Samo da se javim da nije bilo pomaka na pregledu, sigurno je missed ab. Javila sam se svojoj gin.da vidim sto dalje.
Dobro sam, tj.bit cu, uzasno tuzna, al ne ko jucer, ni blizu. Samo malo prazna iznutra, i jos se ne odvajam od cinjenice da je beba tu, ali nije. Jedva cekam da sve prodje.
❤ bit ce dobro.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Samo da se javim da nije bilo pomaka na pregledu, sigurno je missed ab. Javila sam se svojoj gin.da vidim sto dalje.
Dobro sam, tj.bit cu, uzasno tuzna, al ne ko jucer, ni blizu. Samo malo prazna iznutra, i jos se ne odvajam od cinjenice da je beba tu, ali nije. Jedva cekam da sve prodje.
❤ bit ce dobro.
Žao mi je jako jako Drži se <3 Znam da te to sad ne tješi ali statistika je baš ružna po pitanju ranih gubitaka trudnoće. Idući put će sve biti super, mora, svoju lošu sreću si ispucala. Uzmi si vremena, ako trebaš bilo kakvu pomoć reci, ja nisam znala od kud da krenem kad mi se to dogodilo i cure na forumu s teme Spontani p. su mi pomogle savjetima tipa šta da uzmem u bolnicu i sl.
Sada se skoncentriraj na sebe, neka sve dobro prođe a nakon toga neki odmor, malo si ugađaj, odi s mužem na godišnji i uživajte jer si zaslužila. Zaslužila si i svoju bebicu a doći će i ona sigurno. Bit će sve dobro
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
❤ bit ce dobro.
Žao mi je jako jakoDrži se <3 Znam da te to sad ne tješi ali statistika je baš ružna po pitanju ranih gubitaka trudnoće. Idući put će sve biti super, mora, svoju lošu sreću si ispucala. Uzmi si vremena, ako trebaš bilo kakvu pomoć reci, ja nisam znala od kud da krenem kad mi se to dogodilo i cure na forumu s teme Spontani p. su mi pomogle savjetima tipa šta da uzmem u bolnicu i sl.
Sada se skoncentriraj na sebe, neka sve dobro prođe a nakon toga neki odmor, malo si ugađaj, odi s mužem na godišnji i uživajte jer si zaslužila. Zaslužila si i svoju bebicu a doći će i ona sigurno. Bit će sve dobro
Lori da ne kvarim tebi tvoje veselje, ali htjela bih čuti kad budeš imala volje napisati malo o tome, stvarno ne znam što slijedi jer beta je još visoka i neće krenuti samo vjerojatno.
Da ne spammam više ovdje, ako budeš voljna moj mail ti je [email=forumlazyo@gmail.com]forumlazyo@gmail.com[/email], ili ja odem kopati po temi Spontanog da vidim što je najbolje. Pusa velika 🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sandričak za 5+6 je TOP da se vidi uopće plod, ne brini ništa! Žao mi je za beštiju ali sve se to da riješiti. Nadam se da će antibiotici pomoći odmah u prvoj rundiSuper da te još ne pate mučnine, neka tako i ostane. A za taj kao "metalni" okus u ustima to sam čula baš da je česti simptom rane trudnoće.
Ja sam ti dobro, sretna sam jako ali i malo preplašena zbog ranijeg iskustva. Sve je to normalnoSamo da prođu sad ova prva 2-3 tjedna iščekivanja pregleda pa ću biti mirnija.
Marinci ženo di si ti, jel ti prolazi M? kad krećeš opet u akciju?
Buffy žao mi je, ajde samo smireno, imaš još fore, a ako i bude minus onda je idući ciklus tvoj
Zeno moja bas sam jako sretna zbog tebe eee, je prošla je M odavno nismo u akciji niti ćemo bit dok ne bude plus na digitalnu,opuštena sam skroz ovaj put,ali evo idemo ovu tehniku isprobati jer ova dosad ne valja
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
❤ bit ce dobro.
Draga sto rec,a bolje da nista ne pišem jer je i mene jako rastužilo tako da nema smisla te tješit,za par dana će biti bolje
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Pozdrav curee,
Prije svega Lorii cestitam,neka bude skolska !
Lazyo ovo me bas jako rastuzilo,nadam se da si dobro. Saljem bigbig huug 🤗 stvarno ne mogu to ni zamislit, drzi se !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
I daa pozdrav Wondereer, vidjela sam da si pitala za mene, tu sam no nazalost posao, i tako malo ruznih vjesti, malo sretnih.
U obitelji smo dobili bebicu, no isto tako mi je umrla vrlo draga osoba pa sam bila u soku. A i posao je napravio svoje, doden kuc procitam forum i zaspem😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
LazyO, žao mi je jako, baš se sva rastresem nakon ovakvih vijesti.. 😔
Lavice smo mi, mora biti sve dobro na kraju, drži se! ❤️
Buffy i zg123 baš mi je žao za testiće 😔 nadam se da je kraj negativnim testićima ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
❤ bit ce dobro.
Žao mi je jako jakoDrži se &lt;3 Znam da te to sad ne tješi ali statistika je baš ružna po pitanju ranih gubitaka trudnoće. Idući put će sve biti super, mora, svoju lošu sreću si ispucala. Uzmi si vremena, ako trebaš bilo kakvu pomoć reci, ja nisam znala od kud da krenem kad mi se to dogodilo i cure na forumu s teme Spontani p. su mi pomogle savjetima tipa šta da uzmem u bolnicu i sl.
Lori da ne kvarim tebi tvoje veselje, ali htjela bih čuti kad budeš imala volje napisati malo o tome, stvarno ne znam što slijedi jer beta je još visoka i neće krenuti samo vjerojatno.
Da ne spammam više ovdje, ako budeš voljna moj mail ti je [email=forumlazyo@gmail.com]forumlazyo@gmail.com[/email], ili ja odem kopati po temi Spontanog da vidim što je najbolje. Pusa velika 🥰
Žao mi je jako, ali vjerujem da će vrlo brzo doći tvoje vrijeme! 💪
Možda će ti i samo krenuti... Ići ćeš u bolnicu i izabrati na koji način želiš da se to završi (nama su dali izbor), s obzirom na to da sam ja već krvarila rekli su mi da bi bila najbolja tableta... A i moja gin mi je rekla da je tako najbolje. Zvat ćeš svoju gin da ti pošalje uputnicu i dalje ovisi o tome što odabereš... Mene su još jednom pregledali, nakon toga dali prvu tabletu da popijem... I već taj dan je sve izašlo iz mene (nisam imala nikakve pretjerane bolove), a nakon 2 dana sam išla u dnevnu bolnicu (opet tražiš uputnicu za bolničko liječenje) po ostale tablete... Meni eto na sreću nisu trebale, sve je otišlo s prvom...
Ja sam za svaki slučaj ponijela svoje tablete protiv bolova, puuuuno uložaka, presvlaku, vode, kavu i nešto za gricnuti...
Sretno ti!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji