Ej zene a gdje je Marty?
I Masa? Nadam se da je ok
I ja baš razmišljam gdje je Maša..
Nadam se da je sve ok! 🤞
Lunamoon, nemoj ništa odgađati, sve izreguliraj da si na miru fino.. ❤️
Sandricakdaj mi objasni potpis, pokusavamo od 3.mj a muz kaze od 10.😂😂😂😂 Sta je zaboravio da je bilo hopsa bez kondoma i prije😂
🤣🤣🤣🤣
Pa posle ginekologa ovaj put kad smo bili, optužio me kako preterujem i da ne pokusavamo ni tek par meseci 🙄😂😂
Ja mu kazem ajde reci mi od kad pokusavamo ,on kao pa od oktobra, novembra baas. Ja mu kazem daj ne zezaj,znam i datum kad je prvi put svrsio u mene kad smo poceli ,jelte . 🤣🤣 i tako,ostalo je da je po njegovom, ne da za pravo 🤣😂
Kaoo do oktobra je bilo sta bude bude a od tada pokusavamo, msm on ne zna da ja vec uveliko pokusavam . 😂
Muškarci 🙄🙄🙈
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sandricak pa umirem😂😂😂
Malina reci ti nama kad piskis?
Ancio sta ima kod tebe, kako si?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Akneshehehe kupis trakice i ja ti ih krenem piškit ful rano oko 8 dc već… Mislim da se krene inače od 11dc a sad neznam kako tebi otprilike idu ovulacije… Piško ti se od 11h ujutro pa do 20h navecer max… Al nemoj prije 11…i cekas da uhvatua da ti obadvije crtce budu jednake boje ili najbolje kad bi bila testna tamnija od kontrolne i to ti je onda naš famozni pik!! Nakon toga bi O trebala nastupit od 12-36h💜💜💜
Hvala na ovome! Gdje kupim trakice? :)
Trakice cure narucu od betty sa njuskala💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jooooj Lunamoon stvarno mi nije bila namjera isprepadati te. 🥺❤️ No, zašto bi se bezveze mučila i razbijala glavu ako to možeš relativno bezbolno riješiti. Držim fige da će nova ginekologinja tome ipak malo ozbiljnije pristupiti. 💕💕
Sandričak a jesi me nasmijala sada.... 😂😂 To me podsjetilo na mojeg bisera i njegovog ne brojanja 2 mjeseca pokušavanja jer sam jedan imala hunjavicu, a drugi istegnula neku tetivu na treningu iako smo oba mjeseca uredno pokrili. 🤦♀️ Mislim si, a je ti neka razlika - po mom 10 mj., po tvom 8 😂 Ali eto njemu je jako bitno ispraviti me svaki put... 🤷♀️
Lori žao mi je za M. 😞
Aknes ima u DM-u, Mulleru, ljekarnama, ali je tada to skup sport. Prihvatljivije su mi one s ebaya ili od Betty s Njuškala.
Malina držim fige da su to sve simptomi T. 🤞 Jel u planu neko piškenje uskoro? 🤔
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Bambina ❤️
Lori ma budem tu novu sad sve tocno ispitala jer eto vise ni sama ne znam zakaj mi endokrinolog nije dao th. Ocito im se svima mišljenja razilaze. Eh pijem cink i selen. Cak sam ih i dragom uvalila. 😁❤️
Mislim ja nisam puno obraćala pažnju na to obzirom da uvijek slusam savjete stručnjaka, a kako sam završila školu za primalju-asistenticu znam da se to radi tek ako do trudnoće nije došlo kroz određeni period pa sam zato to odgađala. Sad vidim da sam skroz pogriješila sto sam to zanemarila. I bas mi je krivo. 😕 Ljuta sam i na sebe i na njih.
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
JoooojLunamoonstvarno mi nije bila namjera isprepadati te.🥺❤️No, zašto bi se bezveze mučila i razbijala glavu ako to možeš relativno bezbolno riješiti. Držim fige da će nova ginekologinja tome ipak malo ozbiljnije pristupiti.💕💕
Sandričaka jesi me nasmijala sada….😂😂To me podsjetilo na mojeg bisera i njegovog ne brojanja 2 mjeseca pokušavanja jer sam jedan imala hunjavicu, a drugi istegnula neku tetivu na treningu iako smo oba mjeseca uredno pokrili.🤦♀️Mislim si, a je ti neka razlika - po mom 10 mj., po tvom 8😂Ali eto njemu je jako bitno ispraviti me svaki put…🤷♀️
Lorižao mi je za M.😞
Aknesima u DM-u, Mulleru, ljekarnama, ali je tada to skup sport. Prihvatljivije su mi one s ebaya ili od Betty s Njuškala.
Malinadržim fige da su to sve simptomi T.🤞 Jel u planu neko piškenje uskoro?🤔
Ali mogu ti reci da u ovih godinu dana dve ovulacije smo preskocili jer sam isla kod mojih prošle godine. Pa jednom sam imala kandidu, a jednom mi se i vrtelo u glavi i sve mi se tako neke čudne stvari desavale oko ovulacije. A da,imala sam i gardnellu vaginalis u januaru, i tad sam naravno preskocila 🙄😂 tako daa,kad bi računali bilo bi to 8 meseci 🤪🤣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Amelie ma nisam isprepadana, nego sam ljuta i na sebe i njih jer me uvjeravaju u nesto. Kao ja to razumijem. Pa sad sve važem ❤️ budem popričala sa tom novom i da zaista se nadam da ce netko tome ozbiljno pristupiti ❤️
Sandričak hahaha ajme tako i moj. Nije mu jasno sto sam ja toliko zabrijala na to kao ne pokušavamo dugo 😂 mislim da su svi muskarci isti po tom pitanju. Ne daj bože da dovedu u pitanje svoju muškost 😂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Amelie mi smo pauzirali prosli mjesec zbog mog spontanog tako da je M dobrodosla. Ako mi brisevi budu uredni od ovog ciklusa smo opet u akciji🤞
Anci ne sekiraj se, znas i sama da su ti simptomi varljivi, ponekad bolje da ih nema
Lunamoon slazem se s tobom da treba slusat dr. Al svaki kaze drukcije to je problem😅 Meni je na TSH 3 vikao uuuu previse a tad nismo ni radili na bebi. Al vidi s novom ginickom. Ako ti ni ona ne da terapiju mozda je to jer nemas Hasimoto i ostali hormoni su ok. Ja imam Hasimoto bas i visoka antitijela pa vjerojatno i to igra ulogu.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori e upravo to. Svi tupe svoje 😂 e pa pretpostavljam da je tako. Antitijela su mi ok. Vidjeti ćemo 🙂💜
Zao mi je zbog tvog hašija 💜 jel ti pomaže ista selen sa antitjelima?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji