Pozdrav, cure.. ❤️
Kada će koji pozitivac da nas podigne malo?? 🤗
Ja nestrpljivo čekam popodne da mogu pišnuti LH.. A kao dogovorila sam se sama sa sobom da ću biti relax ovaj ciklus.. Aha.. 🙈
Lozice ti si takva kraljica meni ste isto sve predrage da je to za poludit,i kad budemo trudne dopisivati cemo se,ja se nekako ne nadam opet mi volja opala sve mi neki ružni osjecaji da je to cudo,toliki mi stres zadaje ovo kad ostane zadnji dio ciklusa,,Rio mare naravno da je normalno jedva čekam tvoj pregled pa ces vidit kako je slatko vidit malu tockicu na ekranu predivno,a stvarno gdje nam je Marty i ostale cure sta im kasnii
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Pozdrav, cure.. ❤️
Ja nestrpljivo čekam popodne da mogu pišnuti LH.. A kao dogovorila sam se sama sa sobom da ću biti relax ovaj ciklus.. Aha.. 🙈
Daaaaa,ja sam ovdje negativan treba neki plusic,loza upisi nesto
👦38👩32
Pozdrav, cure.. ❤️
Daaaaa,ja sam ovdje negativan treba neki plusic,loza upisi nesto
Tila sam napisat da sam ja negativna da mi treba malo pluseva dignuti zivot
👦38👩32
Ina je pocela smeđarit. Dolazi kuja tocna ko svicarski sat 🙄🤢. To je bilo ocekivano , glava uzasno bolila jucer i jako lose sam spavala. Ma koje izmislio sve te hormone damije znat 🤬. Al zato mi danas dolaze 20 hcg one step trakica da ne fali 🤣
Nasmijali ste me sa onom temom kako se cigani razmnozavaju , i bas se mislim lijepo bi bilo nit brige nit pameti i tak eto beba. A ne mi ovdje vec sve doktorirale higijenu i ginekologiju jos malo i biologiju i parazitologiju pa cemo si ivf napravit same 🤣.
Hahahahahahha dobro si rekla mozemo ic radit kao ginekolozi,nema sta ne znamo
👦38👩32
toliki mi stres zadaje ovo kad ostane zadnji dio ciklusa,,
Meni je isto psihički najteže od cca 5dpo nadalje. Jer tada se već očekuje implantacija i možda prvi simptomi.. Pa gledam iscjedak, ima li spottinga. Naravno, ništa na gaćicama. 6dpo, 7dpo, 8dpo. Ništa, samo sise nabubrile i prištevi iskočili ko uvijek. A tek kad pišnem negativan test tamo negdje oko 9dpo pa do menge. Isuse, koje je to mučenje, traženje sjena, prebacivanje slike u negativ, guglanje "simptoma", čitanje iskustava gdje su cure imale negativan test do 13dpo pa odjednom BUM - plus. Pa se držim za tu slamku nade.
Pa bude na 10dpo negativno, pa se guglanjem utješim da je to vjerojatno rano za plus (iako duboko u sebi znam da nije i da se u većini slučajeva već nazire nešto tada), pa čekam 11dpo - opet minus.. Mislim se, možda mi mora kasnit menga. Onda počnu grčevi pa guglam.. možda je jaaako kasna implantacija? Skužim da sam ostala bez HCG testova pa iz očaja pišam LH - negativno.
I u to dođe vještica. Suze, dragi me grli i tješi. "Trudit ćemo se i dalje". I tako već 4 kruga. Već, kažem ja.. neke žene godinama kroz to prolaze..
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
toliki mi stres zadaje ovo kad ostane zadnji dio ciklusa,,
Meni je isto psihički najteže od cca 5dpo nadalje. Jer tada se već očekuje implantacija i možda prvi simptomi.. Pa gledam iscjedak, ima li spottinga. Naravno, ništa na gaćicama. 6dpo, 7dpo, 8dpo. Ništa, samo sise nabubrile i prištevi iskočili ko uvijek. A tek kad pišnem negativan test tamo negdje oko 9dpo pa do menge. Isuse, koje je to mučenje, traženje sjena, prebacivanje slike u negativ, guglanje "simptoma", čitanje iskustava gdje su cure imale negativan test do 13dpo pa odjednom BUM - plus. Pa se držim za tu slamku nade.
Pa bude na 10dpo negativno, pa se guglanjem utješim da je to vjerojatno rano za plus (iako duboko u sebi znam da nije i da se u većini slučajeva već nazire nešto tada), pa čekam 11dpo - opet minus.. Mislim se, možda mi mora kasnit menga. Onda počnu grčevi pa guglam.. možda je jaaako kasna implantacija?Skužim da sam ostala bez HCG testova pa iz očaja pišam LH - negativno.
I u to dođe vještica. Suze, dragi me grli i tješi. "Trudit ćemo se i dalje". I tako već 4 kruga. Već, kažem ja.. neke žene godinama kroz to prolaze..
Joj bas tako ,a ovo guglanje o negativnom testu isto ka ja znaci odma u trazilicu trudna,a negativan test,uh uhhjjj
👦38👩32
Marinci i Bambina propustile ste dio gdje sam uprla čarobnim štapićem u wonderer 🤭🤭 ona nam je glavna tićnu sljedeći mjesec 😁😁 čekamo Malinu i Lunamoon sa svojim plusićima ubrzo.
Buffy ahhh totalno te razumijem ❤️ šaljem ti veeeeliki zagrljaj i da s veseljem provedeš svoju zadnju dpo fazu u sljedećih 9mj 🤗🤗
.
Meni je danas sinulo da bi mi o mogla uskoro 😂😂 18dc,pišnula trakicu full je svijetla. Prošli ciklus mi je o bila na 18dc tako da je o ili danas ili je bila jučer/prekjučer. Najkasnije mi je o bila na 20dc msm, što znači da ako O tek dolazi trakica bi bila tamna. Seksa nije bilo ni u primisli tako da bezbrižno opet čekam m 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marinci i Bambinapropustile ste dio gdje sam uprla čarobnim štapićem uwonderer🤭🤭 ona nam je glavna tićnu sljedeći mjesec 😁😁 čekamoMalinu i Lunamoonsa svojim plusićima ubrzo.
Buffy ahhh totalno te razumijem ❤️ šaljem ti veeeeliki zagrljaj i da s veseljem provedeš svoju zadnju dpo fazu u sljedećih 9mj 🤗🤗
.
Meni je danas sinulo da bi mi o mogla uskoro 😂😂 18dc,pišnula trakicu full je svijetla. Prošli ciklus mi je o bila na 18dc tako da je o ili danas ili je bila jučer/prekjučer. Najkasnije mi je o bila na 20dc msm, što znači da ako O tek dolazi trakica bi bila tamna. Seksa nije bilo ni u primisli tako da bezbrižno opet čekam m
Ma briga te svejedno ti uzivaj u romantici danas s mužem, hahahhaha ,danas mi je bas bila jedna trudnica na poslu i priča kako ima jednog dječaka i kako stize drugo ,a da ne znaju kako je opet trudna jer se nisu seksali da ne pamte kad su zadnji put pomozi Boze izgleda da treba prestati s hopsanjem,hahahhahahahah
👦38👩32
Marinci i Bambinapropustile ste dio gdje sam uprla čarobnim štapićem uwonderer🤭🤭 ona nam je glavna tićnu sljedeći mjesec 😁😁 čekamoMalinu i Lunamoonsa svojim plusićima ubrzo.
.
Meni je danas sinulo da bi mi o mogla uskoro 😂😂 18dc,pišnula trakicu full je svijetla. Prošli ciklus mi je o bila na 18dc tako da je o ili danas ili je bila jučer/prekjučer. Najkasnije mi je o bila na 20dc msm, što znači da ako O tek dolazi trakica bi bila tamna. Seksa nije bilo ni u primisli tako da bezbrižno opet čekam m
Ma briga te svejedno ti uzivaj u romantici danas s mužem, hahahhaha ,danas mi je bas bila jedna trudnica na poslu i priča kako ima jednog dječaka i kako stize drugo ,a da ne znaju kako je opet trudna jer se nisu seksali da ne pamte kad su zadnji put pomozi Boze izgleda da treba prestati s hopsanjem,hahahhahahahah
Radim na poslu s donjim rubljem pa smo se nekako nadovezale na temu zbog grudnjaka da ne bi mislile da ja okolo na poslu tračam o seksu hahahahahah
👦38👩32
Sortiraj odgovore
Najstariji