Poz svima,nova sam na forumu 🙈
Treba mi vaše mišljenje,savjet pomoć,šta god. Naime imali smo tempirane odnose prošli mjesec, 29.04 mi je dr rekla da je nastupila ovulacija, ja sam trebala dobiti 10.05 međutim nisam i odmah sam to jutro poletila napraviti test koji je bio negativan. Pretpostavljam da sam ga rano napravila ali evo do danas još nisam procurila. Maloprije sam primijetila prilikom odlaska na WC onako iscjedak smećkaste boje, više nisam pametna da li je u najavi M ili možda ipak trudnoća. Strah me i napraviti novi test. Pomozite! Ako ovaj tjedan nisam dobila slom živaca neću nikad 🤦
Bambina nisam nikad te zelene koristila pa stvarno ne znam sto bi ti savjetovala. Uostalom ocigledno nisan strucnjak za trakice🤣 Jeste pokrili te dane za svaki slucaj?
Amelie kraljice bas ti je bio uzbudljiv dan🤣 Jel ti stigla M?
Wonderer hahahaha znaci ni ti ne cekas 20 min, ja sam jedina budala koja cita ta uputstva i opet ne ulovi pik🤣 Bas si osvijestena, mocis plasticnu trakicu u papirnatu casicu😁
Lalala dobrodosla, koliko ti ciklusi traju? Alo su inace duzi mozda ima jos nade za trudnocu a ako nisu onda bi ovo mogao biti pocetak menstruacije...
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Wonderer, thanks, testirat ću i dalje onda za svaki slučaj..
Prošli mjesec sam prvi put koristila trakice i bio mi je baš jaki pik, tamniji od kontrolne dva dana.. Do tada Clearblue, smajl svaki mjesec..
Lori, pokrili smo sinoć i preksinoć, bila sam uvjerena da je to to..
A sada više ništa ne znam, haha.. Užas..
Veče... meni vrag nije da mira pa sam išla test jedan napravit a 9dpo je i naravno bijel.. glava mi govori da je to i bolje.. sad ću napravit preglede na miru.. al srce mi puca.. znam da triba vrimena i sve to... al svejedno mi je bas tesko palo...
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Jagodice nadam se da će TSH ostat nizak 🤗🤞
Amy94 još sitno brojimoooo 🤞🤞
Bambina ova mi trakica izgleda kao da je još uvijek mokra 🤔 btw ako bude sljedećeg ciklusa, savjetujem ti da probaš s nekim osjetljivijim trakicama. I nikako ne odustaj! Piški ako treba i dok m ne dođe. Za temp kažu da uđeš u shemu tek nakon 2-3mj korištenja te metode, a msm da je to primjenjivo i na trakice. Bez brige, pik te čeka 🤗
Lori mi se više ni ne sjećamo što znači seksati se 😂😂
Wonderer ti znaš da se ja nikad ne šalim s takvim stvarima 😁 ❤️
Amelie jesam, bolje sam danas 😁😁 vidim da je tvoj dan baš živopisan, nek se završi čim prije i da je to sve iza tebe. Sutra će biti bolje ❤️😘😘
Lalalahej, dobrodošla 🤗 nemam ti ništa pametnije reći nego da piškiš sutra ujutro 😁 čekamo tvoj izvještaj 🥳🥳
MarijaAna jooooj ❤️❤️❤️ glavu gore! Samo mi lude žene piškimo testiće i prije reda jer smo, kako si navela u potpisu, izuzetno nestrpljive žene. Kada ti m treba ne doći? Sve dok ne dođe, nije gotovo! Oprosti, puno nas je pa nisam upamtila ako si to već i rekla, jeste radili neke pretrage, koristiš li LH trakice, mjeriš li temp ili nešto drugo?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala na dobrodošlici, ciklusi mi uz duphastone traju 28 dana, ali prošli mjesec ih nisam pila jer sam bila na clomifenu. Sutra ujutro ću napraviti još jedan test pa šta bude, pa krećemo u novom ciklusu u još jedan krug klomifena i folikulometrije ako je negativan.
Inače cijeli tjedan u jutarnjim satima sam znala imati grčeve u trbuhu, imam prištića po licu kao nikad dosad pa koliko god da se nadam toliko znam da to ništa ne mora biti.
Loriiiii, trakice ne mogu stvorit da su papirnate, casicu mogu 😎😘. Npr, teska plastika (u oklopu) su Duchesse trakice, zato se bolje osjecam koristeci ove "Njuskalo vulgaris" 😁.
Bambina, ma bit ce i pik i O, samo ti nastavi i ne opterecuj se, po duljini tvojih ciklusa, mozda se pik ukaze tek za 5 dana. Strpljen-spasen 🤷♀️.
Lala, slozila bi se s Lozom, koliko god je stresno, napravi opet test pa da znas na cemu si... moze biti i M i T, ali do sada bi test trebao pokazati, ako sam dobro shvatila da ti je 15 dana od O...
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Loriiiii, trakice ne mogu stvorit da su papirnate, casicu mogu 😎😘. Npr, teska plastika (u oklopu) su Duchesse trakice, zato se bolje osjecam koristeci ove "Njuskalo vulgaris" 😁.
Bambina, ma bit ce i pik i O, samo ti nastavi i ne opterecuj se, po duljini tvojih ciklusa, mozda se pik ukaze tek za 5 dana. Strpljen-spasen 🤷♀️.
Lala, slozila bi se s Lozom, koliko god je stresno, napravi opet test pa da znas na cemu si… moze biti i M i T, ali do sada bi test trebao pokazati, ako sam dobro shvatila da ti je 15 dana od O…
Danas mi je točno dva tjedna od O. Prvi put kad sam pravila bilo je nekih 12 dana. Ujutro čim otvorim oči ću se popiškiti 😂
Jagodicenadam se da će TSH ostat nizak 🤗🤞
Amy94još sitno brojimoooo 🤞🤞
Bambinaova mi trakica izgleda kao da je još uvijek mokra 🤔 btw ako bude sljedećeg ciklusa, savjetujem ti da probaš s nekim osjetljivijim trakicama. I nikako ne odustaj! Piški ako treba i dok m ne dođe. Za temp kažu da uđeš u shemu tek nakon 2-3mj korištenja te metode, a msm da je to primjenjivo i na trakice. Bez brige, pik te čeka 🤗
Lorimi se više ni ne sjećamo što znači seksati se 😂😂
Wondererti znaš da se ja nikad ne šalim s takvim stvarima 😁 ❤️
Ameliejesam, bolje sam danas 😁😁 vidim da je tvoj dan baš živopisan, nek se završi čim prije i da je to sve iza tebe. Sutra će biti bolje ❤️😘😘
Lalalahej, dobrodošla 🤗 nemam ti ništa pametnije reći nego da piškiš sutra ujutro 😁 čekamo tvoj izvještaj 🥳🥳
MarijaAna jooooj ❤️❤️❤️ glavu gore! Samo mi lude žene piškimo testiće i prije reda jer smo, kako si navela u potpisu, izuzetno nestrpljive žene. Kada ti m treba ne doći? Sve dok ne dođe, nije gotovo! Oprosti, puno nas je pa nisam upamtila ako si to već i rekla, jeste radili neke pretrage, koristiš li LH trakice, mjeriš li temp ili nešto drugo?
Hej, Treba u utorak tek doći, ciklusi su mi 31 do 33 dana pa nisam ni to sigurna.. koristim Lh trakice, tj prošli ciklus sam ih koristila i vidjela da je ovulacija.. Ovaj sam mjesec ostala bez njih taman kad je potamnila pa nisam sto posto sigurna da je taj dan bio pik al s tim se vodim.. ugl za sljedeći ciklus sam se opremila kod bettY, u dućanima su stvarno preskupe.. idem na pretrage iza M, nismo još dogovorile šta, samo se moram javiti ginek. kad dode vještica...
Čitam tvoje iskustvo i stvarno nezz sta bi rekla, drago mi je da si bolje danas..a ovo za cigane sta si rekla.. o tome sam i sama razmisljala, one su bez ikakvog stresa pa ih "ide".. vjer ih nitko ne pita kad će dijete 🙈
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Bambina wvakako prati joa da vidimo na cemu si.. ❤️✌️
L
Lalala dobrodosla❤️ a eto ko sto kazu cure, jedino testić i sretno✌️❤️
MarojaAna na 9 dpo nilakve pomisli i otpisu i padanju,pa valjda i sama si već dosad svjesna da to nista ne znači... Jos se strpi koji dan pa ponovi... ❤️
Wonderer tićnu naša❤️❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore