijem cj terapiju i da napadam muža 😈😈
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji