Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 19:31

Haha Ina bome izgledas kao u cetvrtom mjesecu 🤰🙆🏼‍♀️😃 drzim fige! 🤞🤰
    Lori kad ides na pregled? 😃🤗Kad se uopce ide na prvi pregled? U kojem tjednu? 🤷🏼‍♀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Ameliee
    29. Svibanj 2021. 20:13

Emina Jagodica je sve lijepo napisala, nadam se da je ipak prva opcija u pitanju i da ćeš za koji dan ugledati ➕! Sretno! 🤞❤️
    MarijaAna nadam se da će svi nalazi biti uredni i da ćeš nam se brzo vratiti na listu. 🤞
    Lozice i Lori rekla bi da je danas prošla, od sutra krećem s trakicama, baš se veselim. 🙈😂 Samo da mi je piškiti hihihihiii...
    Lozice ako već treba doći M, onda neka se barem strpi dok ne budeš gotova s terapijom, a ne i da moraš kemijati oko O. 🤞Ali u svakom slučaju, jako volim čitati tvoj tijek misli i teorije. 😘😘
    Lori trenutno umjesto mozga imam komad torte koliko sam ih se u ova dva dana najela najela, pa mi je stvarno odmor u glavi, obuzela me neka pozitiva i smirenost, sviđam si se takva, neka potraje. 🙈🤗 Drago mi je što vidim da si se malo smirila, znam da je teško opustiti se, ali ne daj da te obuzme briga i strah, biti će sve u najboljem redu. 😘❤️
    Ina opaaaaa, nadam se da je ovo dobar preview kakva ćeš biti za koji mjesec! 🤞🤞

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Delia
    29. Svibanj 2021. 21:37

Kamilica ♥️  kakva je situacija kod tebe?  Ima li kakvih naznaka? 

👩-29 (trombofilija) 🧑🏻-28
    Krenuli po bebolinu 👶🏻 No.1 od 01/2021
    06.10. +
    16.10.21. Missed ab 6tt 😞
    13.04.22. - biokemijska trudnoća 😞

Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 21:41

Delia

Kamilica ♥️ kakva je situacija kod tebe?Ima li kakvih naznaka?

Ima naznaka da stize menga 😅 Probada me donji dio stomaka. I zivcana sam. 🤦🏽‍♀️Trudnickih simotoma nemam. 😔
    U kojoj si ti fazi ciklusa? 🤷🏼‍♀️☺️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Delia
    29. Svibanj 2021. 21:55

Kamilica ♥️

Delia

Kamilica ♥️ kakva je situacija kod tebe?Ima li kakvih naznaka?

Ima naznaka da stize menga 😅 Probada me donji dio stomaka. I zivcana sam. 🤦🏽‍♀️Trudnickih simotoma nemam. 😔
    U kojoj si ti fazi ciklusa? 🤷🏼‍♀️☺️

U fazi TIĆNU 😂 4 dana mi kasni 😑 A nema nikakvih naznaka ni za jedno ni za drugo. Mislila sam sutra ujutro napravit neki možda makar zamalo pozitivni testić, haha. Bavila sam se fizičkim poslovima, ne bi li malo ubrzala proces da mi dođe M, međutim ništa. 😑 Pomalo me nervira što mi se produžio ciklus, ne znam zbog čega, prije mi je uvijek sve bilo na vrijeme i u dan, a sad kao da za inat neće sve da ide kako treba. 

06.10. +

Jelenko93
    29. Svibanj 2021. 21:59

Paaa možda zato jer si trudna 😆😆

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 22:01

Delia pa 4 dana je  puno 😳😳😳😳 slazem se sa Jelenkom, mozda je kinder surprise 🤰🙆🏼‍♀️☺️
    Napravi testic, nikad se ne zna 🤷🏼‍♀️🤞

Delia
    29. Svibanj 2021. 22:06

Jelenko93

Paaa možda zato jer si trudna 😆😆

Daaaj Božeee 🤗

Kamilica ♥️

Deliapa 4 dana je puno 😳😳😳😳 slazem se sa Jelenkom, mozda je kinder surprise 🤰🙆🏼‍♀️☺️
    Napravi testic, nikad se ne zna 🤷🏼‍♀️🤞

Radila sam ih već, pa samo snješka vidim 😫 Danas nisam, nekako sam se suzdržala, ali ću ujutro. 😁 

06.10. +

Kamilica ♡
    29. Svibanj 2021. 22:43

Delia sretno! 🤗🤗🤞🤞🤰 Javi sta je bilo. 😃
    Anci I tebi lijep vikend! 🌞🌅🏖️🌊☺️

Loza 💙😇
    29. Svibanj 2021. 22:55

Amelie čekam svakodnevni izvještaj o trakicama 😁😘
    Ina85 hahaha držim 🤞😁😁
    Delia juhuuuuu testiiiiiić 🥳🥳 sretno! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.