Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    03. Svibanj 2021. 09:26

Ri danas je moguća implantacija 🤭🤭🤞 stavljena na listu ❤️

Lori ma i vamo neko glupo vrijeme. Točno nemam volje igdje ić kad je oblačno 🙄 btw Ginny ima negativan test, a LazyO je danas otišla vaditi betu :) 
    Anciooo ma nemoj me zezati :( baš mi je žao... Ali ja ko baba vanga kažem da sljedeći ciklus ideš na vrh liste i tjt 😁❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Marinci
    03. Svibanj 2021. 09:39

Curke moje nemate pojma kako ste vi meni drage i kako se radujem zajedno s vama  a kad vidimo snješka plakanje malo pa opet živjelo,evo meni je sad pregled naravno da ću vam javit prije nego mužu,to se podrazumijeva, idemo vidit taj jajovod hahahahajajajqjqjqj,luda li sam cila sam zen

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Loza 💙😇
    03. Svibanj 2021. 09:46

Marinci

Curke moje nemate pojma kako ste vi meni drage i kako se radujem zajedno s vama a kad vidimo snješka plakanje malo pa opet živjelo,evo meni je sad pregled naravno da ću vam javit prije nego mužu,to se podrazumijeva, idemo vidit taj jajovod hahahahajajajqjqjqj,luda li sam cila sam zen

Sretnoooooo 🤞🤞

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

LazyO
    03. Svibanj 2021. 09:47

Lori, nemam ti test od danas, al išla sam vaditi betu jutros jer sam imala neko smeđarenje od petka.
    Uglavnom, beta je 175, što je i više nego ok za 14dpo, samo da se nastavi duplati i dobro je :). U srijedu ponavljam nalaz. 

Eto, opet padobranac, ali veeeeliki pozdrav svima! ❤🥰

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Lori🍀
    03. Svibanj 2021. 10:23

Lazy O - čestitaaaam, suuuuper beta!!! To je to, otvorila si vrh liste ovaj mjesec, ovaj put će biti sve ok!
    Anči žao mi je  Dug je ovaj maj možda još izviri sunce krajem mjeseca
    Ginny žao mi je i za tvog snješka, drži se
    Marinči draga sretno

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

🌈Wonderer🌞
    03. Svibanj 2021. 10:28

Evo i mene leteci, samo da kazem dragoj Marty da me bas razveselilo sto si se javila, žao mi je jako za mamu i seku, brigu i muku koju si prošla, ali važno da je sve u redu. Sve naše svakodnevne brige završe onog trena kad je nekom oko nas ugroženo zdravlje, prošla sam to nedavno. Sada probaj odmoriti, želim ti od srca plusić u ovom ciklusu a tvojima zdravlje i da se što prije u potpunosti oporave 😘🤗❤.
    LazyO moja, pa tooooo, cestitam draga na odlicnoj beti, bit ce i sljedeca top, ne brini 🤞🥰🌞!
    Kako si ti? Kad stigneš, napiši koje si simptome imala, obzirom da si dosta rano shvatila da imas razlog za test 🙂🙃. Cuvaj se draga i javi nam se povremeno, svakako barem sa sljedećom betom! ❤

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Emmi
    03. Svibanj 2021. 11:01

Lori1988

Bok zene😘
    Buffyzao mi je za test i dolazak M😣😣 Racuna se od pocetka krvarenja bas, meni obicno krene isti dan prvo lagano smedjarenje i onda krv pa ja vec taj dan racunam kao 1.DC.
    Marincisretno sutra, javi nam kako je proslo!
    Lozice😘 Mi se isto lijepo proveli i napapali. Cak nas je i vrijeme posluzilo, pocela kisa kad smo bili na odlasku. Danas smo zato ribu i blitvu radili za rucak da malo dodjemo sebi nakon silnih cevapa i raznjica😅
    Anciozao mi je za snjeska ali stigne se to promijeniti tek si 11 dpo..ponovi ti za dan, dva test🤞
    Sandricakvidim sjenicu samo da potamni🤞🤞🤞
    XOXOjako mi je zao zbog tvog iskustva😢😢 adrzim fige da uskoro docekas svoj plusic i da ti trudnoca bude uredna 🤞 Slazem se s Lu da bi mozda trebala pretrage za trombofiliju obaviti, veliki su to tjedni za izgubiti bebu😢
    Emmiima puno takvih slucajeva, mislim da je forumasica Tommyfame imala 2 biokemijske i evo sad ima urednu trudnocu🤞🤞🤞 Jesi mislila kakve pretrage prvo obaviti za svaki slucaj?

Hvala na odg danas Imam pregled kod svoje gin a u bolnici mi je dr rekao da pokusam Jos jednom i ako bude opet biokemijka da radim pretrage al cu se Danas savjetovat sa svojom dr sta ona kaze ♥️

👩23
    👨24

Marinci
    03. Svibanj 2021. 11:29

Lazyyyyyy superrrrr♡♡♡♡♡evo ja s prohodnosti sve je prošlo super jedino je mrvicu lijevi jajovod bio začelje al nista alarmantno i onda je on to riješio i kaže da se mora dogoditi trudnoca u naredna dva do tri mjeseca

👦38👩32

Bambina
    03. Svibanj 2021. 12:09

Marinci

Lazyyyyyy superrrrr♡♡♡♡♡evo ja s prohodnosti sve je prošlo super jedino je mrvicu lijevi jajovod bio začelje al nista alarmantno i onda je on to riješio i kaže da se mora dogoditi trudnoca u naredna dva do tri mjeseca

Super, Marinci, bas mi je drago.. 🤞❤️❤️
    Da li te bolilo? Kakav je to postupak? Opiši malo ako me to bude čekalo kroz koji mjesec pa da se znam pripremiti.. 

Marinci
    03. Svibanj 2021. 12:49

Bambina

Marinci

Super, Marinci, bas mi je drago.. 🤞❤️❤️
    Da li te bolilo? Kakav je to postupak? Opiši malo ako me to bude čekalo kroz koji mjesec pa da se znam pripremiti..

Nekako cu pokušati najjednostavnije objasnit jer ni sama bas ne razumin,uglavnom stavio mi je nešto u rodnicu i onda je medicinska uz doktora ispuštala neku tekućinu dok je on to pratio na ultrazvuk, sve skupa je trajalo dvije minute od toga je bila bolna jedna minuta tu di je malo zacepljeno,znaci nista strasno kao jaki menstrualni grčevi od nekoliko sekundi,svakako lagan postupak,nista strasno

👦38👩32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.