Joooj što ste mi tihe danas, očekivala sam 3 stranice zaostatka dok me nije bilo 😁
Inna_ i Ina85 (Inice 🤭) baš slatko što obje imate za ne dobiti na isti datum 🤭 odbrojavamoooo 🥳🥳
Bambina kažem da će sljedeća koja nam je prva na listi u odbrojavanju popiškiti plusić 🧙♀️😁 muke po trakicama se nastavljaju? 🤔 Nadam se da si se opskrbila trakicama za ovaj ciklus, nema da ti promakne 😁
Amelie kao da ti treba ovulacija da ostaneš trudna 🙄😁 tićnu si i gotovo. A nadam se da ti je ovulacija bila ipak. Btw sad ću lupiti možda nešto krajnje glupo, ali jel moguće da si otišla kod gin i da je o već bila ali da je bila taj dan ili koji dan prije a da je bilo rano da to može vidjeti? 🙈
Lori ovo za divljenje organima od strane ginekologa - meni je moj rekao da sam imala baš dooobru ovulaciju, ali na način kao "uuuu dobraaa ova malaaaa 👌👌" 😂
Buhtlice samo ti piški, uhvatit će se ona već jednom. Evo i tebi čaram baram da uhvatiš pik i ovulaciju ovaj ciklus 🧙♀️😁
.
E ja sam sad zaboravila, u gužvi sam bila, jesam vam rekla da mi se gin danas konačno javio? Ako sam već rekla - ispričavam se i preskočite sljedeći tekst 😁 a ako nisam - dobila sam 2 antibiotika i vaginalete, sve skupa će mi trajati još mjesec dana 🤦♀️ užas. A vezano za spermiogram mi je sestra rekla da se obratim muževoj DR OP za dalje, gin je sad u gužvi 😂
Nisam joj se htjela objašnjavati kako me DR OP odje*ala, jednostavno ću tražiti uputnicu za urologa kad m uhvati malo vremena i nadat se da je to to. E da, i on će dobiti atb.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
S obzirom na moje čarobnjačke sposobnosti malo sam se preimenovala 🤭
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
S obzirom na moje čarobnjačke sposobnosti malo sam se preimenovala 🤭
Lozica nasa 👌🔝💖
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Evo da se javim Buhtlice povremeno sam u grupi zimskih beba i u kontaktu sam s curama na messengeru :) nisam se vise tu javljala da ne pokrecem opet koju lavinu 😂😂
Zelim vam svima puno sreceee ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘🤞🤞🤞 nadam se da cete brzo u grupu zimske bebice 💚
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Dobro jutro curke moje drage! 💕💕
Jel nekom prevruće pa treba malo bijelog snijega da ga rashladi? ❄️⛄️😂 https://ibb.co/k3YbgJn . Nadam se da je ispucana kvota Olafa ovaj vikend i da slijede samo plusići. 🥰❤️
Lori meni su trakice više manje bilo stalno “tamne”, izuzev prvih par dana su bile svijetle pa su potamnile (uz minimalne razlike) i evo od prije koji dan tek opet postale svijetile, ma od pika ni P.
Buhtlice ova gore kvota Olafa se ne odnosi samo na hgc nego i na lh. 🙈😁 Nadam se da će i tvoje trakice dobiti taj dopis i uskoro početi tamniti. 🤞❤️
Inna žao mi je zbog M, ali mi je jako drago što si psihički bolje. 🥰❤️
Marty u tom slučaju držim fige za jedno lijepo iznenađenje u ponedjeljak i da se napokon zasluženo odmoriš. 😘🥰
Lozice kraljice naša! 👑💛 Ma čuj kod mene je sve moguće. 😂😂😂 Nego, ne mogu vjerovati da ti nitko neće prokomentirati nalaze, bezveze. 😣 A zbog terapije, ajde gledaj to ovako da to sve ide u rok službe rada na bebici. 💪 Btw, lajkam promjenu nicka! 👍🥰
I da sada ne imenujem svaku posebno, puno vam hvala cure na navijanju i potpori, stvarno ste divne i jako mi je drago da sam vas pronašla. ❤️❤️ Ode ja malo do kozmetičkog da me počupkaju i onda koristim ovo divno vrijeme za uživanciju na maksimum. 😎😎 Nadam se da ćete i vi uživati u ovom vikendu, pusa svima! 😘😘
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Evo da se javim Buhtlice povremeno sam u grupi zimskih beba i u kontaktu sam s curama na messengeru :) nisam se vise tu javljala da ne pokrecem opet koju lavinu 😂😂
Zelim vam svima puno sreceee ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘🤞🤞🤞 nadam se da cete brzo u grupu zimske bebice 💚
O super da si se javila, vec sam se uplasila. Nadam se da je sve okej sa tobom i bebicom😊 kada ides na pregled? Jesi li vec bila? A sto se tice lavina, pusti bit ce ih uvijek! Jedino je bitno da si ti dobro i da je tockica dobro😃
Ameliee nadam se i ja da ce tamnit alii eto za sada olafi 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Raspisale ste se ovih dana ☺️👌🏻 Nisam se niti ja javila jer je bas bila guzva svih ovih dana... u srijedu sam dobila M nakon 5-6 dana kašnjenja i potrosenih svih testića... isti dan kad me srozalo sam imala termin za cijepljenje Pfizerom i sad cemo pauzirati par mjeseci... drugi dan vrtoglavica, umor i slabost od cjepljenja, drugi dan jos malo i sad je ockei... idemo redom, natrag na jos neke pretrage, na sezonu rada, i na jesen natrag u akciju😬 necu zalit jer je to sad tako, umorna sam od plakanja i kad smo pokusavali i jednostavno se zelim sad odmaknuti, a nije ni jesen daleko... cure sretno, doci cu ovdje povremeno❤️ Divne ste dušice i podrška ❤️
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Jutro zenske❤
Loza nasa carobnjakusa😘 Bzvz ti je gin da znas. Budete vi to s urologom rijesili. S antibioticima i vaginaletama ce sigurno otici upala💪
Inna zao mi je za M, znam sto znaci taj tracak nade iako ste na pauzi, uvijek je tu negdje u glavi. Iduci ciklus je tvoj, ureap je rijesena i to je sad najbitnije🤗
Marty ja sam ti ok, ne nadam se puno ovaj ciklus jer sam zeznula s trakicama, pa ne znam ni tocno kad je bila O. Ali pokrili jesmo te dane kad je trebala biti pa nada postoji🤗
Amelie draga zao mi je zbog olafa😥 Nek dode vise ta M pa da mozes na listu💪 Uzivaj danas🤗 Ja lezim dok mi dragi pravi palacinke🤣 Popodne smo kod frendova na druzenju.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Buhtlice nastavi piskiti lh, prosli mjesec je pred kraj ciklusa krenula tamniti💪
Maso sam se ti nama javi, evetualne padobrance cemo ignorirati. Hvala ti, i mi se nadamo da cemo se pridruziti grupi😘
Malina jako mi je zao zbog M😢 Jesen nije daleko, sad cete se malo odmoriti od svega a na jesen ides po plusic😘
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Gdje su nam Ri, Anci i Lunamoon? Nisam ih danima tu vidjela. Ri nadam se da je sve ok kod tebe😊
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji