Hoćeš imati kakvu posebnu taktiku ovaj mjesec?
Isto LH trakice od 9. dana ciklusa.. i mislila sam 12.dan ić na folikulometriju, da vidim kako se to poklapa s trakicama..
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
U mene je plan svaki dan kad pukla da puklo
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Kud puklo da puklo
👦38👩32
Marinci, samo se nemojte istrošiti previše pa zakazati na piku.. 🙈 🤞
Marinci, samo se nemojte istrošiti previše pa zakazati na piku.. 🙈 🤞
Hahahahqhahha nema zakazivanja ,strah me cekat pik probala sam i tako pa nista uh uh vise nisam pametna
👦38👩32
Helou, sad mi je dosao nalaz pape pise zadovoljava za interpretaciju, nalaz negativan na intraepitelnu ili invazivnu leziju,mikroorganizmi citomorfoloske osobine odgovaraju bacillus vaginilis,e sad brine me ovo zadnje ? Zna li netko nesto o ovome nisma uspjela dobiti ginekologinju 🙄🤔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hej zenice😘
Ma ta pitanja o trudnoci su bezobrazna. Ljudi vole zabadati nos u tudje zivote i vole cuti da nesto ne stima. Treba reci uzivamo u zivotu zasad bez djece i bok.
Buhtlice to ti je dobar nalaz, to su bakterije koje zive unutra pod normalno, neka ih😊
Marinci hahaha svaka cast, opak plan. Ja nemam jos plan za ovaj ciklus, mislim da cemo hopsat kad nam se hopsa i svakako pik i O pokriti.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Hej zenice😘
Ma ta pitanja o trudnoci su bezobrazna. Ljudi vole zabadati nos u tudje zivote i vole cuti da nesto ne stima. Treba reci uzivamo u zivotu zasad bez djece i bok.
Buhtliceto ti je dobar nalaz, to su bakterije koje zive unutra pod normalno, neka ih😊
Marinci hahaha svaka cast, opak plan. Ja nemam jos plan za ovaj ciklus, mislim da cemo hopsat kad nam se hopsa i svakako pik i O pokriti.
Uf, sad si me usrecila 😅😁 nije mi bilo svejedno odma mi milion stvari u glavi bilo 😅😅😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bambina žao mi je zbog M. 😢 Znam da je teško, znam da te preplave emocije, isplači se, izviči, što god treba, a onda kreni hrabro dalje. 💪 Uskoro je i tvoj plusić tu i zasjest ćeš i ti na vrh liste!! 🥰🥰
Lori nadam se da će M uskoro prestati i da će se i sekirancija smanjiti, pošalji ih sve u znaš ti točno gdje i nedaj da te izbace iz takta... 🤬😅
Wonderer žao mi je što su te toliko nasekirali, ne znam kako ti inače, ali ja baš rijetko plačem. Tj., dok nisam zatrudnila, onda sam u tih 9 mjeseci nadoknadila svojih 30 i plus godina, tako da se iskreno nadam da je to samo još jedan simptom T. 🤞🥰
T.loza držim fige za mužev dobar nalaz. 🤞
Buhtlice super da dobru papu! 🥳❤️
Što se tiče neumjesnih pitanja, za random ljude najčešće ispalim neko približno neugodno natrag ili dam takav stupidan odgovor da im bude neugodno dalje zabadati nos, kolegama na poslu sam rekla da ne želim djecu (ne moram vam ni pričati koji je to show bio kada sam otišla na komplikacije), a bližnji više manje sve znaju i ne tlače tako da mi je čist ok po tom pitanju. Btw., nitko me još nije pitao planiram li i kada drugo pa mi valjda taktika pali... 🤷♀️😂
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Curke dali ste isle na bolovanje nakon sono hsg
Ma kakvo bolovanje draga ja sam to jucer obavila u par minuta uredila kucu i odradila smjenu od 8 sati,znaci mozes sve normalno boli malo onaj tren kao da imas grčevieod menge i to je to, ponesi uložak moze biti mrvica krvi taj dan,nema straha
Hvala ti puno na odgovoru Marinci jer ono cula san neke boli ovako onako ali vidim da nije nesto strasno samo da Bog da da mi upali sve poslije tog procesa
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Sortiraj odgovore
Najstariji