Nesooo bubica malena.💗Onda smo stvarno u istom sosu, naša je godinu i 1 mjesec, a za nju nam je trebalo 10 mjeseci (muž bi me korigirao i rekao 8, ali on nema pojma🙈😂), tako da ja ne očekujem čuda za drugo, bit će kada bude.🥰Za trakice sam i ja mislila da će ići lakše, ali ne odustajem…💪😉❤️
Garavasuper za dobar pregled, baš mi je lijepo pročitati takve divne vijesti. Čuvaj se i uživaj sa svojom bebicom.💕💕
Martyheeeej, pa mi se pomalo pratimo.🤗❤️Super za ispunjene dane, sigurno pomognu u odvraćanju misli, ali mi je ipak žao što se ne možeš odmoriti kako spada. Nadam se da će peckanje i neugodnost proći i da ipak nije upala u pitanju.🤞
Sandričakhello trudnice!🥰🥰Ajde bolje išta nego ništa, javi molim te kako je prošao, šaljem veeliku pusu i zagrljaj!😘😘
Lori,Lozice😘❤️
Lalalaima li kakvih novosti?
Sada kada sam vidjela da imam još 2 dana do neočekivane M, mislim da ću, zabave radi, sutra ujutro popiškit jedan hcg.
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Pripremam listu za sutra, odmah upisujem plusić 😁😁 a ona htjela sa je maknem s liste 🤦♀️ sreća pa sam bila glas razuma... 🙄😁❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lori, hoću, piškit ću, sad me baš zanima da li će što pokazati sljedeće dane ili je ovo sad neka slabašna rana ovulacija bila.. Da nisam išla tako rano testirati, bila bi danas tako nabrijana očekujući pik..
Kako si mi ti? Ja isto jedva dočekala doći doma i mozak na pašu.. 😋
Sandricak, nemoj se previše umarati na poslu, laganini! Javi kada obaviš pregled.. 😘
Ameliee, odmah nas stavi testić na analizu.. 😄
T.loza, daj baci malo kakve čare-bare ili je to nekakvo zatišje pred buru opet, tako obično petkom bude.. 🧙♀️🥰
12.6 za ne dobit ako ces me stavit ma listu . Ovaj put mi M dosla kasno na 32 dc. Inace 29 dc vec lijem ko slap. 🤷♀️ vrajži stres
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Lori čula i ja to, al kod mene nije upalilo. 🙈 Gin se na zadnjoj kontroli prije par mjeseci divila kako je prekrasno vidjeti jajnike u mirovanju zbog dojenja, a ja se ponadala da će mi reći da sam trudna... 😂😂😂
Lozice zdrav razum mi kaže da će biti žešći ⛄️, trakice nisu pokazale O, gin prošli petak nije vidjela da je bila O, ali ja ne bi bila ja da ne probam. 😬😂 I bome ako mogu svima ovdje drobiti kako nije gotovo dok ne dođe M, onda jbmu sunce ako se i sama ne mogu voditi tom krilaticom. 😝
Bambina naravno, sutra analiziramo koja je nijansa bijele 😂😂
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Hvala cure.. bit će kako bude.. Ameliee sretno sutra 😊
31.g.
aktivni od 03/2021
izuzetno nestrpljivo žensko
Tloza ocekujem da ces barem 2 plusa upisati na listu ovaj vikend, nemoj me razocarati
Bambina dobro sam, danas (valjda) 1dpo, nemam jos simptoma, cudno Drzim fige s trakicama, ja sam pisnula jednu danas iz fore i svijetla je tako da je O ocito prosla. Mislim da cu uzet clearblue iduci mjesec, s njima sam imala srece, ove su mi SF
Amelie hahahah super su mi ti ginekolozi kad se dive nasim organima. Meni je rekla da imam bas krasnu maternicu. Ja si mislim zaboli me jel ti krasna ili ne samo da uzgojim neku bebu u njoj
Jesu ti trakice imalo potamnile ili snjeskici cijelo vrijeme? Mozda je bio nagli i kratki pik pa si ga propustila.
Ps. naravno da nije gotovo sve dok ne dode M
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori, sutra će sigurno početi simptomčići.. 😄❤️
Evo moje trakice od maloprije, 11. dc.. Kao nešto je tamnija nego ona od jučer, ali opet svjetlija od 9. dc.. https://ibb.co/74BVWch
Boo.. 🙈
Pozdraaav,
Evo moj Olaaf naa 15 dc https://ibb.co/S6gRc3N
Ameliee nada umire posljedna 😁
Ina zao mi je 😔
Jel se netko cuo sa MAŠOM? Nije se javila od kada je javila da je trudna ? Nadam se da je okej 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Marty draga😘😘Navijam za tebe, neka ne dođe M ovaj put! Bome si stvarno puno toga prošla u zadnje vrijeme, bilo bi lijepo da plusić popravi sve.😊❤
Lori držim fige da neće trebati clearblue ovulacijski, nego onaj za trudnoću. 😊
Wonderer sretan ti rođendan. 🥳
Ina85 žao mi je zbog m.. Sad smišljanje taktike za novi ciklus i nove pobjede.
Buhtlice nadam se da ovi olafi počinju tamniti kroz koji dan.
Evo ja prije pola sata dobila - očekivano jer smo pripazili zbog ureaplazme, a pik nismo ni pokrili. Iako moram priznati da sam se svejedno nadala medicinskom čudu😆 (Btw. pišem li kao 1. dc danas ili sutra?😅)
T.loza, predbilježi me za ne dobiti 12.6. 🥳
Marinci, Amelie, T.loza i ostale cure, hvala vam puno na riječima podrške, evo čim ja procurim, psihički sam obnovljena.😄
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Inna heej mala moja, bas mi je zao zbog m, saljem ogromni zagrljaj! 🤗❤ i ja sam se nadala za tebe iako si rekla da niste pokrili pik, uvijek postoji sansa ako je o bila kasnije.. sad si barem rijesila ureaplazmu i ides mirna i zdrava ovaj ciklus po svoj plusic! od srca ti zelim da bude dobitan🍀 hvala na divnim zeljama 😘❤
Lori draga, hvala ti na pozitivi 😘 ma ne znam vise nista iskreno.. imala sam vec toliko uvjerljivih simptoma u ranijim ciklusima da mi je ovo sad bezveze uopce uzet pod simptom.. 🙈 kako si ti? kaj ima? vidim odbrojavas polako 😊 drzim ti figiceee 🤞💖
Ameliee hvala puno 😍 pa pratimo se skoro u dan, meni se ovaj mj pomaknula o pa je zapravo u pon datum za ne-dolazak m. ovu trakicu ispod zanemari, ne da mi se sad to mjenjat 😁 punoo srece ujutro!! ❤🤞🤞🤞🍀🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji