Bella neee, pa kakoGrlim te❤
Marty ❤ Drži se, uskoro kraj M, pa plodni dani 🥳.
Marty, gdje je tvoj muž išao na spermiogram? Vž?
Inna hvala tebi također, tu smo mi negdje s ciklusima
čitala sam neki dan što si napisala za strategiju, mogu reći samo - svaka ti čast! neka ovaj put bude dobitan ciklus 🤞❤
moj je išao na spermio u Sv. Duh u Zg, tako je preporučila njegova dr. da je najbolje tamo ići, dobio je uputnicu.. za Čk i Vž je rekla da ne bi baš preporučila, da su im nalazi citiram "čudni".. znači tvoj planira na spermio?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja brate doslovno ne kuzim kako se slucajno ostaje trudan. Sto vise znam to mi je sve nevjerojatnije da uopce ima toliko trudnica…
Jao upravo to. M i ja smo zajedno 9 godina da sam znala da cu ovoliko cekati krenula bih odmah u akciju 😅
Mada znanstveno svaka zdrava žena ima tijekom zivota periode smanjene plodnosti uzrokovano hormonima i sl. Pa se tješim 😄
Nadam se da cemo svi dobiti svoje plusiće sto prije
Ja samo citam i pratim
Baš to ja sam sa suprugom 7 god i od 2017 ne pazimo 🤷♀️ ...
3god smo pazili i bila sam u strahu, a sad kad razmislim kako sam bila glupa pa se brinula bzv haha...
To tako valjda mora biti...
Danas mi je 31 dan dajem rok do 36 dana. Uopce se ne zelim brinuti oće ili neće doći... Nemam pojma ni koje dane su odnosi bili nisam baš ništa pratila jer mi je postalo stresno...
Citam svaki dan ali ne pisem ... Držim svima fige za +
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Ja brate doslovno ne kuzim kako se slucajno ostaje trudan. Sto vise znam to mi je sve nevjerojatnije da uopce ima toliko trudnica…
Jao upravo to. M i ja smo zajedno 9 godina da sam znala da cu ovoliko cekati krenula bih odmah u akciju 😅
Mada znanstveno svaka zdrava žena ima tijekom zivota periode smanjene plodnosti uzrokovano hormonima i sl. Pa se tješim 😄
Nadam se da cemo svi dobiti svoje plusiće sto prije
Ja samo citam i pratim
Baš to ja sam sa suprugom 7 god i od 2017 ne pazimo 🤷♀️ …
3god smo pazili i bila sam u strahu, a sad kad razmislim kako sam bila glupa pa se brinula bzv haha…
To tako valjda mora biti…
Danas mi je 31 dan dajem rok do 36 dana. Uopce se ne zelim brinuti oće ili neće doći… Nemam pojma ni koje dane su odnosi bili nisam baš ništa pratila jer mi je postalo stresno…
Citam svaki dan ali ne pisem … Držim svima fige za +
Jesi obavila još koje preglesw ili samo papa test? S obzirom da je prošlo već 4 godine?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
T.loza to u cugi mi je najdraze. Dodje mi da se nazlempam i udri. Sam kaj bi mogla zaspat😂😂😂
Curekoje ste isle na sono HSG, uputnicu je dao soc gin?
Jel daju to lako il se treba borit? Imam plan u cetvrtak i to trazit. Ma naci cu di je problem mamicu mu.
Hahahah, ja sam baš na dan o bila na nekom slavlju i malo se prebacila od silnog nazdravljanja. Ako bude plusić ovaj ciklus znači da je ključ za trudnoću napit se 😂
A za HSG ne znam :*
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bella, Bambina, Inna, Lori, Lavanya ❤❤❤❤❤ hvala vam puno cure! kako ste vi? 😘
Bella hvala sto pitas, dobro sam🙂 m boli ali pod kontrolom je, pijem ketonale prva 2 dana uvijek tak da sutra bude vec bez tableta..
ajde samo hrabro ujutro, cijeli forum navija za tvoj plusic😍 nek nas docekaju najljepse novosti od tebe i da nam odmah ides na vrh liste 🤞🤞🤞🤞💕💕💕💕💕grliim, sretnooooooo! 🍀
Hej marty ne znam dal si vidjela da za ketonal u uputi o lijeku pise da ga ne bi trebale koristiti zene koje planiraju trudnocu i imaju problema s plodnoscu. Pretpostavljam da ne smeta povremena upotreba, ali ipak 🤷♀️ i ja sam pila prije jer mi je bio najbolji, a ovo sam sasvim slucajno procitala.
Evo:Primjena ketoprofena može poremetiti plodnost kod žena, te se ne preporučuje primjena u žena koje žele zatrudnjeti. Kod žena s poteškoćama sa začećem ili žena koje su na pretragama zbog neplodnosti, neophodno je razmotriti prekid primjene ovog lijeka. Obratite se Vašem liječniku za savjet.
draga lavanya, hvala ti puno na ovoj info. nisam iskreno čitala uputstva sad naknadno, jerkoristim ga već godinama.. i to moja gin dobro zna i ništa nije ni spomenula, nego mi je još i pripisala lijek za dalje, s time da naravno zna za rad na bebi. pa nevjerojatno. ljuta sam sad i na sebe a bome i na nju! katastrofa i ti naši doktori i sve…..aaahhhhh stvarno se moraš baš o svemu sam informirati do zadnjeg detalja.
uglavnom hvala ti puno!💕 što sada koristiš protiv bolova?
I ja sam bila bas u soku kad sam procitala. Ali moja je greska jer nisam citala 😒 Ali dobro, od onda vise ne pijem... a popijem lekadol,ugl trudim se da bude paracetamol, nikako brufen ili na slicnoj bazi... srecom nisu mi zadnjih mjeseci prestrasni bolovi, cak sam i migrene smanjila... ako ne pomogne, otrpim 🙄🙄
Ovo sta si napisala za debljanje muza...znale su tu cure pisati o debljanju kao nuspojavi 🤷♀️
Drzim fige za novi ciklus ❤ ja sam kavu izbacila prije cca 3mj...drzim se super 😄
Hahahah curke to se meni dogodilo prvi put ,bila sam mlada nisam planirala tako rano ostat trudna i na kraju od jednog seksa za vrijeme menstruacije(bio je jedan seks pamtim po tome jer sam bila u to vrijeme udaljena od njega bila sam kod svojih na otoku pa znam da nismo vise) ostala trudna,naravno rodila sam obožavam je,međutim zbog zdravstvenih problema djeteta nisam planirala ic na drugo i onda se nakon dugi vremena prelomilo u meni i tako zelim,naravno ja mislila ma u cas ćemo, a ja u šoku nikako pa nikako, ne znam više način,najbolje jednom i bok hahahahhahahahaah
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Hvala vam na podršci drage moje❤❤❤ ok sam,otišla sam malo zaliječiti tugu s mamom u shoppingu sad prijepodne pa sad idem na posao.
Možda kad stigne M se malo udaljim s foruma ovaj mjesec,pa malo odmorim glavu i posvetim se nekim drugim stvarima.izgorila sam od želje i to ne valja.
Marty o pa super što je riješio antibiotike. Vitamine može piti s pauzama. Ili probajte neke druge ako ga ovi debljaju😁. Bas se nadam da ce nam plusevi uskoro,svima nama . Jer ovo iscekivanje je bas tesko. S jedne se pitam pa zar nije bilo dovoljno to sto smo morali biti jedni od tih nesretnih koji su imali spontani, zar sad jos moramo muku muciti s pokusavanjima. Al to je zivot,i iz svoje koze van ne mozemo.Ovo za kavu sam i ja razmišljala. I mislim da je vrijeme da počnem jest kak se spada jer u zadnje vrijeme jako jako brljavim s prehranom😬
Taktika će mi biti takva da ću probati ne sekirati se i hopsati po volji pa jedino na pik i dan poslije pokriti.mislim da ću tako oko 13,14dc pišnut trakice čisto za orijentir.
E a ovo za ketonal. Inače sam na takvim tabletama,i rekla mi je dr. da je ok ako ih pijem na početku ciklusa kad je M jer do plodnih dana one izađu već iz sistema i da to kaj ih dva tri dana koristim ne znači ništa. Samo da se ne koriste cijelo vrijeme,ovako par tableta prvi,drugi ,treći dan ciklusa je ok.
Lavanya zasad smo još ovako, i do jeseni negdje ćemo probati ,a onda ako se ništa ne dogodi ću već razmišljati dalje. Jer bila sam poslije spontanog kod dr humane,pa mi je rekao da zasad ,pošto smo brzo ostvarili prvu T,neka i dalje idemo prirodno pa ako bas neće ići da se javim. Tako da ću si dati još vremena jer i od ovih 8 mjeseci nismo svaki put ni pogodili sve dane kad je trebalo.
Šaljem svima veliki zagrljaj i primam vaše zagrljaje jer mi danas bas trebaju💖💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Drage moje, evo meni ureaplazmica u brisevima, tako da mene i mužeka čeka terapija.
Čudno mi je samo da nam nitko nije rekao da moramo pauzirati.😅
Ovo što pišete za tablete - ja koristim ibuprofen 400 samo 2. i 3. dc jer me te dane boli. Ništa to ne smeta ako se koristi tako rijetko. :)
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Drage moje, evo meni ureaplazmica u brisevima, tako da mene i mužeka čeka terapija.
Ovo što pišete za tablete - ja koristim ibuprofen 400 samo 2. i 3. dc jer me te dane boli. Ništa to ne smeta ako se koristi tako rijetko. :)
A miša mu 😤😤😤 jel ti to prvi put il je ovo kontrolni bris bio? Oprosti nisam dobro popratila. Hmm da za pauzu fakat ne znam.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jojj jebemu misaaa.... Koji se vragec desava vise😒😒 neznam ti za pauzu, nekako se raspitaj ili ginica nazovi i pitaj najbolje💪❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji