Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 33
    04. Svibanj 2021. 13:10

Curke dali ste isle na bolovanje nakon sono hsg

AK 1989
    2017 spontani
    2021/2022 4 neuspjele inseminacije
    9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
    idiopatska neplodnost
    problemi sa stitnjacom koja je sad ok
    partner nalazi super

Loza 💙😇
    04. Svibanj 2021. 13:33

Bambina upisana 😘 sutra mužić ide na spermio, a ja sam ovih dana sanjala da su mu nalazi bili baš loši 🙄 on je opušten, uopće ne razmišlja o tome i baš mu zavidim.

Lori uzvrati istom mjerom i ne daj se 😘😘
    Wonderer a miša muuuuu, baš mi je žao što su te nasekirali ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Marinci
    04. Svibanj 2021. 14:28

leptirica33

Curke dali ste isle na bolovanje nakon sono hsg

Ma kakvo bolovanje draga ja sam to jucer obavila u par minuta uredila kucu i odradila smjenu od 8 sati,znaci mozes sve normalno boli malo onaj tren kao da imas grčevieod menge i to je to, ponesi uložak moze biti mrvica krvi taj dan,nema straha

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Bambina
    04. Svibanj 2021. 14:39

t.loza 🎀

Bambinaupisana 😘 sutra mužić ide na spermio, a ja sam ovih dana sanjala da su mu nalazi bili baš loši 🙄 on je opušten, uopće ne razmišlja o tome i baš mu zavidim. 

Oooo, super, neka i to obavi pa jedna briga manje..
    Obično se kaže da su snovi obrnuti, tako daaaa, ne sekiraj se! 🤞🤞❤️❤️
    I da bude lošiji, sve se može popraviti, kao i naši hormoni, sve to varira iz mjeseca u mjesec.. 

• LaVi
    04. Svibanj 2021. 15:03

Bambina

Jutro, cure.. ❤️
    Meni stigla M, točna u dan kao i inače, očekivana zbog pauziranja jednog ciklusa..
    Jučer i danas ujutro sam užasno nervozna bila i samo bih plakala, svadljiva full.. Koma sam, a moram glumiti na poslu da sam top jer odmah krenu pitanja.. 🙄 Baš mi je teško nekako i imam osjećaj da su svi oko mene trudni i to kao što ste komentirale, jedan hop i eto, upss, dogodilo nam se.. Ma uopće ne želim ulaziti u rasprave sa takvim ljudima, čestitam i to je to.. Samo vi razumijete koje to prolazite.. Ahh..

Suosjećam,točno tako se i ja osjećam..
    Najdraže pitanje mi je što čekate s bebom,jel radite na bebi i onda kad kažeš da onda pitaju ii kad će
    Ma grozno,dođe mi da plačem
    Svekar i svekrva stalno pitaju,stalno me huška svekrva jel pratiš plodne dane jel ti sve u redu s ciklusima i kako sad da ti njoj objasniš da ti nije u redu i da imaš problem 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
    10/25 - Duphaston,letrozol, 11.mj folikulometrije

Marinci
    04. Svibanj 2021. 15:35

LaVi

Bambina

Jutro, cure.. ❤️
    Meni stigla M, točna u dan kao i inače, očekivana zbog pauziranja jednog ciklusa..
    Jučer i danas ujutro sam užasno nervozna bila i samo bih plakala, svadljiva full.. Koma sam, a moram glumiti na poslu da sam top jer odmah krenu pitanja.. 🙄 Baš mi je teško nekako i imam osjećaj da su svi oko mene trudni i to kao što ste komentirale, jedan hop i eto, upss, dogodilo nam se.. Ma uopće ne želim ulaziti u rasprave sa takvim ljudima, čestitam i to je to.. Samo vi razumijete koje to prolazite.. Ahh..

Najdraže pitanje mi je što čekate s bebom,jel radite na bebi i onda kad kažeš da onda pitaju ii kad će
    Svekar i svekrva stalno pitaju,stalno me huška svekrva jel pratiš plodne dane jel ti sve u redu s ciklusima i kako sad da ti njoj objasniš da ti nije u redu i da imaš problem

Tako i meni moja da jesam li čula da postoje plodni dani da bi tada trebalo se primit pa ovo je za umrijeti od smijeha 

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

buhtlica23
    04. Svibanj 2021. 16:50

Marinci

LaVi

Bambina

Jutro, cure.. ❤️

Tako i meni moja da jesam li čula da postoje plodni dani da bi tada trebalo se primit pa ovo je za umrijeti od smijeha

Ovo mi je tako poznato😅🤣
    Najvise volim kad pol rodbine moram opisivat kakve probleme imamo ili nemamo. Kad imamo sex i kad ne 😅

Onoo fuck off svi 🤯

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bambina
    04. Svibanj 2021. 17:05

Cure moje, ja sa našim obiteljima nemam tih problema jer sam odmah na početku rekla da nas ni slučajno ništa ne ispituju kada ćemo jer je to nama pritisak.. I to sa njegove strane.. Moja strana je cool.. Stvarno, poštuju to.. Za sad sam mirna.. 😄
    Tako da nemojte se mučiti još i sa njima, recite im iskreno kako vam je to opterećenje.. 
    Najgore kada počne ispitivati rodbina koju vidimo samo na sprovodima.. Bože sačuvaj..

*Buffy*
    04. Svibanj 2021. 17:17

Bambina - i mi smo sad u 5. pokušaju  pratimo se!

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Bambina
    04. Svibanj 2021. 19:12

Buffy122

Bambina - i mi smo sad u 5. pokušajupratimo se!

Naravnoooo.. 😄😄🤞🤞❤️
    Hoćeš imati kakvu posebnu taktiku ovaj mjesec? Ja ću pišnuti trakicu tamo oko 11. dc da vidim kako napreduje pik.. To mi sada izgleda miljama daleko.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI