Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lunamoon
    19. Travanj 2021. 15:59

Leprir oh da. Vec dugo pokušavate i samo papa testom se ne može odrediti jeli sve ok. Svakako nakon toliko pokušavanja je nestručno od ginekologice da te nije poslala barem raditi hormone. Eh sad. Koliko ti i dragi imate godina? Mozda misli da jos imate vremena 🤷
    Svakako ili obavi privatno ili hitno promjeni gina.
    Rea super da sve obavljaš. Sretno 😊
    Amy kupi si Canesten vaginalete. Meni pomognu. Ako ne prođe odi ginu.
    Isto mi puno pomognu probiotici za vaginalnu floru. Njih obavezno pijem cim pocnem s antibiotikom i stvarno su jako dobre.
    Bella odmori se koliko god ti treba. Znam po sebi koliko puno znaci malo odmoriti mozak od silnog išcekivanja. ❤️

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    19. Travanj 2021. 16:02

Inna_

Drage moje, evo meni ureaplazmica u brisevima, tako da mene i mužeka čeka terapija.
    Čudno mi je samo da nam nitko nije rekao da moramo pauzirati.😅

Ovo što pišete za tablete - ja koristim ibuprofen 400 samo 2. i 3. dc jer me te dane boli. Ništa to ne smeta ako se koristi tako rijetko. :)

Jao prokleta beštija. Zelim ti da ju brzo ukloniš 😊❤️

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Marinci
    19. Travanj 2021. 16:15

Ja sam odlučila ako sad dobijem ovaj mjesec da idem odma privatno vadit hormone i sve sto doktor kaze

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    19. Travanj 2021. 16:16

Marinci

Ja sam odlučila ako sad dobijem ovaj mjesec da idem odma privatno vadit hormone i sve sto doktor kaze

Nisam ni opuštena ni nista jednostavno ne mogu više ovako

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

lunamoon
    19. Travanj 2021. 16:22

Marinci

Marinci

Nisam ni opuštena ni nista jednostavno ne mogu više ovako

Napravi sto god mislis da treba, samo da budeš mirna 🙂

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• skategirl
    19. Travanj 2021. 16:51

Bella saljem oooogromni zagrljaj, al i dalje polazem nade u tebe 🤞🤞❤❤ 
    Ako smatras da trebas predah, uzmi, odmori i opusti se, bitno je da si ti ok 💕💕💕💕
    Leptir slazem se s curama, 4god je puno i trazi da te posalje hormone vadit, muz spermio, i neke druge pretrage, malo mi je neozbiljno od gin da te ne salje na nista... 
    Inna zao mi je radi brisa i neka ju brzo rijesis 🤞❤

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

19. Travanj 2021. 17:07

Bella da, sutra idem, jedva čekam 🤞 Nadam se da si dobro draga, ako ti treba vremena uzmi si, napravi sve sto mozes da bi sebe pripremila za bebicu, mi s endo mozemo na puno toga poraditi 😊😊❤❤ I doci ce ❤🙏
    Rea super 😊 svida mi se tvoj gin 👍 
    RioMare ma moze i preko soc naravno, ali od ove gin ocito nema kruha...a nije bas ni jednostavno promijenit, bar u mom gradu, kad svi puni... 🤷‍♀️

Bella🌟
    19. Travanj 2021. 17:42

Lavanya možemo da💖💖 sretno na uzv i javi kako je prošlo. Još ću vas popratiti koji dan, a onda cu malo na pauzu.❤
    Skategirl,Lunamoon💗 💗💗
    Marinci drzi se i napravi sve što misliš da će pomoći ❤
    Osjecam da dolazi M, krenuo i spotting lagano tako da.. 
    Tko želi preuzeti listu?😁 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    19. Travanj 2021. 17:43

Rea_30

Evo curke da se javim. Obavila gin i dobila nalaze. Dakle , utz pretpostavka da ce biti ovulacija na lijevom jajniku, cista nema.te me narucila da u pon ponovo dodjem na utz da poprati ovulacijz Super 🙂 napravila papa test i uzela briseve. Dobila nalaze krvi, te mi dala da ponovo vadim da vidi kako se hormoni ponasaju kad nije M ciklus. Tsh mi je 2.98 sto je za planiranje t previsoko , ali nis nije mi dala dok ne vadim ponovo sutra nalaze pa ce u pon vidjeti sta i kako. Preporucula mi je da uz elenatal ,uzimam vitamin D , a u zamjenu za caj od vrkute ako mi je slabo da uzmem tinkturu . Dragi mora ici raditi spermiogram i tako 🙂

Odlično za sve nalaze i za preporuke👍 čekamo nalaze i nek budu uredni🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    19. Travanj 2021. 17:51

Inna 'bemu miša i ureaplazmi! Ali gledaj to na način da ste našli problem i sad ga idete riješiti :)
    Lavanya sretno na uzv!
    Rea sretno s daljnjim pretragama ako uopće dođe do njih ♥️
    Marinci odlično da imaš plan :)
    Bella podržavam tvoju odluku oko odlaska, ma da se iskreno nadam da ćeš nas napustiti ali na zimske ♥️
    Ako nema nitko ništa protiv ja mogu preuzeti listu :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.