Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    14. Travanj 2021. 10:03

zuzuzujalica

Oprosti Riosad se vracam kroz poruke i vidim da ides kod doktorice danas. Drzim fige da sve bude super ❤️❤️❤️

Hej ehj koronašice nasa... Nadam se da si dobro i da iako si na pauzi kaoooo ovaj neplanirani bude dobitan... Radila sam ja testiće sa sjenicama več 2 dana danas neću... Idem to vidjet sta je pa dalj❤️❤️❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Lori🍀
    14. Travanj 2021. 10:07

Marty - žao mi je što se osjećaš kao da će doći M ali to stvarno ne mora ništa značiti, svi ti simptomi su jako slični i varljivi. Držim fige
    Zuzujalice - koliko znam korona nije opasna za plod u ranoj fazi, problem ju je dobiti u poodmakloj T. Pogotovo ako nisi pila antibiotike. Tako da ja držim fige za plusić
    IK - nisam imala iskustvo takvo, znaš li možda kad ti je bila ovulacija?

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Bella🌟
    14. Travanj 2021. 10:11

Mare mislimo na tebe❤❤
    T.loza Haha ,neću više kukati onda🤭💗 vidim slikice lh da,makar tipa da sad testiraš jel misliš bi bila crta il nebi? 
    Zuzuzujalice javi se povremeno kad stigneš 💗💗
    Lori 💗
    Garava ja vidim jako slabo nešto ali mislim da bi trebalo biti tamnije danas ako je prije par dana bila isto ovako.🤷‍♀️
    Marty joj mrzim te M bolove prije😖😖😖 ja cu se za tebe nadati svejedno ali kužim te skroz❤
    IK_26 hej🤗 nemam iskustvo ,al sretno🤞🤞😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• IK_26
    14. Travanj 2021. 10:11

Iskreno nemam pojma kad je bila ovulacija, jer me to sam opterećuje prati ovo prati ono. Bili smo čil,pa kako bude. Mislim znam situaciju gdje je meni bliskoj osobi test tek 7. Dan nakon izostanka pokazao plusić, a do tad svi negativni.  A čitala sam i da ti first sign testovi nisu baš nešto 🙄🙄🙄 nisam pametna 🙄🙄 nedam se da bez obzira na neg. Test i dalje ima nade hh

14. Travanj 2021. 10:16

Marty ❤️
    Bella moja draga ❤️
    Rio drzim fige da sve bude super ❤️ Javi obavezno!
    Lori hvala ti, draga. Vidjet cemo sto ce biti od ovog ciklusa, sto manje cu razmisljati. Iako me cice fascinantno bole, cak sam guglala jel to simptom covida 😂😂
    IK nisam pametna, nade ima dok god M ne dode 🙂 mozda je bila kasnija impl, pa se jos ne ocitava hcg na testovima. Svakako bih na tvom mjestu ponovila test za dan-dva. Drzim fige da bude najbolji moguci ishod ❤️

Loza 💙😇
    14. Travanj 2021. 10:18

Garava voljela bi da vidimo isto što i ti na tim testovima, ali nažalost nema ništa na tim testovima.
    Zuzu nek si se oporavila od covida ♥️
    Bella e na knap sam s trakicama, ostalo mi je još za eventualno sljedeći ciklus a malo sam praznovjerna pa ih ne želim naručivati unaprijed 😂😂 ali u prvon ciklisu sam počela testirati od 9dc a pik je bio nešto ful kasnije, na 18 ili 19dc čak, a trakice su cj vrijeme imale tu sjenicu 🤷‍♀️
    Ik sretno

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    14. Travanj 2021. 10:25

opet ja 😂😂 bella našla sam trakice od prošlog ciklusa https://ibb.co/SwLXHgw

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    14. Travanj 2021. 10:28

t.loza 🎀

Garava voljela bi da vidimo isto što i ti na tim testovima, ali nažalost nema ništa na tim testovima.
    Zuzu nek si se oporavila od covida ♥️
    Bella e na knap sam s trakicama, ostalo mi je još za eventualno sljedeći ciklus a malo sam praznovjerna pa ih ne želim naručivati unaprijed 😂😂 ali u prvon ciklisu sam počela testirati od 9dc a pik je bio nešto ful kasnije, na 18 ili 19dc čak, a trakice su cj vrijeme imale tu sjenicu 🤷‍♀️
    Ik sretno

To sam ja više retorički samu sebe pitala😂 jedva čekam tvoje kasne dpo da vijećamo kakvi će ti simptomi biti.i zamisli da odma bude plusić😍😍
    ima jos kaj na fejsu kaj nije prijavljeno ovdje?😁 da nas uputiš kak je ostatak curka🤭🤭

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

14. Travanj 2021. 10:28

Bella i Tloza meni je isto uvijek prisutna i druga crtica. Vjerojatno je do osjetljivosti trakica

• kejkej
    14. Travanj 2021. 10:30

Pozdrav drage zene 🥰

Dugo vas citam i pratim.
    Molim vas misljenje; vidite li vi neku super svjetlu drugu crticu? 

Hvala puno 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.