Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    02. Svibanj 2021. 19:39

Heeej zenice! 
    evo mene.. vidim da su neke pitale za mene, Inna, Lori, Anci 💖💖 jednostavno sam upala u guzvu i nisam se stigla (od)javiti, doma imam velike radove na kuci i stalno nesto, a pocetkom tjedna smo imali smrtni slucaj u obitelji (vec 3. u roku 6 mjeseci) pa nas je sve bacilo van takta. pred 3 dana mi je mami pozlilo ujutro a isti dan popodne mi sestra zavrsila u bolnici tako da sam imala bas stresne dane. sad se sve malo primirilo, i jucer sam pisnula trakicu da vidim gdje sam, kad ono pik, u 15 h. pa sam pisnula kasno navecer i opet pik, pa pisnula danas dopodne-jooos pik! evo i slikica, ova roskasta trakica je od danas 🙂 https://ibb.co/JvgJ5vN znaci pomaknula mi se o pretpostavljam radi stresa za 2-3 dana, inace uhvatim pik na 13 dc a sad je vec 16. dc. kako sam kroz tjedan vec otpisala ciklus, jucer se bas iznenadila s pikom tako da smo i pokrili pa sto bude..
    Buhtlice jako mi je zao, saljem veliki zagrljaj❤ 
    Wonderer neka ti tvoja pozitiva donese pozitivni testic🤞🤞💕
    Inna heej draga moja, kako ste rijesili sa spermio? kamo ide muz to obaviti? nisam upratila na kraju, jeste uspjeli pokriti ovulaciju ili ste apstinirali zbog doksiciklina? 😘😘❤
    Lori kako sii? m dosla, znaci ovaj mjesec napadate? 😁🤞💕
    Anci cuda se dogadaju, tako da se i taj snjesko jos moze otopit za par dana i pokazati plusic 🤞🤗❤
    Nove curke dobrodosle, drzim 🤞 da ne budete ovdje starosjedioc kao ja, i da vec ovaj ciklus sve selite u zimske bebe! 😊 a isto zelim i curama starosjediocima, naravnoo.. vise od svega! 🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Tommyfame
    02. Svibanj 2021. 19:43

Emmi

Zdravo svima ne znam na koju grupu da se javim pa sa mislila ovdje pitati.
    Dali je neko ima vise biokemijskih trudnoća jednu iza druge ( ja sam imala dvije za redom) i dali se posle vise njih može doći do normalne trudnoće i da bude sve uredu jeli neko imao takav slučaj.
    Hvala unaprijed 🙂

Ta sam..zao mi je zbog biokemijskih ❤️ ja sam ti ih imala..i eto sad je sve okej 🙏🥰 i znam dosta cura koje su jakooo brzo zatrudnile nakon biokemijskih i sve imaju ili urednu trudnocu ili vec zdravu bebu ☺️ 

Tako daaa..blizu si 🙏🙏❤️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ina85
    02. Svibanj 2021. 19:46

Erdina

Pozdrav drage moje 🙂 radimo na bebi vec duze vremena. Ciklus mi je poceo 13.04. I traje inace oko 30 ili 32 dana, poprilicno ne redovno. Zadnja dva dana ja imam bolne grudi i stalno piskim. Nikad prije mi nije to bilo toliko prije menst. Ovulacija je bila prije nekih 5 dana, imala sam bol na desnoj strani stomaka. Test sam radila ž, onaj najobicnijih i neg je, a i znam da je prerano. Ali mi je bas cudno sto su mi grudi ovoliko bolne i osjetljive. Sta mislite da li postoji mogucnost da su rani simptomi? Hvalaa unaprijed

Pa mogu bit kao i nebit. Evo ti mojih 6 spontanih trudnoca tocno sam nekad znala da sam trudna a nekad ne. Al ipak biuvjek test potvrdio na kraju. Ja sam 6dpo i cice me pocele bolit podosta.tj ona lijeva bas boli a desna ne sudjeluje 😅. Uglavnom i ja imam grcice tamo dolje al tu ja krivim utrogestane koje trpam u sebe . Ne preostaje nam nego pocekat jos barem 6 dana pa piskit testic. Pozitivan naravno. Zelim ti srecu 😊

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Lori🍀
    02. Svibanj 2021. 20:05

XOXO razumijem, onda pretrage nemaju smisla, to se nazalost zna dogoditi i u vecini slucajeva je iduca trudnoca uredna, bit ce tako i kod tebe🤗
    Tloza ja ni ne mogu osim setnjom trositi kalorije trenutno jer M i dalje traje i ne nazire se kraj🙄
    Wonderer bravo za pozitivu, zelim ti plusic za par dana 🤞🤞🤞
    Marty tu si❤ Drago mi je da si se javila. Bas mi je zao zbog svega sto prolazis. Nakon kise dolazi sunce kako kazu pa drzim fige da krenu dobri dani. Jesu mama i seka sada dobro? Super da ste pokrili pik unatoc svemu, da bar bude dobitan ciklus🤞🤞

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Sandričak
    02. Svibanj 2021. 21:12

Jaoo izvinjavam se sto upadam kao padobranac i ne odgovaram na vase poruke. Ponovo sam radila testic.
    https://ibb.co/k2N2Lb3
    https://ibb.co/cJhgf7X
    https://ibb.co/JkjxzCy
    Ubila sam vas sa slikama.  🙈

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Loza 💙😇
    02. Svibanj 2021. 21:22

Erdina hej, sve je to individualno. Npr mene sise bole na 4dpo tako da moguće da je to simptom ovulacije, a 7dpo je svakako rano za piškenje. Tek za 2-3 dana možeš očekivati malo realniji rezultat na testu, ma da ništa nije gotovo dok m ne dođe :) 🤞
    Wonderer ❤️ pozitivan stav je pola posla!
    Lori uhhh užas, ja sam na svoju već i zaboravila da je bila 😁😁
    Ancio ❤️❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Tommyfame
    02. Svibanj 2021. 22:06

🍀Anci🍀🔜🤰🏼🤱🏼

Marty. ❤️ Šaljem zagrljaj i da sto prije prođe taj stresno i tužni period
    Tommy E sad se pitam kad ću ja hihi 😅

Pa evo gledaj ovako..moja 1.biokemijska je bila u 10mj. Ostala sam T u 3. Rekla bi onda ovaj ili sljedeci mjesec 🙏🤞🤞🤞 tako daaa debelu prasinu ti saljem ❤️❤️ 

Sandra koji si dpo? Jel mi se to cini ili to nesto slabo tamni? No drzim figeeee da se uskoro vidi iz aviona 🤞🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sandričak
    02. Svibanj 2021. 22:11

Tommyfame

🍀Anci🍀🔜🤰🏼🤱🏼

Marty. ❤️ Šaljem zagrljaj i da sto prije prođe taj stresno i tužni period
    Tommy E sad se pitam kad ću ja hihi 😅

Pa evo gledaj ovako..moja 1.biokemijska je bila u 10mj. Ostala sam T u 3. Rekla bi onda ovaj ili sljedeci mjesec 🙏🤞🤞🤞 tako daaa debelu prasinu ti saljem ❤️❤️

Sandra koji si dpo? Jel mi se to cini ili to nesto slabo tamni? No drzim figeeee da se uskoro vidi iz aviona 🤞🤞🤞

Heeej Tommyfame.  🥰  
    10dpo sam tek.🙈😍

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Zelenooka95
    02. Svibanj 2021. 22:16

Ženicee, imam pitanjcee. Pošto mi rekoše da ne bi trebali imati odnose 2 dana prije spermograma, ima li neko pravilo za briseve? Muž došao sa terena pa smo za akcije a ove sedmice imamo te pretrage.😂

Loza 💙😇
    02. Svibanj 2021. 22:20

Zelenooka95

Ženicee, imam pitanjcee. Pošto mi rekoše da ne bi trebali imati odnose 2 dana prije spermograma, ima li neko pravilo za briseve? Muž došao sa terena pa smo za akcije a ove sedmice imamo te pretrage.😂

Hmm pa ne znam, ja ne bi baš dan prije posjeta ginekologu, a sve prije toga msm da zašto ne 😁 sretno 😎

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.