Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    13. Svibanj 2021. 09:00

Lori1988

Jutro ženeTloza, Buhtlice, Inna jeste danas malo bolje?
    Marta slažem se s tobom, to je život, svatko ima svoje probleme i često mislimo kako je nekome lako a ne znamo što ga sve muči. Treba se probati skoncentrirati na ono dobro u našem životu a beba će doći prije ili kasnije
    Sad tu prodajem pamet a jučer sam se skoro rasplakala kad mi je promaknuo peakmm11 dobrodošla! Znaš li kad ti je bila ovulacija? Nekih 10 dana poslije ovulacije možeš probati napraviti test. Ali nemoj biti tužna ako bude negativan, nego ako ne dođe M opet ponovi za 2-3 dana. Vrtoglavica zna biti znak trudnoće ali mi ti ovdje stalno proučavamo te simptome i nismo još došle do magične formule šta je trudnoća, šta PMS a šta smo si umislileNes ne znam kako bi pomogla meni se dogodilo isto ovaj ciklus. Moguće da ti je bio kratki pik na 12dc i onda O na 13 ili 14 dc. Ako ste pokrili nemaš brige. Ja doduše nemam iskustva s tim testovima sa smajlićem možda ti netko drugi može više pomoći

Hej Lorii, onako sam LII-LAA. Malo bolje nego jucer, alii onako nekako sam tuzna i bezvoljna. Tjesi me sto je uskoro vikend.
    Kako si ti ?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ina85
    13. Svibanj 2021. 09:16

Ina je pocela smeđarit. Dolazi kuja tocna ko svicarski sat 🙄🤢. To je bilo ocekivano , glava uzasno bolila jucer i jako lose sam spavala. Ma koje izmislio sve te hormone damije znat 🤬.   Al zato mi danas dolaze 20 hcg one step trakica da ne fali 🤣
    Nasmijali ste me sa onom temom kako se cigani razmnozavaju , i bas se mislim lijepo bi bilo nit brige nit pameti i tak eto beba. A ne mi ovdje vec sve doktorirale higijenu i ginekologiju jos malo i biologiju i parazitologiju pa cemo si ivf napravit same 🤣. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Lori🍀
    13. Svibanj 2021. 09:23

Lozice drago mi je da si danas bolje
    Buhtlice drži se! Nikad ne znaš kad će te bebica iznenaditi a do tad probaj malo skrenuti misli da nisi samo u tome. Ovo pišem i za sebe jer sam i sama u borbi sa svojom glavom. Život je puno više od čekanja te trudnoće, ona će doći kad tad svima nama na ovaj ili onaj način <3
    Nes bitno da ste pokrili  makar nešto, ponekad je manje više 

Nešto nam je lista kratka ili se meni čini?
    Malina, Skategirl gdje ste cure?
    Marty di si, šta ima kod tebe?

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    13. Svibanj 2021. 09:25

Ina85

Ina je pocela smeđarit. Dolazi kuja tocna ko svicarski sat 🙄🤢. To je bilo ocekivano , glava uzasno bolila jucer i jako lose sam spavala. Ma koje izmislio sve te hormone damije znat 🤬. Al zato mi danas dolaze 20 hcg one step trakica da ne fali 🤣
    Nasmijali ste me sa onom temom kako se cigani razmnozavaju , i bas se mislim lijepo bi bilo nit brige nit pameti i tak eto beba. A ne mi ovdje vec sve doktorirale higijenu i ginekologiju jos malo i biologiju i parazitologiju pa cemo si ivf napravit same 🤣.

Žao mi je Neka prođe čim prije pa u nove pobjede s novim testićima
    Možda je to nit brige nit pameti magičan recept, mi smo sve ovdje napete ko puške

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

🌈Wonderer🌞
    13. Svibanj 2021. 10:02

Grozna sam, nikako da u miru sve iscitam i javim se 🙈. Prije spavanja proletim sto ste pisale taj dan, ali kako vec budem u polusnu, nissm u stanju pisat smisleno 😁.
    Drage curke, dobro jutro, sretno u hvatanju pikova i nadolazecih ovulacija, jos vise srece u izbjegavanju sljedece M onima kojima se bliži 🤞🤞. Ne vidim da ima puno cura u dpo odbrojavanju, bas cudno 😳. Ili sam samo površna 🙈🙈?!? Loza, Buhtlice, poneki dan razocaranja i bezvoljnosti je potpuno normalan, proc ce i to 🤗.
    Ja sam dobro, M nikad kraca, oskudnija i bezbolnija. Ako ista, ova crvena maca mi je definitivno pomogla izbjeci tablete protiv bolova zadnjih par ciklusa 😊. Od sinoc sam vec na mini-spottingu, takorec nista, ide vjestica kraju 💪.
    p.s. Lozice, ispadoh ja s liste jer nisam javila datum sljedece M, molim te zapisi me za 05.06.
    Svima 😘🤗!

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Svibanj 2021. 12:26

Marincii❤️ zasad je dobro, eto ti grcici prolaze sad jajnik boli malo😌 mora da je normalno🤞🤞 ti?
    Buhtlicee jel nam pratis trakice, želimo slikeeee i znas da ces uhvatit pik ovaj out🤞💜
    Amelie potvrdujem odgovor od loziceee🤞💜
    Inažao mi je ako M u pitanju💜💜
    Lorii oces opet da piškiš lh?
    Wondererr ženooo neka je ona gotova i bila brza i kratka.. Nista, sigurna sam da nam se javljas ubrzo a olusićem🤞🤞💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Lori🍀
    13. Svibanj 2021. 12:36

Wonderer pozdrav, lijepo da si nam navratila Neka ovaj ciklus za tebe bude dobitan!
    RioMare pišnula i navečer jednu, ta je bila još bljeđa  Za poludit. Garant je bio pik jučer kroz jutro a ja nisam do kasno popodne radila test. Ne piškim više ništa, idući ciklus ću pametnije. A možda ne bude ni potrebe

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Loza 💙😇
    13. Svibanj 2021. 12:41

Ina85 uhhhh baš mi je žao za m 😔😔 javi novi datum za listu ❤️ 
    Wonderer jujuju oprosti ako si već napisala novi datum a ja nisam upisala, možda nisam vidjela ili sam vam odgovarala na postove i dok sam sve napisala zaboravila sam te unijeti. Ne znam, ali u svakom slučaju ispričavam se 😘😘😘 ajde još ovaj put ti pišem datum, a sljedeći put stavljam plusić ❤️ Lozino proročanstvo te sustiglo muahahaha 🧙‍♀️😁
    Nes moj prvi ciklus s trakicama je bio katastrofa i previše stresan, pola foruma je šizilo skupa sa mnom 😂😂 već sljedeći sam bila skroz opuštena kao da to radim stalno, a i s mjerenjem temp. Tako da vjerujem da će i tebi biti tako ako ovaj ciklus ne bude uspješan, ali 🤞😁❤️
    A forum ne mogu prestati pratiti. Predrage ste mi i jednostavno želim znati što se događa kod vas i radovati se vašim plusićima ❤️
    .
    Mene i dalje svi mogući doktori ignoriraju 😂 ali, odlučila sam si uzeti pauzu i od njih isto. Opisala sam vam svoj jučerašnji dan i ne da mi de opet to prolaziti, ma koliko god serija bila zanimljiva. Nisam nikad bila osoba koja bi za išta išla kod doktora, išla sam jedino po ispričnice u srednjoj školi 😂 tako da sam sad malo pretjerala, otišla u neku drugu krajnost.
    .
    Btw Marinci evo i vamo kiša :( a baš sam se radovala današnjem suncu ☀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

*Buffy*
    13. Svibanj 2021. 13:06

Doooobar dan, ženice 

Ja još hvatam pozitivnu LH trakicu.. obično do 12.dc već počnu tamnit dosta, a sad još ništa.
    Možda će ovulacija malo kasnit ovaj mjesec. Neka, bolje da se jajašca dinstaju duže 

Pokrili smo za sada 9dc i 11dc. Plan je svako drugi dan do peaka.

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Loza 💙😇
    13. Svibanj 2021. 13:09

_Buffy_

Doooobar dan, ženice

Ja još hvatam pozitivnu LH trakicu.. obično do 12.dc već počnu tamnit dosta, a sad još ništa.
    Možda će ovulacija malo kasnit ovaj mjesec. Neka, bolje da se jajašca dinstaju duže

Pokrili smo za sada 9dc i 11dc. Plan je svako drugi dan do peaka.

😂😂😂😂 Nek se dinstaju!
    Bez panike samo, normalno je da O šeta 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.