Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silver Moon
    19. Travanj 2021. 14:07

RiO MArE🐟😅❣️

Leptir2014

lunamoon

belinda09

Ja brate doslovno ne kuzim kako se slucajno ostaje trudan. Sto vise znam to mi je sve nevjerojatnije da uopce ima toliko trudnica…

Jao upravo to. M i ja smo zajedno 9 godina da sam znala da cu ovoliko cekati krenula bih odmah u akciju 😅
    Mada znanstveno svaka zdrava žena ima tijekom zivota periode smanjene plodnosti uzrokovano hormonima i sl. Pa se tješim 😄
    Nadam se da cemo svi dobiti svoje plusiće sto prije

Ja samo citam i pratim
    Baš to ja sam sa suprugom 7 god i od 2017 ne pazimo 🤷‍♀️ …
    3god smo pazili i bila sam u strahu, a sad kad razmislim kako sam bila glupa pa se brinula bzv haha…
    To tako valjda mora biti…
    Danas mi je 31 dan dajem rok do 36 dana. Uopce se ne zelim brinuti oće ili neće doći… Nemam pojma ni koje dane su odnosi bili nisam baš ništa pratila jer mi je postalo stresno…
    Citam svaki dan ali ne pisem … Držim svima fige za +

Jesi obavila još koje preglesw ili samo papa test? S obzirom da je prošlo već 4 godine?

Smoje straneje gin rekla da sam oke i da je papa dobar bila sad prosli mj kod nje i mjesec prije i rekla je da sad godinu dana ne dolazim jer sam oke 🤷‍♀️
    Kao nemogu dolaziti svaki mj (bila sam jedan mj i tad je bila cista a iduci mj me bolio trbuh i ona je rekla da me trbuh nema zasto boljeti barem ne s gin strane i da sam sad bila u 2mj 2 puta )...

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Ginny
    19. Travanj 2021. 14:12

preskocila sam na jutrosnji prvi post, imam puno zaostataka, nisam za vikend bila doma uopce pa cete mi oprostit ko i nace hahaha. i u međuvremenu sam uhvatila i pik na 9dc roll, i jucer je jos bio jak, tako da je i ovulacija poranila ovaj ciklus, temperatura ne mrda haha, sve nesto cudno....
    bella grlim na najjace draga <3 vibrat cu za vas ~~~~~
    amy jel ti inace tako ili? meni i inace bude takav, nista cudno, zna ga bas dosta bit , nije svaki ciklus al do sad nije znacilo nista u smjeru trudnoce jel
    tloza hahahaha potpis
    belinda ne znam za hsg, nisam to jos radila

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

19. Travanj 2021. 14:15

Bella .. razumijem da ti treba pauza.. odmori se i opusti.. vjerujem da će biti ubrzo ❤➕ kojeg svi ti priželjkujemo
    Inna jao zao mi je zbog brisa ❤
    Curke ostale ❤❤❤ 
    Ja evo čekam red kod gin . Pa Vam se javim kasnije 😘

Silver Moon
    19. Travanj 2021. 14:16

Leptir2014

RiO MArE🐟😅❣️

Leptir2014

lunamoon

belinda09

Ja brate doslovno ne kuzim kako se slucajno ostaje trudan. Sto vise znam to mi je sve nevjerojatnije da uopce ima toliko trudnica…

Jao upravo to. M i ja smo zajedno 9 godina da sam znala da cu ovoliko cekati krenula bih odmah u akciju 😅
    Mada znanstveno svaka zdrava žena ima tijekom zivota periode smanjene plodnosti uzrokovano hormonima i sl. Pa se tješim 😄

Ja samo citam i pratim
    3god smo pazili i bila sam u strahu, a sad kad razmislim kako sam bila glupa pa se brinula bzv haha…
    Danas mi je 31 dan dajem rok do 36 dana. Uopce se ne zelim brinuti oće ili neće doći… Nemam pojma ni koje dane su odnosi bili nisam baš ništa pratila jer mi je postalo stresno…

Jesi obavila još koje preglesw ili samo papa test? S obzirom da je prošlo već 4 godine?

Smoje straneje gin rekla da sam oke i da je papa dobar bila sad prosli mj kod nje i mjesec prije i rekla je da sad godinu dana ne dolazim jer sam oke 🤷‍♀️
    Kao nemogu dolaziti svaki mj (bila sam jedan mj i tad je bila cista a iduci mj me bolio trbuh i ona je rekla da me trbuh nema zasto boljeti barem ne s gin strane i da sam sad bila u 2mj 2 puta )…

Tako da jedino kod privatnika a to sad nemogu mozd aza nekih mjesec-dva
    Suprug sad isto radi po terenu i ja sad nisam pazila ali ono ne opterecujem se...
    Mozda nesto en stima s hormonima ali gin se ne brine zbog toga ugl ona je zadovoljna samnom tako d abude isap suprug ili budemo isli zajedno (mi smo u manjem gradu) ali eto ono jos imam fore par dana... Bas mi je to stresno ono kao zdrava sam i sve ali opet nista od toga haha nije da mora isti mjesec se desitu ali ono hocu znati dali smo uopce za to ajmo reci  sposobni ... Mogu reci da sam sad bas uzbuđena. Hocu li dobiti ili ne ovaj mj. Sve od 29dana do 36dana je oke. Danas 31 dan. Ako kasni onda je cista se pojavila ili nesto drugo. Ugl ovdje mi je bas super i uzbudena sam za svaku koja uskoro radi test :D ♡

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Travanj 2021. 14:25

Leptir2014

Leptir2014

RiO MArE🐟😅❣️

Leptir2014

lunamoon

belinda09

Ja samo citam i pratim

Kao nemogu dolaziti svaki mj (bila sam jedan mj i tad je bila cista a iduci mj me bolio trbuh i ona je rekla da me trbuh nema zasto boljeti barem ne s gin strane i da sam sad bila u 2mj 2 puta )…

Tako da jedino kod privatnika a to sad nemogu mozd aza nekih mjesec-dva
    Suprug sad isto radi po terenu i ja sad nisam pazila ali ono ne opterecujem se…
    Mozda nesto en stima s hormonima ali gin se ne brine zbog toga ugl ona je zadovoljna samnom tako d abude isap suprug ili budemo isli zajedno (mi smo u manjem gradu) ali eto ono jos imam fore par dana… Bas mi je to stresno ono kao zdrava sam i sve ali opet nista od toga haha nije da mora isti mjesec se desitu ali ono hocu znati dali smo uopce za to ajmo reci sposobni … Mogu reci da sam sad bas uzbuđena. Hocu li dobiti ili ne ovaj mj. Sve od 29dana do 36dana je oke. Danas 31 dan. Ako kasni onda je cista se pojavila ili nesto drugo. Ugl ovdje mi je bas super i uzbudena sam za svaku koja uskoro radi test :D ♡

Pa možda bi trebala ić, mislim po meni si već trebala te hormone izvaditi i ić od reda sa svim potrebnim pregledima..jer to već nakon 1 godine se ide u daljnju obradu nakon sto ne uspije. Dragi nije pravio spermiogram? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

19. Travanj 2021. 14:37

Leptir2014

RiO MArE🐟😅❣️

Leptir2014

lunamoon

belinda09

Ja samo citam i pratim

Mozda da odes privatno? Ne moze ti samo po papi reci da si oke. Svakako trebas vidjeti hormone sve, a muz spermiogram... jeste pricali o tome da bi vam dala uputnicu za humanu?

Bella🌟
    19. Travanj 2021. 15:07

Lavanya ti sutra ideš na uzv?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Amy_94
    19. Travanj 2021. 15:17

Sta koristite za candidu.. 
    Ja sad nakon sto sam popila antibiotike sve mi bacilo dole joj 🙄🙄🙄

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

19. Travanj 2021. 15:41

Evo curke da se javim. Obavila gin i dobila nalaze. Dakle , utz pretpostavka da ce biti ovulacija na lijevom jajniku, cista nema.te me narucila da u pon ponovo dodjem na utz da poprati ovulacijz Super 🙂 napravila papa test i uzela briseve.  Dobila nalaze krvi, te mi dala da ponovo vadim da vidi kako se hormoni ponasaju kad nije M ciklus. Tsh mi je 2.98 sto je za planiranje t previsoko , ali nis nije mi dala dok ne vadim ponovo sutra nalaze pa ce u pon vidjeti sta i kako.  Preporucula mi je da uz elenatal ,uzimam vitamin D , a u zamjenu za caj od vrkute ako mi je slabo da uzmem tinkturu . Dragi mora ici raditi spermiogram i tako 🙂

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Travanj 2021. 15:44

lavanya 🔜🤰

Leptir2014

RiO MArE🐟😅❣️

Leptir2014

lunamoon

belinda09

Ja samo citam i pratim

Mozda da odes privatno? Ne moze ti samo po papi reci da si oke. Svakako trebas vidjeti hormone sve, a muz spermiogram… jeste pricali o tome da bi vam dala uputnicu za humanu?

Pa mislim da sve može obavit i preko soc. Samo da zatrazi mislim... A ako joj ova neće onda zatrazit drugo misljemje... Jer stvarno 4 godine je već situavija za poduzet neke daljnje korake... Jer samo papa nije relevantna da je sve ok... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.