Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    13. Svibanj 2021. 14:04

Marinci

Marinci

t.loza 🎀

Marinci i Bambinapropustile ste dio gdje sam uprla čarobnim štapićem uwonderer🤭🤭 ona nam je glavna tićnu sljedeći mjesec 😁😁 čekamoMalinu i Lunamoonsa svojim plusićima ubrzo.
    Buffy ahhh totalno te razumijem ❤️ šaljem ti veeeeliki zagrljaj i da s veseljem provedeš svoju zadnju dpo fazu u sljedećih 9mj 🤗🤗
    .
    Meni je danas sinulo da bi mi o mogla uskoro 😂😂 18dc,pišnula trakicu full je svijetla. Prošli ciklus mi je o bila na 18dc tako da je o ili danas ili je bila jučer/prekjučer. Najkasnije mi je o bila na 20dc msm, što znači da ako O tek dolazi trakica bi bila tamna. Seksa nije bilo ni u primisli tako da bezbrižno opet čekam m

Ma briga te svejedno ti uzivaj u romantici danas s mužem, hahahhaha ,danas mi je bas bila jedna trudnica na poslu i priča kako ima jednog dječaka i kako stize drugo ,a da ne znaju kako je opet trudna jer se nisu seksali da ne pamte kad su zadnji put pomozi Boze izgleda da treba prestati s hopsanjem,hahahhahahahah

Radim na poslu s donjim rubljem pa smo se nekako nadovezale na temu zbog grudnjaka da ne bi mislile da ja okolo na poslu tračam o seksu hahahahahah

Hahahahahaha o lude žene, nisam to ni pomislila 😂😂😂 kad pričate tako nešto iz života baš i ne razmišljam o pozadini priče, osim ako nije bitno za priču 😁 haha
    E pa baš, treba se prestat seksat... Što je najgore, stvarno se ne sjećam kad smo zadnji put 🙈 ne bilježim više apsolutno ništa. FF imam jer mi se sviđa ticker 😁😁 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

buhtlica23
    13. Svibanj 2021. 14:11

Rioo znas da piskim,ali se toliko bjele da mi neugodno i postavljat sliku 😂 danas je 14 dcc 🥳🥳

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lori🍀
    13. Svibanj 2021. 14:17

Bambina sretno s trakicama  Haha ja sam isto jako opuštena, ono toliko sam opuštena da razmišljam o tome da možda baš sad spermić napada moju jajnu stanicu
    Buffy eee to je ta opuštenost o kojoj pričam
    Marinci ma kakva negativa alo ženo šta ti je. Pokrili ste sve živo i neživo mora se primiti
    Što tebi te žene na poslu pričaju majko mila..još jedna u nizu nisam se seksala a ostala sam trudna
    Loza stvarno šta ti radiš ovih dana, pa nema ni jednog plusa na vidiku? Ženo primi se posla
    Što se hopsanja tiče onda ćete ti i dragi iz ljubavi ovih dana Ovo "moranje" jer su plodni dani zna biti malo isforsirano.
    Do idućeg ciklusa možda već i saznaš neke odgovore pa možete ponovno krenuti

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Marinci
    13. Svibanj 2021. 14:18

t.loza 🎀

Marinci

Marinci

t.loza 🎀

Marinci i Bambinapropustile ste dio gdje sam uprla čarobnim štapićem uwonderer🤭🤭 ona nam je glavna tićnu sljedeći mjesec 😁😁 čekamoMalinu i Lunamoonsa svojim plusićima ubrzo.
    Buffy ahhh totalno te razumijem ❤️ šaljem ti veeeeliki zagrljaj i da s veseljem provedeš svoju zadnju dpo fazu u sljedećih 9mj 🤗🤗
    .
    Meni je danas sinulo da bi mi o mogla uskoro 😂😂 18dc,pišnula trakicu full je svijetla. Prošli ciklus mi je o bila na 18dc tako da je o ili danas ili je bila jučer/prekjučer. Najkasnije mi je o bila na 20dc msm, što znači da ako O tek dolazi trakica bi bila tamna. Seksa nije bilo ni u primisli tako da bezbrižno opet čekam m

Ma briga te svejedno ti uzivaj u romantici danas s mužem, hahahhaha ,danas mi je bas bila jedna trudnica na poslu i priča kako ima jednog dječaka i kako stize drugo ,a da ne znaju kako je opet trudna jer se nisu seksali da ne pamte kad su zadnji put pomozi Boze izgleda da treba prestati s hopsanjem,hahahhahahahah

Radim na poslu s donjim rubljem pa smo se nekako nadovezale na temu zbog grudnjaka da ne bi mislile da ja okolo na poslu tračam o seksu hahahahahah

Hahahahahaha o lude žene, nisam to ni pomislila 😂😂😂 kad pričate tako nešto iz života baš i ne razmišljam o pozadini priče, osim ako nije bitno za priču 😁 haha
    E pa baš, treba se prestat seksat… Što je najgore, stvarno se ne sjećam kad smo zadnji put 🙈 ne bilježim više apsolutno ništa. FF imam jer mi se sviđa ticker 😁😁

Ma treba malo odmora dobro ce vam doc hahhahahahhaha

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    13. Svibanj 2021. 14:35

Lori1988

Bambinasretno s trakicamaHaha ja sam isto jako opuštena, ono toliko sam opuštena da razmišljam o tome da možda baš sad spermić napada moju jajnu stanicuBuffyeee to je ta opuštenost o kojoj pričamMarincima kakva negativa alo ženo šta ti je. Pokrili ste sve živo i neživo mora se primiti
    Što tebi te žene na poslu pričaju majko mila..još jedna u nizu nisam se seksala a ostala sam trudnaLoza stvarno šta ti radiš ovih dana, pa nema ni jednog plusa na vidiku? Ženo primi se posla
    Što se hopsanja tiče onda ćete ti i dragi iz ljubavi ovih danaOvo "moranje" jer su plodni dani zna biti malo isforsirano.
    Do idućeg ciklusa možda već i saznaš neke odgovore pa možete ponovno krenuti

Zeno pokrivati smo i prije sve živo i neživo ja ne znam kako su mu tako smotani pa se ne znaju se nac s jajnom stanicom,ko zna di odu

👦38👩32

Marinci
    13. Svibanj 2021. 14:38

Al najjača izjava mi je bila da pojačan aktivnosti jer imam slabu mašinu hahahahahhahahah♡♡♡♡♡♡

👦38👩32

Loza 💙😇
    13. Svibanj 2021. 15:25

Buhtlice sretan ti 14dc 🥳🥳🥳
    Lori hahahahaha preopuštena si čim razmišljaš o tome 😂😂😂😂 e da, baš bude isforsirano s moje strane, m najčešće nema pojma 😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Jagodica1988
    13. Svibanj 2021. 17:02

Hej svima, 

kod mene nema nikakvih novosti ni uzbudljivosti pa vam se ne javljam, ali čitam svaki dan :) Evo me u 11dc, bliži se ovulacija i počeli smo aktivnosti svaki drugi dan pa ćemo vidjeti. :D Trakice još ne koristim, možda za mjesec-dva ako još ne bude ništa, nekako mi se čini da bi mi to stvorilo dodatan pritisak, s obzirom da su mi ciklusi uglavnom redovni, skoro pa školski i uglavnom osjetim kad se događaju plodni dani. 
    Rekla sam sebi da se ovaj ciklus neću živcirati kao prošli, ali čisto sumnjam da se neću naći kako guglam sve moguće i nemoguće simptome rane trudnoće par dana nakon O.  Prošli mjesec se kao nisam puno nadala ali mi je PMS počeo ranije i bio kao nešto drugačiji nego inače pa sam mislila da je ipak T, baš sam bila luda od svega  Ovaj put se nadam mirnijem PMS-u ako od T ništa, bar da ne izludim skroz 
    Pozdravljam vas sve! :))

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Loza 💙😇
    13. Svibanj 2021. 17:22

Jagodica1988

Hej svima,

kod mene nema nikakvih novosti ni uzbudljivosti pa vam se ne javljam, ali čitam svaki dan :) Evo me u 11dc, bliži se ovulacija i počeli smo aktivnosti svaki drugi dan pa ćemo vidjeti. :D Trakice još ne koristim, možda za mjesec-dva ako još ne bude ništa, nekako mi se čini da bi mi to stvorilo dodatan pritisak, s obzirom da su mi ciklusi uglavnom redovni, skoro pa školski i uglavnom osjetim kad se događaju plodni dani.
    Rekla sam sebi da se ovaj ciklus neću živcirati kao prošli, ali čisto sumnjam da se neću naći kako guglam sve moguće i nemoguće simptome rane trudnoće par dana nakon O.Prošli mjesec se kao nisam puno nadala ali mi je PMS počeo ranije i bio kao nešto drugačiji nego inače pa sam mislila da je ipak T, baš sam bila luda od svegaOvaj put se nadam mirnijem PMS-u ako od T ništa, bar da ne izludim skroz

Hej samo ti nama piši 😁 ni kod mene se ne događa apdolutno ništa pa svejedno vamo brbljam 😂
    Nadam se da će ti opušteni ciklus donijeti sreću ❤️ sad ti gledam u potpisu kako si brzo spustila TSH za mjesrc dana, svaka čast 🥳🥳
    .
    Ja upravo osjetim desni jajnik, bol kao pred m. Baš me zanima bi li ga osjetila da se danas nisam bavila trakicama i računanjem kad bi o mogla bit 🤔😂 SUMNJAM! 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Jagodica1988
    13. Svibanj 2021. 18:06

t.loza 🎀

Jagodica1988

Hej svima,

Rekla sam sebi da se ovaj ciklus neću živcirati kao prošli, ali čisto sumnjam da se neću naći kako guglam sve moguće i nemoguće simptome rane trudnoće par dana nakon O.Prošli mjesec se kao nisam puno nadala ali mi je PMS počeo ranije i bio kao nešto drugačiji nego inače pa sam mislila da je ipak T, baš sam bila luda od svegaOvaj put se nadam mirnijem PMS-u ako od T ništa, bar da ne izludim skroz

Hej samo ti nama piši 😁 ni kod mene se ne događa apdolutno ništa pa svejedno vamo brbljam 😂
    Nadam se da će ti opušteni ciklus donijeti sreću ❤️ sad ti gledam u potpisu kako si brzo spustila TSH za mjesrc dana, svaka čast 🥳🥳
    .
    Ja upravo osjetim desni jajnik, bol kao pred m. Baš me zanima bi li ga osjetila da se danas nisam bavila trakicama i računanjem kad bi o mogla bit 🤔😂 SUMNJAM!

Idem ja idući tjedan ponovno provjeriti taj TSH jer mi je skroz čudno da je tako velika razlika. Sretna sam da se smanjio u samo mjesec dana ali sam istovremeno paranoična da se nije sad možda opet povisio Jel netko možda imao iskustva s time? Ja nisam ni na kakvoj terapiji. Mislila sam uzeti terapiju za to ali onda kako se smanjio, nisam ništa. Vidjet ćemo kakvo je stanje ovaj mjesec...

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.