Lazyyyyyy superrrrr♡♡♡♡♡evo ja s prohodnosti sve je prošlo super jedino je mrvicu lijevi jajovod bio začelje al nista alarmantno i onda je on to riješio i kaže da se mora dogoditi trudnoca u naredna dva do tri mjeseca
Super, Marinci, bas mi je drago.. 🤞❤️❤️
Da li te bolilo? Kakav je to postupak? Opiši malo ako me to bude čekalo kroz koji mjesec pa da se znam pripremiti..
Nekako cu pokušati najjednostavnije objasnit jer ni sama bas ne razumin,uglavnom stavio mi je nešto u rodnicu i onda je medicinska uz doktora ispuštala neku tekućinu dok je on to pratio na ultrazvuk, sve skupa je trajalo dvije minute od toga je bila bolna jedna minuta tu di je malo zacepljeno,znaci nista strasno kao jaki menstrualni grčevi od nekoliko sekundi,svakako lagan postupak,nista strasno
Marinci,drago mi jee. 🥰 uskoro si nam tićnu 🤞❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Lazyyyyyy superrrrr♡♡♡♡♡evo ja s prohodnosti sve je prošlo super jedino je mrvicu lijevi jajovod bio začelje al nista alarmantno i onda je on to riješio i kaže da se mora dogoditi trudnoca u naredna dva do tri mjeseca
Da li te bolilo? Kakav je to postupak? Opiši malo ako me to bude čekalo kroz koji mjesec pa da se znam pripremiti..
Nekako cu pokušati najjednostavnije objasnit jer ni sama bas ne razumin,uglavnom stavio mi je nešto u rodnicu i onda je medicinska uz doktora ispuštala neku tekućinu dok je on to pratio na ultrazvuk, sve skupa je trajalo dvije minute od toga je bila bolna jedna minuta tu di je malo zacepljeno,znaci nista strasno kao jaki menstrualni grčevi od nekoliko sekundi,svakako lagan postupak,nista strasno
Odlično..
Znači, oni sa tom tekućinom onda odštopaju ako je eventualno neprohodan i zato boli dok se ne progura..
A kako on zna da se trudnoća mora dogoditi u roku dva, tri mjeseca? 😄
Mislim, daj Bože, ali kako može biti tako siguran, haha..
Evo mee. Ljudi odem kupim CB test sa plusom,misleći da se nece pojaviti nista,kad onooo....
https://ibb.co/YcZHPLz
I dalje sam sokirana. 🙈🙈
Sve vas grlim ❤❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Pozdrav cure! 🥰🥰
U zaostatku sam od subote, samo sam uletila i preletila, ali lijepe vijesti me bodu u oči. 🥰❤️
Marinci super za prohodnost, jako mi je drago da je sve ok i neka gin bude u pravu. 💪😘
LazyO čestitam, čestitam, čestitaaaaaam na super beti! ❤️❤️
Sandričak aaaaaaaaaa, bome ➕ kao kuća, prekrasno!! 😍😍
LazyO i Sandričak želim vam urednu i školsku trudnoću, da vas sve muke zaobiđu i da uživate u svakom trenutku.
U to ime, ode si pristaviti jednu vrutku i bacam se na čitanje zaostataka... ☕️🤗
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Evo mee. Ljudi odem kupim CB test sa plusom,misleći da se nece pojaviti nista,kad onooo….
I dalje sam sokirana. 🙈🙈
Sve vas grlim ❤❤
Ajmeee, koliko divnih vijesti zadnjih dana, pa ovo je mini-cudo sto nam je Lozica s listom izvela!
Draga moja, od sveg srca ti cestitam na ovom predivnom plusicu 😃😃😃! Kad se sjetim da si vec bila spremna odustati od pokusaja prirodnim putem, pa ovo je bas prst sudbine 🥰! Cuvaj sebe i bebicu, nemoj nas zaboravit, javi se s novostima barem povremeno 😘🤗❤.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Odlično..
Znači, oni sa tom tekućinom onda odštopaju ako je eventualno neprohodan i zato boli dok se ne progura..
Draga ne znam ti tako mi je rekao posto mi je sve drugo u redu da misli da bi trebalo doći do trudnoce tako da ti stvarno me znam
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Marinci super za prohodnost ❤️❤️❤️
Sandričak sve znaš ❤️ brzo si izgurala LazyO s vrha 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Odlično..
Draga ne znam ti tako mi je rekao posto mi je sve drugo u redu da misli da bi trebalo doći do trudnoce tako da ti stvarno me znam
Draga toliko sam sretna da ti ne mogu opisati toliko si mi uljepšala dan i mjesec znam koliko si se trudila čestitam Draga naša i hvala sta si mi uvik podrška i svima nama
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Evo mee. Ljudi odem kupim CB test sa plusom,misleći da se nece pojaviti nista,kad onooo….
I dalje sam sokirana. 🙈🙈
Sve vas grlim ❤❤
Ajme Sandricak kako je lijepo vidjeti plusić! Čestitam ti! 😍😍😍😍
Sada podijeli sa nama koja je bila taktika i ostale detalje.. 🤗❤️
Sandričak ajme bas si me razveselila 😍 čestitam. Izgleda da je ona bol na 5dc bila dobar znak 🙂
Lazy O također čestitke. I neka sve bude u redu ❤️
Marinči super za prohodnost 🙂
Znači maj nam je odlično startao 😊
Bacam se na čitanje zaostataka
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji