Jutro☕
Hvala na javljanju za mene❤❤ ali je snješko:
https://ibb.co/hWn4byt
Nema veze. Tako je kako je. Idemo dalje💪
Ajme Bellice moja ❤❤ drzi mi se .. ma bit ce tebi plus vjerujem u tebe ❤❤
Bella zao mi je zbog snjeska 😢❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro, cure.. 🌸
Marty, pomalo u nove pobjede, nema druge.. ❤️
Rio Mare, Lori.. ❤️
Amy, držim fige! 🤞
Bella, žao mi je jako, baš sam mislila nekako da će biti plusić, hoćete imati neku novu taktiku sljedeći mjesec? 😔❤️
Belinda, ni meni nije jasno, evo stvarno mi nije jasno.. Pa muka mi je kad se sjetim svih godina zaštićenih odnosa, muka! 😬
Tko još piški ove dane?
Ja brate doslovno ne kuzim kako se slucajno ostaje trudan. Sto vise znam to mi je sve nevjerojatnije da uopce ima toliko trudnica…
Jao upravo to. M i ja smo zajedno 9 godina da sam znala da cu ovoliko cekati krenula bih odmah u akciju 😅
Mada znanstveno svaka zdrava žena ima tijekom zivota periode smanjene plodnosti uzrokovano hormonima i sl. Pa se tješim 😄
Nadam se da cemo svi dobiti svoje plusiće sto prije
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Ima li piškilica ovih dana?
Tko lovi pik? ❤️
Lori Oprosti. Nisam bas popratila. Zasto si išla vaditi krv?
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Bella, Bambina, Inna, Lori, Lavanya ❤❤❤❤❤ hvala vam puno cure! kako ste vi? 😘
Bella hvala sto pitas, dobro sam🙂 m boli ali pod kontrolom je, pijem ketonale prva 2 dana uvijek tak da sutra bude vec bez tableta..
ajde samo hrabro ujutro, cijeli forum navija za tvoj plusic😍 nek nas docekaju najljepse novosti od tebe i da nam odmah ides na vrh liste 🤞🤞🤞🤞💕💕💕💕💕grliim, sretnooooooo! 🍀
💖💖💖
Još malo Marty i ides u nove pobjede. M ti lijepo prolazi, bolovi prestaju u možeš ispocetka💕 imaš kakvu novu strategiju za ovaj mjesec? Jel muž popio antibiotike što je trebao do kraja?
Ma daaaaaaj, ma nije to fer više užasno mi je žao, ne znam kaj bi rekla..jako sam se nadala tvom plusiću, iako još nije gotovo.. uvijek se sjetim lovely i njezinog testa na 1. dan kašnjenja gdje ni ona sama nije vidjela sjenu sjenice, nego tek na 2. dan kašnjenja test bio pozitivan.. nadam se preokretu do kraja za tebe, iako ti s druge strane ne želim davat lažne nade.. grliim jako jako! ❤❤❤❤❤
muž je popio atb još prije mojih prošlih plodnih dana, tako da je to riješeno.. pije suplemente fertil plus već mjesec i pol i sad smo primjetili da se počeo debljati, sigurno je od toga.. a inače je normalne građe i vježba/trči svaki dan. uglavnom ima lijepe oblikovane mišiće i sad dobio saleko oko trbuha hehhe.. ok ne previše ali toliko da ga mogu zezati.. mada morat ću prestati prije nego padne u depru pa još prekine piti vitaminčeke, a to nam ne treba
kaj se strategije tiče.. odlučila sam prestati piti kavu, sad ću još par dana piti samo jednu ujutro, i onda ću prestati, planiram naručiti one vaginalete pahuljica kaj su cure spominjale, a kaj se hopsanja tiče klasika, svaka 2-3 dana i da pokrijemo pik.. to bi bio okviran plan.. nadam se da si mi ok, drži se
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja brate doslovno ne kuzim kako se slucajno ostaje trudan. Sto vise znam to mi je sve nevjerojatnije da uopce ima toliko trudnica…
😂😂😂😂😂
Potpisujem od riječi do riječi! Pomislim na sve one cure koje su ostale trudne od jednog seksa s likom u pijanstvu. Sigurno je ona pratila plodne dane, a on još više pazio na razmak između odnosa da mu se obnove vojnici. Da ne pričam o alkoholu koji je u masu slučajeva bio prisutan 🙄
Onak, prestanite lagat ovaj napaćeni narod i otkrijte nam tajnu 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobroo jutroo. ❤☕ Da se malo javim i ovde
Bella Zao mi je jako zbog sneska,ali znas da nada i dalje postoji. Grlim jako ❤❣
Amy_94 Msm da si ti pitala za iscedak,nisam sigurna. Ali to je normalno , ja npr ceo ciklus imam iscedaak i pree O i posle . Tako da ok je to. ❤
Citam vas sve i pratim ali ne pišem puno. Ja sam 12dc, videcu veceras kad dodjem kuci kakva je trakica,ali ne verujem da je jos tamna.
Kako ste vi ostale? Wonderer, Lori1988, Lunamoon? Da vas ne imenujem sve ,svima saljem zagrljaj. ❤❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Dobroo jutroo. ❤☕ Da se malo javim i ovde
Bella Zao mi je jako zbog sneska,ali znas da nada i dalje postoji. Grlim jako ❤❣
Amy_94 Msm da si ti pitala za iscedak,nisam sigurna. Ali to je normalno , ja npr ceo ciklus imam iscedaak i pree O i posle . Tako da ok je to. ❤
Citam vas sve i pratim ali ne pišem puno. Ja sam 12dc, videcu veceras kad dodjem kuci kakva je trakica,ali ne verujem da je jos tamna.
Kako ste vi ostale? Wonderer, Lori1988, Lunamoon? Da vas ne imenujem sve ,svima saljem zagrljaj. ❤❤
Heej pa bas sam mislila na tebe. Nisi li isla kod gina ono nedavno ? Kako je to proslo? Sorry ako si pisala.
Opa 12dc 😊 znaci uskoro u napad 😊
Kod mene je dosadni dio ciklusa. 9dc sam, ali ovaj mjesec pokrivamo svaki drugi dan pa sta bude 😁😘
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Bella, Bambina, Inna, Lori, Lavanya ❤❤❤❤❤ hvala vam puno cure! kako ste vi? 😘
Bella hvala sto pitas, dobro sam🙂 m boli ali pod kontrolom je, pijem ketonale prva 2 dana uvijek tak da sutra bude vec bez tableta..
ajde samo hrabro ujutro, cijeli forum navija za tvoj plusic😍 nek nas docekaju najljepse novosti od tebe i da nam odmah ides na vrh liste 🤞🤞🤞🤞💕💕💕💕💕grliim, sretnooooooo! 🍀
Hej marty ne znam dal si vidjela da za ketonal u uputi o lijeku pise da ga ne bi trebale koristiti zene koje planiraju trudnocu i imaju problema s plodnoscu. Pretpostavljam da ne smeta povremena upotreba, ali ipak 🤷♀️ i ja sam pila prije jer mi je bio najbolji, a ovo sam sasvim slucajno procitala.
Evo:Primjena ketoprofena može poremetiti plodnost kod žena, te se ne preporučuje primjena u žena koje žele zatrudnjeti. Kod žena s poteškoćama sa začećem ili žena koje su na pretragama zbog neplodnosti, neophodno je razmotriti prekid primjene ovog lijeka. Obratite se Vašem liječniku za savjet.
draga lavanya, hvala ti puno na ovoj info. nisam iskreno čitala uputstva sad naknadno, jer koristim ga već godinama.. i to moja gin dobro zna i ništa nije ni spomenula, nego mi je još i pripisala lijek za dalje, s time da naravno zna za rad na bebi. pa nevjerojatno. ljuta sam sad i na sebe a bome i na nju! katastrofa i ti naši doktori i sve.....aaahhhhh stvarno se moraš baš o svemu sam informirati do zadnjeg detalja.
uglavnom hvala ti puno!💕 što sada koristiš protiv bolova?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji