Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    29. Svibanj 2021. 12:47

Almoo ja nemam nikakve posebne pripreme prije piškenja lh, kad sam žedna pijem, kad mi se piški piškim i bez problema uvijek ulovim pik 😁

Bambina ženooooo nek tamniiiii 🤞🤞🤞🤞
    Wonderer sretan put, a mi držimo 🤞🤞 ❤️
    Tommyce čestitam na dečkuuuuu 🥳🥳🥳🥳 i drži nam se, čuvaj malog Frana 😁 
    Martyć ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Tommyfame
    29. Svibanj 2021. 12:49

Bambina

Tommyfame

Bambina

Evo ga sada, nakon pol sata stajanja..
    https://ibb.co/ZLZmnxc

Ja pusem na kineze pa cu ti umjesto cestitat reci da uzmes neki drugi test i probas sa njim 🤞🤞🤞 sretno ❤️

Cure ja skroz smetnula javit vam se, malo sam off svega. Ugl bebica je super, mali pisolinac je 💙💙
    Meni je cervix koma pa moram malo usporiti da nebi Fran presao u Ljetne bebe, no pozitivna sam (nakon dva dana plakanja) i vjerujem da ce biti sve ok ❤️

Lori dragaaa cestitaaam 🥳🥳🥳❤️🥳❤️🥳❤️🥳

Koji da uzmem onda za ovako rano testiranje? Dm? Muller? Ljekarna?

Dečkić.. 💙💙 Onda maksimalno uspori, briga te za sve.. 🙂

Meni su se najbolje iskazali one trakice iz Mullera, neznam kak se zovu no jedini testovi iz Mullera..cak ni iz DM-a mi nisu bacali lazne sjene :) drzim fige na svim prstima 🤞🤞🤞❤️
    Ma sad sam skroz u puž moodu 🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ameliee
    29. Svibanj 2021. 15:06

Lozice draga, evo meeee, imam ispričnicu... 😂 Jučer mi se draga kolegica udavala, a najbolja prijateljica imala rođendan koji smo danas proslavili, opraštaš mi? 😘❤️

Nego, pročitala sam zaostatke, zaboravila usporedno pisati i eto sve pozaboravljala pa pišem iz sjećanja. Cure koje sam nenamjerno preskočila nemojte se ljutiti, sljedeći put si neću natovariti toliko nepročitanoga. 🤓
    Lori toliko sam sretna zbog tebe, ako osjetiš da te nešto pritišće oko prsa, ne brini se nije ti ništa, to te samo ja jako, jako grlim!!! ❤️❤️❤️
    Bambina vidim pozitivan test, nadam se da je to to i da ćeš nas za koji dan razveseliti s pravom plusčinom i izostankom M.🤞❤️😘 Čestitam! 🥰
    XOXO super za zeleno svjetlo, držim fige da je prvi ciklus odmah dobitan. 🤞❤️
    Sandričak super za dobar pregled, opusti se i uživaj u svakom trenutku. ❤️
    Tommy čestitam. 💙 Ubaci u ler, digni ručnu i minimalno mrdaj, Fran i njegova mama su pravi borci koji će sve izdurati! 💪
    Wonderer uživaj u GO i nadam se da ćeš nam se po povratku javiti s lijepim vijestima. 🤞❤️
    Marty ❤️❤️❤️
    LazyO jako mi je žao, srce me boli što moraš prolaziti kroz ovo, nemam riječi kojima bi ti mogla pružiti utjehu, osim da smo sve tu uz tebe. Drži se. ❤️

Cure koje su popiškile snješkolince žao mi je, one koje love O sretno! 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• EmilyInParis
    29. Svibanj 2021. 15:26

Pozdrav,
    Nova sam ovdje a situacija je sljedeca :)
    Radimo na bebi vec 6 mjeseci, medjutim bezuspjesno (oboje imamo po 30 godina)
    Ciklusi su mi duzine 33 dana (po aplikaciji).
    Zadnji ciklus sam imala 21.4. A 21.5. Je bio zadnji pocetak ‘ciklusa’ koji je trajao 3 dana. Bas oskudna menstruacija, koja je kroz sva tri dana bila smedje boje, ne crvene, bukvalno je prosla sa dnevnim uloscima.
    Pomislila sam da je u pitanju implantacijsko krvarenje i uradila test 26.05. Koji je bio negativan :( 
    Grudi su mi osjetljive zadnja 3-4 dana, ne bolne nego bas osjetljive.

Da li da ponom test i kada? 

Hvala vam i divne ste :) 

☺️

• Jagodica1988
    29. Svibanj 2021. 15:59

Bok Emina! 
    Ako ti je ovaj ciklus duzi, mozda je ovulacija bila kasnije pa je ovo moglo biti implantacijsko. Koliko ja znam, hormon trudnoce se tek pocne stvarati nakon implantacije pa bi mozda mogla jos jednom ponoviti test ovih dana. A ako nisi T, mozda je doslo do nekog hormonalnog disbalansa pa ti je menga bila tako oskudna 🤔 Meni se to jednom dogodilo ali odmah od iduceg ciklusa je bilo sve uobicajeno. U svakom slucaju sretno! 😊

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

• EmilyInParis
    29. Svibanj 2021. 16:47

Jagodica1988

Bok Emina!
    Ako ti je ovaj ciklus duzi, mozda je ovulacija bila kasnije pa je ovo moglo biti implantacijsko. Koliko ja znam, hormon trudnoce se tek pocne stvarati nakon implantacije pa bi mozda mogla jos jednom ponoviti test ovih dana. A ako nisi T, mozda je doslo do nekog hormonalnog disbalansa pa ti je menga bila tako oskudna 🤔 Meni se to jednom dogodilo ali odmah od iduceg ciklusa je bilo sve uobicajeno. U svakom slucaju sretno! 😊

Hvala Jagodica1988 !

Ponovit cu test za nekih 5 dana i nadati se da ce biti pozitivan! Ako ne, onda otici na pregled kod ginekologa.

Hvala jos jednom, svakako ako bude pozitivan javljam se sa detaljnim opisom ‘prvih simptoma’ !

☺️

• MarijaAna
    29. Svibanj 2021. 17:01

Pozdrav, nije me bilo par dana jer sam zaboravila lozinku 🙃🙃 a bila sam lijena preko maila ponovno zatražiti.. uglavnom cestitam na plusicima i zelim mirnu trudnocu.. ostalim curama da sto prije ugledaju svoje pluseve. Loza molim te da me maknes s liste, ovaj mj idem na preglede i dok ne dobijemo nalaze da je sve dobro pauzirati cemo.. pozz

31.g.
    aktivni od 03/2021
    izuzetno nestrpljivo žensko

Loza 💙😇
    29. Svibanj 2021. 17:02

Ameliee ❤️❤️❤️❤️ s obzirom sa ai bila na dva slavlja na kojima je bilo torte, onda je oprošteno, torta je iznad svega ✌️😁😁😁 jel tvoja m prošla?
    EminaK heej :) potpisujem sve što i je Jagodica rekla :) držimo 🤞🤞 na najjače i da nam javiš sretne vijesti 🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lori🍀
    29. Svibanj 2021. 19:12

Wonderer hvala ti ❤ Ipak sam odlucila u 5.mj na listu tako da prepustim otvaranje liste za 6.mj tebi🤗 Opusti se na godisnjem, drzim fige da vjestica ne stigne i da popiskis plusic cim se vratis🤗🤞🤞🤞
    Tommy hvala😘 Cestitke na deckicu😊 Zao mi je za skraceni cervis ali koliko cujem nije to bas rijetka pojava i bit ce sve ok. Boli te briga, nek te dvore sada, samo vikni alo ne mogu zbog shorty-ja😁 
    Martyyyyy ❤ Hvala ti, divna si😘 Smirila sam se danas kad sam vidjela da mi tamni testic, jucer i prekjucer sam bila malo zasrana😅 
    Drago mi je da si dobro, nastavi samo s pozitivom i bit ce plusic brzo opet 😊 
    Amelie sva sreca pa nisam hipohondar, vec bi mislila da imam srcani. Ovako me steglo pa sam se odmah sjetila da me to moja A i druge forumske prije grle❤ Kako si ti? Prestala M ili jos traje? 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Ina85
    29. Svibanj 2021. 19:27

Cestitam plusicima. 
    A zao mi jako za cure kojima je poslo kako nikome to ne zelim. Probala vise puta na svojoj kozi. 
    Uglavnom eto mene i moje lude glave.
    4dpo, slinim i slinim nikako se nagutati. Napuhnuta ko zaba pritisak tamo dole uff. Slikat cu vam trbuh 🤣
    Bilo je puta di sam znala da sam trudna zbog te sline 🤷‍♀️ . I test bi to potvrdio . Bit ce da sam neki alien 👽
     inace sam mrsavica 60 kg 😅

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.