Leprir oh da. Vec dugo pokušavate i samo papa testom se ne može odrediti jeli sve ok. Svakako nakon toliko pokušavanja je nestručno od ginekologice da te nije poslala barem raditi hormone. Eh sad. Koliko ti i dragi imate godina? Mozda misli da jos imate vremena 🤷
Svakako ili obavi privatno ili hitno promjeni gina.
Rea super da sve obavljaš. Sretno 😊
Amy kupi si Canesten vaginalete. Meni pomognu. Ako ne prođe odi ginu.
Isto mi puno pomognu probiotici za vaginalnu floru. Njih obavezno pijem cim pocnem s antibiotikom i stvarno su jako dobre.
Bella odmori se koliko god ti treba. Znam po sebi koliko puno znaci malo odmoriti mozak od silnog išcekivanja. ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Drage moje, evo meni ureaplazmica u brisevima, tako da mene i mužeka čeka terapija.
Čudno mi je samo da nam nitko nije rekao da moramo pauzirati.😅
Ovo što pišete za tablete - ja koristim ibuprofen 400 samo 2. i 3. dc jer me te dane boli. Ništa to ne smeta ako se koristi tako rijetko. :)
Jao prokleta beštija. Zelim ti da ju brzo ukloniš 😊❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ja sam odlučila ako sad dobijem ovaj mjesec da idem odma privatno vadit hormone i sve sto doktor kaze
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ja sam odlučila ako sad dobijem ovaj mjesec da idem odma privatno vadit hormone i sve sto doktor kaze
Nisam ni opuštena ni nista jednostavno ne mogu više ovako
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Nisam ni opuštena ni nista jednostavno ne mogu više ovako
Napravi sto god mislis da treba, samo da budeš mirna 🙂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Bella saljem oooogromni zagrljaj, al i dalje polazem nade u tebe 🤞🤞❤❤
Ako smatras da trebas predah, uzmi, odmori i opusti se, bitno je da si ti ok 💕💕💕💕
Leptir slazem se s curama, 4god je puno i trazi da te posalje hormone vadit, muz spermio, i neke druge pretrage, malo mi je neozbiljno od gin da te ne salje na nista...
Inna zao mi je radi brisa i neka ju brzo rijesis 🤞❤
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bella da, sutra idem, jedva čekam 🤞 Nadam se da si dobro draga, ako ti treba vremena uzmi si, napravi sve sto mozes da bi sebe pripremila za bebicu, mi s endo mozemo na puno toga poraditi 😊😊❤❤ I doci ce ❤🙏
Rea super 😊 svida mi se tvoj gin 👍
RioMare ma moze i preko soc naravno, ali od ove gin ocito nema kruha...a nije bas ni jednostavno promijenit, bar u mom gradu, kad svi puni... 🤷♀️
Lavanya možemo da💖💖 sretno na uzv i javi kako je prošlo. Još ću vas popratiti koji dan, a onda cu malo na pauzu.❤
Skategirl,Lunamoon💗 💗💗
Marinci drzi se i napravi sve što misliš da će pomoći ❤
Osjecam da dolazi M, krenuo i spotting lagano tako da..
Tko želi preuzeti listu?😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Evo curke da se javim. Obavila gin i dobila nalaze. Dakle , utz pretpostavka da ce biti ovulacija na lijevom jajniku, cista nema.te me narucila da u pon ponovo dodjem na utz da poprati ovulacijz Super 🙂 napravila papa test i uzela briseve. Dobila nalaze krvi, te mi dala da ponovo vadim da vidi kako se hormoni ponasaju kad nije M ciklus. Tsh mi je 2.98 sto je za planiranje t previsoko , ali nis nije mi dala dok ne vadim ponovo sutra nalaze pa ce u pon vidjeti sta i kako. Preporucula mi je da uz elenatal ,uzimam vitamin D , a u zamjenu za caj od vrkute ako mi je slabo da uzmem tinkturu . Dragi mora ici raditi spermiogram i tako 🙂
Odlično za sve nalaze i za preporuke👍 čekamo nalaze i nek budu uredni🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Inna 'bemu miša i ureaplazmi! Ali gledaj to na način da ste našli problem i sad ga idete riješiti :)
Lavanya sretno na uzv!
Rea sretno s daljnjim pretragama ako uopće dođe do njih ♥️
Marinci odlično da imaš plan :)
Bella podržavam tvoju odluku oko odlaska, ma da se iskreno nadam da ćeš nas napustiti ali na zimske ♥️
Ako nema nitko ništa protiv ja mogu preuzeti listu :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji