Curke moze savjet i pomoc uglavnom prije 3 ipol godine imala sam spontani nakon toga bebe ni na vidiku....i od spontanog sam naglo dobila 14 kg koje nikako skinuti, cjelo vrijeme od tada pijem tablete za stitnjacu obavila sam sve nalaze od briseva koji su uredni hormon stitnjace napokon doveden u normalu ali zato mi je prolaktin 1400 previsok ovulacija bila pratili smo folikul endometeij i nakon toga odluceno je da za nekih 15 dana idem na sono hsg....ima li tko iskustva sa necim slicnim....jer malo me strah
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
LU I RI . pratimo se i ja sam 9dpo. Ja cu sutra pisnut nestrpljiva sam. A ako bude neg imam.jos 4 dana za ponovit + 😁
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Samo da prijavim negativnog kineza na 10 dpo - iskreno, nisam danas ni ocekivala drugaciji ishod pa sam ok. Sljedeci radim u petak 😊.
Lozice, bikice moja draga, sretan ti rođendan i nadam se da je zadnji u dvoje, sljedeći nek ti bude s bebačem ❤!
Garava, jel i tebi danas rođendan ili sam krivo skuzila? Ako je, od srca čestitam, čuvaj se i pazi na sebe i bebu 😘🤞!
Curke drage, sve naj naj od ❤!
Anci, odmori i napuni baterije pa nam dođi prijaviti opusteni plusić, skuzila sam da se to cesto dogodi🤞🤞!
Amelie, ne placem ni ja bas cesto, na poslu nikad 😊. Ovo jucer me bas sokiralo, suze samo krenile 🤷♀️.
Marinci, Lori, Bambina, Buhtlica, Mare... svima saljem 😘🤗 i samo glavu gore, doc ce i nase vrijeme!
Curke koje odmarate od foruma, mislim i na vas, falite ❤.
Nove curke, dobrodosle!
Kad se to najranije može test raditi i ja bih 😂 meni je tek 7 dpo
Ja sam se nekako ispraksirala svaki ciklus 10 i 12 dpo test. Nazalost, niti sjenu jos nisam ugledala. Doc ce i to valjda, ako ne za 2 dana, onda za mjesec dana 😊.
Mislim da prije 10 dpo nema smisla stresirat se, iako je bilo cura i s ranijim pozitivnim, odnosno ranom implantacijom...
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Wonderer svaka čast 🥳🥳 ma da ja nisam nažalost tako disciplinirana... Kao da ću bit mirnija ako vidim sjenicu, a realno neću jer ću tek onda strepiti hoće li m ipak doć ili ne.
Gdje mi je Loriiiiiiiii?
.
Uh ja sam tako umorna, sutra slavim rođendan jer danas dragi radi noćnu. Dok sam sve pripremila točno mi je prisjeo rođendan 😅
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Curke moze savjet i pomoc uglavnom prije 3 ipol godine imala sam spontani nakon toga bebe ni na vidiku….i od spontanog sam naglo dobila 14 kg koje nikako skinuti, cjelo vrijeme od tada pijem tablete za stitnjacu obavila sam sve nalaze od briseva koji su uredni hormon stitnjace napokon doveden u normalu ali zato mi je prolaktin 1400 previsok ovulacija bila pratili smo folikul endometeij i nakon toga odluceno je da za nekih 15 dana idem na sono hsg….ima li tko iskustva sa necim slicnim….jer malo me strah
Hej, mogu ti samo zaželjeti sreću na HSG i da sve bude u redu! 🤞 Ako ne daj Bože i ne bude, barem ćeš znati gdje je problem i poradit ćete na rješenju problema bez tapkanja u mraku :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Bok cure
Nova sam ovdje pa molim malu pomoc
Ovo mi je 4 postupak ( 5.2020.- puregon/ orgalutan, fsh 9, 4 jajne, 2 oplodene , nije uspjelo, 12.2020- puregon/orgalutan , fsh 12, 2 jajne prazne, 01.2021-prirodni, fsh 10, 1 jajna prazna )
Ovaj put sam dobila za pocetak 6*300 menopur.
Fsh mi je ovaj put 16, amh 2,5, imam 40 godina
Zanimaju me vasa iskustva jer mi je jutros receno da mi se vide afc 2 na ljevom i 2 na desnom ali ako ce fsh bit iznad 12 da nema smosla ic u postupak da bi mi nakon par sat javili da ipak dodem po injekcije bez obzira sto je fsh 16 jer se dr cini da je sve super j da bi moglo uspjet ovaj put.
Takoder me zanimaju vasa iskustva sa menopurom jer sam cula da je zlo zla…
Ispricavam se na duze mpostu j hvala jnaprijed
Ja 40godina, suprug 34
Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni
Cure vi ste kraljice - sve koje su super ekstra odgovorima zašutile predosadne komentare na konto svega ovog zbog cega se nedamo...
INA - a to si lavica i kraljica! Samo hrabro! Mislim da je sreća ovdje, samo što nije 💌
Buffy - pikiraš novi ciklus? Tvoja je ubrzala, mada smo bile na isto... nemam još nista, ali kako kukaju-cukaju čas lijevi čas desni, samo što nije stigla 🥺
Curke, iducu srijedu se cijepim... feeling da nista od ciklusa, sad u pms-u mi slama dušu eto... a moraš ... sve ce nas na to sad gurkat...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Bok cure
Nova sam ovdje pa molim malu pomoc
Ovo mi je 4 postupak ( 5.2020.- puregon/ orgalutan, fsh 9, 4 jajne, 2 oplodene , nije uspjelo, 12.2020- puregon/orgalutan , fsh 12, 2 jajne prazne, 01.2021-prirodni, fsh 10, 1 jajna prazna )
Ovaj put sam dobila za pocetak 6*300 menopur.
Fsh mi je ovaj put 16, amh 2,5, imam 40 godina
Zanimaju me vasa iskustva jer mi je jutros receno da mi se vide afc 2 na ljevom i 2 na desnom ali ako ce fsh bit iznad 12 da nema smosla ic u postupak da bi mi nakon par sat javili da ipak dodem po injekcije bez obzira sto je fsh 16 jer se dr cini da je sve super j da bi moglo uspjet ovaj put.
Takoder me zanimaju vasa iskustva sa menopurom jer sam cula da je zlo zla…
Ispricavam se na duze mpostu j hvala jnaprijed
Hej draga iskreno čitam i nemam ti pojma za to išta... Možda da pokusas na mpo temi pa tamo cure bi trebale znat bolje...
Svakako ti želim svu sreću❤️🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Samo da prijavim negativnog kineza na 10 dpo - iskreno, nisam danas ni ocekivala drugaciji ishod pa sam ok. Sljedeci radim u petak 😊.
Lozice, bikice moja draga, sretan ti rođendan i nadam se da je zadnji u dvoje, sljedeći nek ti bude s bebačem ❤!
Garava, jel i tebi danas rođendan ili sam krivo skuzila? Ako je, od srca čestitam, čuvaj se i pazi na sebe i bebu 😘🤞!
Curke drage, sve naj naj od ❤!
Anci, odmori i napuni baterije pa nam dođi prijaviti opusteni plusić, skuzila sam da se to cesto dogodi🤞🤞!
Amelie, ne placem ni ja bas cesto, na poslu nikad 😊. Ovo jucer me bas sokiralo, suze samo krenile 🤷♀️.
Marinci, Lori, Bambina, Buhtlica, Mare... svima saljem 😘🤗 i samo glavu gore, doc ce i nase vrijeme!
Curke koje odmarate od foruma, mislim i na vas, falite ❤.
Nove curke, dobrodosle!
Kad se to najranije može test raditi i ja bih 😂 meni je tek 7 dpo
Ja sam se nekako ispraksirala svaki ciklus 10 i 12 dpo test. Nazalost, niti sjenu jos nisam ugledala. Doc ce i to valjda, ako ne za 2 dana, onda za mjesec dana 😊.
Mislim da prije 10 dpo nema smisla stresirat se, iako je bilo cura i s ranijim pozitivnim, odnosno ranom implantacijom…
Hehehhe ja krenem 9 dpo pa dok ne krepam hahhaha😅😅❤️❤️ nafam se da ces si ugledat sad taj plusić❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ziki80 hej, žao mi je ali mislim da ti mi ovdje baš ne možemo pomoći s tim. Mislim da ćeš više odgovora i pomoći dobiti na MPO temi, kako je i Rio Mare rekla :) sretno!
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji