Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    05. Svibanj 2021. 09:34

Samo da prijavim negativnog kineza na 10 dpo - iskreno, nisam danas ni ocekivala drugaciji ishod pa sam ok. Sljedeci radim u petak 😊. 
    Lozice, bikice moja draga, sretan ti rođendan i nadam se da je zadnji u dvoje, sljedeći nek ti bude s bebačem ❤!
    Garava, jel i tebi danas rođendan ili sam krivo skuzila? Ako je, od srca čestitam, čuvaj se i pazi na sebe i bebu 😘🤞!
    Curke drage, sve naj naj od ❤!
    Anci, odmori i napuni baterije pa nam dođi prijaviti opusteni plusić, skuzila sam da se to cesto dogodi🤞🤞!
    Amelie, ne placem ni ja bas cesto, na poslu nikad 😊. Ovo jucer me bas sokiralo, suze samo krenile 🤷‍♀️. 
    Marinci, Lori, Bambina, Buhtlica, Mare... svima saljem 😘🤗 i samo glavu gore, doc ce i nase vrijeme!
    Curke koje odmarate od foruma, mislim i na vas, falite ❤.
    Nove curke, dobrodosle!

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Ina85
    05. Svibanj 2021. 09:36

Mene kad pitaju kad cu djecu ili sta cekas vec ti je 35. Ili kad je djete u điru, eh sad je na va red. Ja im samo stresem u facu ma daaa imala sam samo 6 spontanih. Pa da vidite kako usute se posrame i nepitaju vise. Naravno samo one blize koje znaju situaciju pitaju jesam li sto rijesila al to je druga prica. Uglavnom, ja piskim sutra na 10 dpo al nenadam se nicemu. Znam da je rano. A cice me ubijaju zbog utrogestana 😭

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Bambina
    05. Svibanj 2021. 09:59

Wonderer, držim fige da bude uskoro sjenica, sva si mi nekako pozitivna, bit će neštoo, ma bravo! ❤️❤️❤️❤️
    Jagodice, godište moje, dobrodošla i čim prije prošla! 🤗🤗🤗🤗 Javi datum za ne dobiti pa će te t.loza staviti na listu.. 
    Inna, samo ti pišni i okači ga tu da proučavamo! 🤞🤞

Bambina
    05. Svibanj 2021. 10:00

Garava 123

Wonderer

Samo da prijavim negativnog kineza na 10 dpo - iskreno, nisam danas ni ocekivala drugaciji ishod pa sam ok. Sljedeci radim u petak 😊.
    Lozice, bikice moja draga, sretan ti rođendan i nadam se da je zadnji u dvoje, sljedeći nek ti bude s bebačem ❤!
    Garava, jel i tebi danas rođendan ili sam krivo skuzila? Ako je, od srca čestitam, čuvaj se i pazi na sebe i bebu 😘🤞!
    Curke drage, sve naj naj od ❤!
    Anci, odmori i napuni baterije pa nam dođi prijaviti opusteni plusić, skuzila sam da se to cesto dogodi🤞🤞!
    Amelie, ne placem ni ja bas cesto, na poslu nikad 😊. Ovo jucer me bas sokiralo, suze samo krenile 🤷‍♀️.
    Marinci, Lori, Bambina, Buhtlica, Mare... svima saljem 😘🤗 i samo glavu gore, doc ce i nase vrijeme!
    Curke koje odmarate od foruma, mislim i na vas, falite ❤.
    Nove curke, dobrodosle!

Je draga, hvala ti puno na lipin zeljama i cestitkama 🥰❤️

Garava, sretaaaaaan! 🥳🥳🥳🥳🥳

• Jagodica1988
    05. Svibanj 2021. 10:03

Hvala Bambina! :))
    Datum neočekivane iduće M je (daleki) 30.5. 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Ameliee
    05. Svibanj 2021. 10:38

Dobro jutro ili bolje dobar dan drage moje! 🥰🥰
    Anci uživaj u godišnjem, odmori glavu, sjati ćeš ti na vrhu uskoro, znam ja to i to toliko jako da ćeš nas sve zaslijepiti. 🤩🥰🤞
    Bambina drago mi je da si bolje. ❤️ 
    Wonderer sve znaš, držim fige za petak!! 🤞💕 A za suze, hoće to tako, neka sljedeće budu one radosnice zbog plusića. 🥰
    Marinci bome opaki maraton imaš. 😂🤗 Sviđa mi se poletnost, morat ću i ja tvoj recept isprobati. 😜
    Hej, hej Jagodice, brzo će doći i taj 30.5. kada naravno neće doći M nego ćeš nam tu okačiti sliku pozitivnog testa. 🥰

T.Loza i Garava sretan vam rođendan i sve najbolje! 🥳🥳 Neka vam sljedeći prvo gugutajući čestitaju vaše male bebice. 🥰🥰

Ja sam danas dobro, lovim taj pik, ali se ne stresiram, bit će kada bude. Hopsamo koliko nam malena dopusti, a ovaj put je izgleda vrlo milostiva tako da se ne smijem buniti hahaha 🙈🙈🙈 

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

*Buffy*
    05. Svibanj 2021. 13:54

4. dan ciklusa, živa dosada 😂

Naručila sam se 12. dan na UZV jajnika da vidim kakvi će biti folikuli pred ovulaciju.
    U međuvremenu bi trebao doći nalaz Pape. 🤞

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

• Jagodica1988
    05. Svibanj 2021. 14:30

Buffy122

4. dan ciklusa, živa dosada😂

Naručila sam se 12. dan na UZV jajnika da vidim kakvi će biti folikuli pred ovulaciju.
    U međuvremenu bi trebao doći nalaz Pape.🤞

Kod mene 3. dan ciklusa, razumijem dosadu i suosjećam  Držim fige da ti svi nalazi budu najbolji mogući! 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Bambina
    05. Svibanj 2021. 14:46

Jagodica1988

Buffy122

4. dan ciklusa, živa dosada😂

U međuvremenu bi trebao doći nalaz Pape.🤞

Kod mene 3. dan ciklusa, razumijem dosadu i suosjećamDržim fige da ti svi nalazi budu najbolji mogući!

A meni 2. dc.. Špica totalna! 🙉

Lori🍀
    05. Svibanj 2021. 15:20

Garava sretan ročkas i tebi Super za mučnine, neka tako i ostane Sretno na pregledu, bit će to sve super
    Jagodice dobro nam došla
    Wonderer imaš još vremena, kad ćeš ponovno piškiti?
    Buffy držim fige za nalaze pape da budu super

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.