Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    19. Travanj 2021. 22:33

lunamoon

Loza i Marebrate pomiješali su mi se lončići. 🥴 Nemojte zamjeriti 😂 uglavom do mog pika loza je vec na zimskima 🙂

Hehehe ma ništa, zamjeramo samo negativne stavove i rano negiranje trudnoće 😁 ♥️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lori🍀
    19. Travanj 2021. 22:55

Vecer zene🖐
    Meni danas neki ludi dan, sto obaveza.
    Lunamoon isla sam na pretrage za trombofiliju jer imam obiteljsku anamnezu i imala sam spontani. 
    Dosao mi je nalaz koagulograma on je uredan 💪 a ostali nalazi tek za mjesec dana.
    Bella razumijem da ti treba predah od svega. Nadam se da ces doci tu koji put pozdraviti, napisati kako si i naravno navijati. Taktika opusteno i popratiti i pokriti O je odlicna💪 Bit ce plus kad tad, uspjeli ste vec jednom znaci da cete i drugi put samo se moraju posloziti stvari. 100 faktora utjece na trudnocu nazalost a cesto taj presing kojeg si same stvorimo neg utjece. Drzi se ❤ 
    Belinda haha ne kuzim ni ja to slucajno zatrudnjivanje, ispada da je to sve puka sreca!
    Sandricak ❤ ja sam ti ok, malo u guzvi oko posla. Cekam toplije vrijeme da zbrisem s muzem negdje na par dana, u Zg bas ruzno stalno neka kisa😥

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    19. Travanj 2021. 23:05

Marty draga zasto kavu treba izbaciti😢☕
    Kad smo kod prehrane, ja cu zbog stitnjace probat smanjiti gluten, mozda pomogne.
    Ginny drzim fige da ovo bude dobitni ciklus🤞🤞🤞
    Inna zao mi je za ureaplasmu al mislim da se nje lako rijesit pomocu antibiotika🤞
    Rea uzmi selen za stitnjacu, najbolje od Solgara. Ja sam tek pocela piti pa ne znam dal pomaze ali citam na sve strane da je jako bitan za normalnu funkciju stitnjace. Navodno i prehrana puno znaci ima dosta clanaka o tome...

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    19. Travanj 2021. 23:12

Garava cestitke na +
    Tloza, RioMare, Lavanya, Masa, Skstegir i sve ostale😘

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• skategirl
    19. Travanj 2021. 23:23

Lori1988

Garava cestitke na +
    Tloza, RioMare, Lavanya, Masa, Skstegiri sve ostale😘

Lori super za prvi nalaz da je uredan ❤
    Jao u Zgu je kriminal vrijeme, danas skoro uggice izvuka iz ormara kolko bilo hladno 🤣🙈

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Loza 💙😇
    19. Travanj 2021. 23:33

Lori drago mi je za uredan nalaz, makar mi je riječ toliko nepoznata i komplicirana da ne samo da ne znam što znači, već ju ne mogu ni copy pejstat koliko se jezik lomi dok izgovaram 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

lunamoon
    20. Travanj 2021. 05:38

t.loza 🎀

lunamoon

Loza i Marebrate pomiješali su mi se lončići. 🥴 Nemojte zamjeriti 😂 uglavom do mog pika loza je vec na zimskima 🙂

Hehehe ma ništa, zamjeramo samo negativne stavove i rano negiranje trudnoće 😁 ♥️

Onda necemo imati problema 😂❤️
    Lori super za koagulogram. Nadam se da će i ostali nalazi biti uredni 😘

Jutro cure. Odoh u dnevnu, a vama svima zelim divan dan 😊🙃

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Inna_92
    20. Travanj 2021. 07:30

Ancio, stignete još danas obaviti građansku dužnost, danas je O 🥳🥳

Hvala svima cure! 😘😘 Ne znam tko je pitao, ovo je prvi put u životu da sam radila te briseve.
    Više mojih prijateljica je s ureaplazmom i zatrudnjelo i iznijelo trudnoću, ali bolje da se riješimo toga. 😅

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Lori🍀
    20. Travanj 2021. 07:56

Jutro ženske
    Hvala vam ja se isto nadam da će ostali nalazi biti ok, a ako i ne budu ima lijeka, obećala sam si da neću paničarit.
    Skategirl ja sam u čizmama i jučer i danas Kaos od vremena, ne znam di je to proljeće 
    Tloza misliš da se nisam spetljala 3x u bolnici kad sam htjela pitat hoće nalazi koagul...biti isti dan
    Anciooo pa stignete danas, ništa ne otpisuj i ne budi tužna
    Inna ja sam pitala baš ginićku za briseve prošli tjedan šta bi bilo dobro napraviti pa je baš za ureaplasmu rekla da je jako česta ali da se lako riješi, tako da nemaš razloga za brigu. 

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

▪Marty
    20. Travanj 2021. 08:01

Bella nemoj ićiiii..falit ćeš samo ti napravi kako misliš da je najbolje, probaj stavit mozak na off i resetirati se, nemoj se mučiti s teškim pitanjima (koliko god je moguće), budi dobro, optimistična i vjeruj, bit će. ❤️ grlim grlim jako jakooo! mail imaš ako se poželiš javiti ❤️❤️❤️
    Lori drago mi je da je dio nalaza dobar, nadam se da će ti i svi ostali biti super kaj se kave tiče, šaljem link da ne tipkam esej, uglavnom naišla sam na članak da ispijanje kave može odgoditi začeće i do 10 mj, a već ne znam što bih uvela, izbacila, promjenila da konačno ugledam plusić pa reko ajdeee idemo s kavom probat. tj bez kave https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/planiranje-trudnoce/vec-jedna-salica-kave-dnevno-smanjuje-vam-sansu-da-zatrudnite-693

Anci grlim
    Garava čestitaam!
    Belinda meni je moja soc gin pred par mj rekla ako ne uspijemo do ljeta da će me slati na prohodnost pa prema tome znači da ona daje uputnicu.. ispitaj u čet pa javi kaj si riješila. držim 🤞da ti da sve što ćeš tražiti..

Lozica nam preuzima listu, i za par dana upisuje sebe na vrh ❤️
    lavanya hvala, i ja tebi držim fige da ovaj ciklus bude plusić ❤ sretno na uzv, javi kako je prošlo! odlično za kavu, nadam se da će i meni biti ok bez nje
    Inna žao mi je za ureu, vjerojatno će ti dati doksiciklin.. imala sam ju i ja, ali ni meni nije gin rekla pauzirati s hopsićima.. popit ćeš terapiju i riješiti se toga, ne brini nije to nešto prestrašno❤️

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.