Sandricaak cestitaam, bas lijep plusic 🥰😍
Meni je danas 4 dan ciklusa, iducu M ne ocekujem 11.06.
Eto sad cekam da zavrsim, paa ono idem u lov na pik 😅🤣 valjda ce bit ovaj mj 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Zeno razumin te skroz ja mislila hopa cupa par puta i eto a ono sipakk
Ja sam isto to mislila, uglavnom iz ova dva razloga:
1. Tako su nas učili dok smo bili u školskim klupama - "Dovoljno je malo sperme koja slučajno dospije na ulaz u rodnicu i MOŽETE ZATRUDNJETI". Doduše, to su bile godine u kojima smo bile vjerojatno najplodnije, pa kužim da su šanse bile veće. Ali opet ne tolike, čovječe..
2. Takva je priča većine, ako ne i svih ženskih osoba iz moje okoline (osim moje mame). "Pa znaš, desilo se" / "Evo, isprve! Što da ti kažem, haha" / "Uuuuups, napravili smo još jedno!" - nabijem sve njih koje tako muljaju Znam da se nekima stvarno dogodi isprve, ali ti parovi su rijetki. A ovi što su vjenčani, u tridesetima, koji mi kenjkaju da se desilo... Daj, radije šuti. Molim te.
#mengananajjače
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
1. Tako su nas učili dok smo bili u školskim klupama - "Dovoljno je malo sperme koja slučajno dospije na ulaz u rodnicu i MOŽETE ZATRUDNJETI". Doduše, to su bile godine u kojima smo bile vjerojatno najplodnije, pa kužim da su šanse bile veće. Ali opet ne tolike, čovječe..
2. Takva je priča većine, ako ne i svih ženskih osoba iz moje okoline (osim moje mame). "Pa znaš, desilo se" / "Evo, isprve! Što da ti kažem, haha" / "Uuuuups, napravili smo još jedno!" - nabijem sve njih koje tako muljajuZnam da se nekima stvarno dogodi isprve, ali ti parovi su rijetki. A ovi što su vjenčani, u tridesetima, koji mi kenjkaju da se desilo… Daj, radije šuti. Molim te.
#mengananajjače
Ma iduci misec je nas vidit cessss,slušaj ti mene, ka veceras navaljujem
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
2. Takva je priča većine, ako ne i svih ženskih osoba iz moje okoline (osim moje mame). "Pa znaš, desilo se" / "Evo, isprve! Što da ti kažem, haha" / "Uuuuups, napravili smo još jedno!" - nabijem sve njih koje tako muljajuZnam da se nekima stvarno dogodi isprve, ali ti parovi su rijetki. A ovi što su vjenčani, u tridesetima, koji mi kenjkaju da se desilo… Daj, radije šuti. Molim te.
#mengananajjače
Ma iduci misec je nas vidit cessss,slušaj ti mene, ka veceras navaljujem
A da ne govorim da mi je jedna ženska upala neki dan da imam očito lošu mašinu kad se ne prima eto velike pameti u njih
👦38👩32
A da ne govorim da mi je jedna ženska upala neki dan da imam očito lošu mašinu kad se ne prima eto velike pameti u njih
Glupača
P.S. Lori - hahahahahha, kraljice, tek sad kužim referencu "Buffy, ubojica vampira"
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Redovne M 🩸
Normozoospermia ✅
t.loza - Ja sam za ne dobiti 30.5.
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Redovne M 🩸
Normozoospermia ✅
Buffy ohhhh baš me razljutila tvoja m 😤😤😤 idete ti i buhtlica na listu :* nema sad da ne bude plusić!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lori meni je uvijek vidljiva druga linija, svijetla, ali vidljiva. Nastavljam s piškenjem, ako uhvatim pik - super, ako ne uhvatim - ma uhvatit ću ga već jednom. ☺️
Buffy jbmu miša, baš mi žao. 😞 Sljedeći neka bude dobitni. 🤞🤞
Buhtlica sretno u lovu, ovaj mjesec je tvoj! 💪❤️
Marinci ajme komentara, glava propuh šta drugo reći... 🤦♀️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Sandričak iskrene čestitke! 😍😍 Želim ti školsku trudnoću, nemoj nas zaboraviti ❤
Draga Marty žao mi je što ti se to sve izdogađalo... Nadam se da su mama i sestra bolje. Super što si ulovila pik, nadam se da će ti ovaj ciklus donijeti plusić, da popravi sve što ti se izdogađalo ovaj mjesec. 😘😘❤
Ovaj ciklus smo malo pripazili (skužili smo da više baš i ne znamo paziti🤣), nadamo se boljim vremenima, tj. novim ciklusima. 😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Dobro jutro curke moje,ima li novosti tko nam piski ,evo ja upravo idem radim sinoć su počele aktivnosti nema šale hahahahahahha
👦38👩32
Sortiraj odgovore
Najstariji