Curke dali ste isle na bolovanje nakon sono hsg
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Bambina upisana 😘 sutra mužić ide na spermio, a ja sam ovih dana sanjala da su mu nalazi bili baš loši 🙄 on je opušten, uopće ne razmišlja o tome i baš mu zavidim.
Lori uzvrati istom mjerom i ne daj se 😘😘
Wonderer a miša muuuuu, baš mi je žao što su te nasekirali ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Curke dali ste isle na bolovanje nakon sono hsg
Ma kakvo bolovanje draga ja sam to jucer obavila u par minuta uredila kucu i odradila smjenu od 8 sati,znaci mozes sve normalno boli malo onaj tren kao da imas grčevieod menge i to je to, ponesi uložak moze biti mrvica krvi taj dan,nema straha
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Bambinaupisana 😘 sutra mužić ide na spermio, a ja sam ovih dana sanjala da su mu nalazi bili baš loši 🙄 on je opušten, uopće ne razmišlja o tome i baš mu zavidim.
Oooo, super, neka i to obavi pa jedna briga manje..
Obično se kaže da su snovi obrnuti, tako daaaa, ne sekiraj se! 🤞🤞❤️❤️
I da bude lošiji, sve se može popraviti, kao i naši hormoni, sve to varira iz mjeseca u mjesec..

Jutro, cure.. ❤️
Meni stigla M, točna u dan kao i inače, očekivana zbog pauziranja jednog ciklusa..
Jučer i danas ujutro sam užasno nervozna bila i samo bih plakala, svadljiva full.. Koma sam, a moram glumiti na poslu da sam top jer odmah krenu pitanja.. 🙄 Baš mi je teško nekako i imam osjećaj da su svi oko mene trudni i to kao što ste komentirale, jedan hop i eto, upss, dogodilo nam se.. Ma uopće ne želim ulaziti u rasprave sa takvim ljudima, čestitam i to je to.. Samo vi razumijete koje to prolazite.. Ahh..
Suosjećam,točno tako se i ja osjećam..
Najdraže pitanje mi je što čekate s bebom,jel radite na bebi i onda kad kažeš da onda pitaju ii kad će
Ma grozno,dođe mi da plačem
Svekar i svekrva stalno pitaju,stalno me huška svekrva jel pratiš plodne dane jel ti sve u redu s ciklusima i kako sad da ti njoj objasniš da ti nije u redu i da imaš problem
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
10/25 - Duphaston,letrozol, 11.mj folikulometrije
Jutro, cure.. ❤️
Meni stigla M, točna u dan kao i inače, očekivana zbog pauziranja jednog ciklusa..
Jučer i danas ujutro sam užasno nervozna bila i samo bih plakala, svadljiva full.. Koma sam, a moram glumiti na poslu da sam top jer odmah krenu pitanja.. 🙄 Baš mi je teško nekako i imam osjećaj da su svi oko mene trudni i to kao što ste komentirale, jedan hop i eto, upss, dogodilo nam se.. Ma uopće ne želim ulaziti u rasprave sa takvim ljudima, čestitam i to je to.. Samo vi razumijete koje to prolazite.. Ahh..
Najdraže pitanje mi je što čekate s bebom,jel radite na bebi i onda kad kažeš da onda pitaju ii kad će
Svekar i svekrva stalno pitaju,stalno me huška svekrva jel pratiš plodne dane jel ti sve u redu s ciklusima i kako sad da ti njoj objasniš da ti nije u redu i da imaš problem
Tako i meni moja da jesam li čula da postoje plodni dani da bi tada trebalo se primit pa ovo je za umrijeti od smijeha
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Jutro, cure.. ❤️
Tako i meni moja da jesam li čula da postoje plodni dani da bi tada trebalo se primit pa ovo je za umrijeti od smijeha
Ovo mi je tako poznato😅🤣
Najvise volim kad pol rodbine moram opisivat kakve probleme imamo ili nemamo. Kad imamo sex i kad ne 😅
Onoo fuck off svi 🤯

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure moje, ja sa našim obiteljima nemam tih problema jer sam odmah na početku rekla da nas ni slučajno ništa ne ispituju kada ćemo jer je to nama pritisak.. I to sa njegove strane.. Moja strana je cool.. Stvarno, poštuju to.. Za sad sam mirna.. 😄
Tako da nemojte se mučiti još i sa njima, recite im iskreno kako vam je to opterećenje..
Najgore kada počne ispitivati rodbina koju vidimo samo na sprovodima.. Bože sačuvaj..

Bambina - i mi smo sad u 5. pokušaju pratimo se!

👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Bambina - i mi smo sad u 5. pokušajupratimo se!
Naravnoooo.. 😄😄🤞🤞❤️
Hoćeš imati kakvu posebnu taktiku ovaj mjesec? Ja ću pišnuti trakicu tamo oko 11. dc da vidim kako napreduje pik.. To mi sada izgleda miljama daleko..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji