Bok zene😘
Buffy zao mi je za test i dolazak M😣😣 Racuna se od pocetka krvarenja bas, meni obicno krene isti dan prvo lagano smedjarenje i onda krv pa ja vec taj dan racunam kao 1.DC.
Marinci sretno sutra, javi nam kako je proslo!
Lozice 😘 Mi se isto lijepo proveli i napapali. Cak nas je i vrijeme posluzilo, pocela kisa kad smo bili na odlasku. Danas smo zato ribu i blitvu radili za rucak da malo dodjemo sebi nakon silnih cevapa i raznjica😅
Ancio zao mi je za snjeska ali stigne se to promijeniti tek si 11 dpo..ponovi ti za dan, dva test🤞
Sandricak vidim sjenicu samo da potamni🤞🤞🤞
XOXO jako mi je zao zbog tvog iskustva😢😢 adrzim fige da uskoro docekas svoj plusic i da ti trudnoca bude uredna 🤞 Slazem se s Lu da bi mozda trebala pretrage za trombofiliju obaviti, veliki su to tjedni za izgubiti bebu😢
Emmi ima puno takvih slucajeva, mislim da je forumasica Tommyfame imala 2 biokemijske i evo sad ima urednu trudnocu🤞🤞🤞 Jesi mislila kakve pretrage prvo obaviti za svaki slucaj?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Buffy uhhhh baš mi je žao ako je to znak da dolazi 🥺 ja 1dc računam kad baš krene svježa krv
Xoxo heeej naravno da si dobrodošla 🥰🥰 žao mi je zbog spontanog, nadam se da ćep svoj plusić brzo ugledati i da će ovaj put biti sve u redu ❤️ imamo svoju listu gdje je svaka navela datum kad treba ne doći m pa odbrojavamo tako do plusića. Kad budeš htjela s nama u odbrojavanje samo javi datum 🥰
Emmi hej, mislim da imaš na forumu grupu i "biokemijske trudnoće" pa vjerujem da ćeš tamo dobiti bolje savjete i iskustva nego ovdje :) u svakom slučaju se nadam da će sa sljedećom trudnoćom sve biti u redu ❤️
Lori joooj mi smo danas isto roštilj jer je baš dosta ostalo od jučer 🙈 sad čekamo da nam se slegne malo pa idemo potrošiti kalorije. Šetnjom nažalost, jer imam puno bolje ideje o trošenju kalorija 😤😤
Marinci sretno na prohodnosti, javi kako je prošlo ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala cure na dobrodoslici. Nisu me slali na pretrage trombofilije jer je nije bio spontani nego inducirani dijagnoza nerazvijanje zbog kromosomeopatije. Mi smo za to saznali s losim nalazom nipt testa te je poslije potvrdeno amniocintezom. Razgovarala sam sa 3 gin i geneticarkom i sve se slazu da je slucajnost i za sad ne traze daljnje pretrage posto nismo imali problema sa zacecem, nisam imala spontane a i ostali nalazi moji su bili uredni.
t. loza cim docekam prvi M, koji za sad ne mogu ni predvidjet kad bi mogao doci javljam se za listu odbrojavanja. Cisto za pratit probala sam nakon 12-15dana testirat sa lh trakicama ali zbog previsoke bete jos stalno pokazuju pozitivno pa mi nije mjerilo. Po uzv folikoli su jos premali tako da je dr rekla da ocekujem prije nakon 6 tjedana nego nakon 4 prvi M.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Pozdrav svim curama i nadam se da uzivate u nedjelji , za one koje odbrojavaju neka sta prije prodje period neizvjesnosti - istina da cekanje izludi koliko god se pokusale mislima maknuti ali sto cemo kad je to jace od nas.
Buffy ja isto racunam kad mi krene bas teci krv, meni uvijek 2,3 dana prije M a u zadnje vrijeme i 4,5 dodje prvo smedji iscjedak kao nagovjestaj vjestice . Danas mi je 6i dan nakon ovulacije i jos uvijek svakodnevno imam iscjedak- vise nego inace u ciklusima- bio je vodenast a zadnja 2 dana kremasti bijeli. Razdrazljiva sam na najjace , danas je trebao biti termin prvog
pa sam valjda zato malo u depri. Inace ni S od simptoma ali svakako je prerano. U obje trudnoce prvi simptomi su 5,6 dana prije M - ali oba puta sam po iscjetku predosjecala jer ja inace nemam takve iscjetke prije M. Nista, cekati strplivo pa cemo vidjeti- nadam se da vjestica nece doci 14.05. Inace meni ovulacije uvijek budu ranije- vec 10i dan ciklusa. Zelim vam svima divnu nedjelju, i bez obzira sto nam nose dani da ostanemo jake i da se ne predajemo - vjerujmo da ce se ostvariti kad bude najbolje vrijeme za to . Puse svima
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Pozdrav svima i dobrodošle nove curke! 👋
Ipak smo odlučili muž i ja ipak da ćemo se cijepiti, da se zaštitimo, da možemo putovati itd. 😊✈🛳
Već mjesecima odgađam neke stvari i odričem se nekih stvari zbog potencijalne trudnoće. Kao da sam zaboravila živjeti i uživati. 🤔
Ionako u idućem ciklusu muž radi spermiogram, a ja nosim sve dosadašnje nalaze doktorici u nadi da će me naručiti na HSG. 🥳
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sto se cijepljenja tice mi isto dosta putujemo i planirali smo se cijepiti. Onda se pojavio + i odustala sam jer nije jos dovoljno ispitano na trudnicama. E nakon sto smo izgubili bebicu radi kromosomeopatije a ni muz ni ja nemamo nikakve genetske predispozicije za to... Razmisljala sam si da sam se slucajno prije cijepila pojela bi se ziva razmisljajuci dal je to slucajno utjecalo ikako. Tako da smo se sad predomislili i ipak cemo pricekat jos neko vrijeme, pokusat prvo s trudnocom pa onda cijepljenje.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja se ne cijepim. Imam pai 1 heterozigot lagani oblik trombofilije pijem lijekove za ostvarit tu trudnocu nakon 6 spontanih i nepada mi napamet da se cijepim dok ne ostvarim trudnocu i rodim . Pa makar ne putovala nigdje 5 godina 🤬 ionako nam ne garantiraju nista sa tim cjepivima , osjecala bi se kao pokusni kunic. Al to je samo moje misljenje. Nemam nista protiv tko se zeli cijepiti
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Heej curke, samo da se javim 😊
Tommy, super bebica izgleda, preslatka mi je foto, uživaj u ovom periodu, zaslužila si 🤗.
Buhtlice, žao mi je, ona jaka sjenica nas je očito svih prevarila 😶. Vidim da si ti dobro to podnijela, nadam se tvom plusiću odma ovaj ciklus 🤞!
Vidim ovih dana puno curki (ne)ceka M ovih dana, ali se ne javaljaju, di steeee, ima li plusića novih? 😃
Sandricak, i ja kao da vidim sjenicu, rano je, ponovi svakako 🤞🤞.
Ne citam bas redovno zadnjih tjedana pa mi se sve izmiješa, ali svima držim fige da ugledate plusiće, a novim curama želim dobrodošlicu!
p.s. Kod mene nikakvih simptoma još, imam dobar feeling ali baš nikakvu naznaku da je ovo dobitni ciklus 🤷♀️. Možda je feeling povezan s tim što sam generalno u nekom pozitivnom moodu i momentu. Kako bilo da bilo - nadam se do zadnjeg 😊!
Pozdrav svima 😘🤗
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Heej curke, samo da se javim 😊
Tommy, super bebica izgleda, preslatka mi je foto, uživaj u ovom periodu, zaslužila si 🤗.
Buhtlice, žao mi je, ona jaka sjenica nas je očito svih prevarila 😶. Vidim da si ti dobro to podnijela, nadam se tvom plusiću odma ovaj ciklus 🤞!
Vidim ovih dana puno curki (ne)ceka M ovih dana,ali se ne javaljaju, di steeee, ima li plusića novih? 😃
Sandricak, i ja kao da vidim sjenicu, rano je, ponovi svakako 🤞🤞.
Ne citam bas redovno zadnjih tjedana pa mi se sve izmiješa, ali svima držim fige da ugledate plusiće, a novim curama želim dobrodošlicu!
p.s. Kod mene nikakvih simptoma još, imam dobar feeling ali baš nikakvu naznaku da je ovo dobitni ciklus 🤷♀️. Možda je feeling povezan s tim što sam generalno u nekom pozitivnom moodu i momentu. Kako bilo da bilo - nadam se do zadnjeg 😊!
Pozdrav svima 😘🤗
Hejjhej, bome je sve zavarala, ne mogu reci da sam to dobro podnjela, no nije da mogu utjecat na ista od toga. Zelja je tu, velika ko kuca ali eto Bog ima druge planove. Bilo mi je jako tesko dusu sam isplakala, ali to sam odradila odma drugi dan nakon sjene. Kad je ujutro nije bilo postalo mi je jasno da je to nestvarno iako sam piskila ko luda, potrosila 250 kn na testove
Tesko mi je palo cijelu noc nisam mogla spavat drugi dan sam cijela u licu bila crvena i nisam se mogla skoncentrirat na nista. Isplakala sam dusu,pomolila se ì sad cekam da vidim sto ce biti hocu li uspjeti uhvatit pikic. Nadam se stvarno i nitko sretniji od mene nebi bio. Stvarno mi sve teze padaju djeciji rodendani kojih sad bas ima u zadnje vrijeme. Osjecam se uzasno lose jer zavidim svim tim frendicama kad gledam djecicu. I onda ako jos neko pogodi u zicu s pitanjem sto mi cekamo ajoj. Tako da ja sve samo ne podnosim dobro, no valjda covjek nauci sa vremenom stvoriti zid oko sebe.
Nadam se da ce ti taj tvoj moood donjeti plusic 😃
Sandricak i ja kao da vidim sjenicu, no vise ne vjerujem svojim ocima. Nadam se da ce tamnit !
Ina slazem se sa tvojim stavom, sto se tice cjepljenja. Jos da je to neka sigurnost za cijeli zivot bi i razmislila,ovako tesko.
Nove curke dobrodosle i jos brze osle !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav drage moje 🙂 radimo na bebi vec duze vremena. Ciklus mi je poceo 13.04. I traje inace oko 30 ili 32 dana, poprilicno ne redovno. Zadnja dva dana ja imam bolne grudi i stalno piskim. Nikad prije mi nije to bilo toliko prije menst. Ovulacija je bila prije nekih 5 dana, imala sam bol na desnoj strani stomaka. Test sam radila ž, onaj najobicnijih i neg je, a i znam da je prerano. Ali mi je bas cudno sto su mi grudi ovoliko bolne i osjetljive. Sta mislite da li postoji mogucnost da su rani simptomi? Hvalaa unaprijed
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji