Sve ja to razumijem ali trenutno nemogu ici u Zagreb a suprug nesmije izostati s posla jer je tek poceo na novom poslu.Stalno je na terenu i dode kuci oko 17 ili 18h...Planiramo zajedno obaviti sve pretrage ali jos koji mjesec cemo pricekati...Mozda necemo ni trebati tko zna...
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Inna'bemu miša i ureaplazmi! Ali gledaj to na način da ste našli problem i sad ga idete riješiti :)
Lavanyasretno na uzv!
Reasretno s daljnjim pretragama ako uopće dođe do njih ♥️
Marinciodlično da imaš plan :)
Bellapodržavam tvoju odluku oko odlaska, ma da se iskreno nadam da ćeš nas napustiti ali na zimske ♥️
Ako nema nitko ništa protiv ja mogu preuzeti listu :)
Prigovor! 🤣🤣🤣 Lozice preuzimaj... Upravo sam ja hzjela napisat al ko prvi bjegova djevojka... ❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sve ja to razumijem ali trenutno nemogu ici u Zagreb a suprug nesmije izostati s posla jer je tek poceo na novom poslu.Stalno je na terenu i dode kuci oko 17 ili 18h…Planiramo zajedno obaviti sve pretrage ali jos koji mjesec cemo pricekati…Mozda necemo ni trebati tko zna…
A jesi li trazila kod svoje gin da bapravis briseve... Mislim bitko ti nemože zabranit da besro napravis... Osim ako ju nisi ni trazila...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Sve ja to razumijem ali trenutno nemogu ici u Zagreb a suprug nesmije izostati s posla jer je tek poceo na novom poslu.Stalno je na terenu i dode kuci oko 17 ili 18h…Planiramo zajedno obaviti sve pretrage ali jos koji mjesec cemo pricekati…Mozda necemo ni trebati tko zna…
A jesi li trazila kod svoje gin da bapravis briseve… Mislim bitko ti nemože zabranit da besro napravis… Osim ako ju nisi ni trazila…
Pardon, sami beki brisevi su oko nas... Mislila sam na hormone
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Inna'bemu miša i ureaplazmi! Ali gledaj to na način da ste našli problem i sad ga idete riješiti :)
Lavanyasretno na uzv!
Reasretno s daljnjim pretragama ako uopće dođe do njih ♥️
Marinciodlično da imaš plan :)
Bellapodržavam tvoju odluku oko odlaska, ma da se iskreno nadam da ćeš nas napustiti ali na zimske ♥️
Ako nema nitko ništa protiv ja mogu preuzeti listu :)
Prigovor! 🤣🤣🤣 Lozice preuzimaj… Upravo sam ja hzjela napisat al ko prvi bjegova djevojka… ❤️❤️❤️
Hajde strpi se, ne planiram ju dugo vodit 😁 ja sam 6dpo a ti 5dc, taman ju tebi prepuštam za 6 dana 😁😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Helou drage moje, kako ste mi ?
Bella nemoj gubit nadu, mozda se jos stvori crtica ko i meni sto se stvorila na LH u subotu tko ce ga znati. Nazalost u subotu nismo obiljezili ali smo zato nedjelju ujutro i navecer odradili.
Znaci meni nakon te jutarnje lh u subotu su mi trakice pocele svjetlit. Danas sam pisnila jos jednu vidi se svijetla 2 crta. Od jucer popodne su mi sise jako jako osjetljive tj. bradavice. Bole me kad ih diram bole kad ne diram. Sise su mi dosta teske i pune ne znam kako drugacije to opisati. Vise ne znam sto bi mislila danas mi je 45 il 46 dc 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Helou drage moje, kako ste mi ?
Bellanemoj gubit nadu, mozda se jos stvori crtica ko i meni sto se stvorila na LH u subotu tko ce ga znati. Nazalost u subotu nismo obiljezili ali smo zato nedjelju ujutro i navecer odradili.
Znaci meni nakon te jutarnje lh u subotu su mi trakice pocele svjetlit. Danas sam pisnila jos jednu vidi se svijetla 2 crta. Od jucer popodne su mi sise jako jako osjetljive tj. bradavice. Bole me kad ih diram bole kad ne diram. Sise su mi dosta teske i pune ne znam kako drugacije to opisati. Vise ne znam sto bi mislila danas mi je 45 il 46 dc 🤣
To što si opisala sa sisama, meni je tako uvijek od 4dpo pa na dalje, tako da je to dobar znak 😁😁🤞
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav drage moje 😊
Kako ste mi danas nadam se da ovo blesavo vrime nije lose utjecalo na vas🤦♀️
Zao mi je radi minusa i dolazaka M vec iduci ciklus je vas ❤️
Sretno na svim pregledima koje planirate obavit 😘🥰
Hvala svima na ljepim i korisnim savjetima nisam se javila neko vrijeme da se malo tenzije smire, nisam zlopamtilo, i hvala od ❤️ svima…
Danas su moje sjenice, nevidljive crtice i negativni testovi ipak potvrdili da sam bila u pravu 😊
Nadam se da ce svaka od vas vec sljedeci mjesec ugledati plus/crticu i doc na zimske bebe🥰
Jos jednom hvala svima ❤️
https://ibb.co/3d2sTjb
Cestitke.. Nek sve prođe u redu...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟