Pozdrav zene,
Vec dugo pratim vase objave, ali evo tek sam se sada odlucila i ja prizdruziti.
Dakle,evo prica
3 godine unazad smo krenuli raditi na bebici i nakon 6 mj neuspjeha odlucimo se javiti ginekologu.
Ista ginekologica koja me oduvijek vodila tek tada kaze da ja imam policisticne jajnike i da su male sanse za trudnocu prirodnim putem. Nakon nje , odem u privatnu polikliniku u Dr.koji me godinu dana vodio ,odnosno iz mjeseca u mjesec pratio moj prirodni ciklus i u tih 12mj nisam imala ni jednu ovulaciju!
Uz to,prvi put u zivotu dode neuredan papa test nalaz,cin1 i njegov komentar na to je bio da je to samo prolazna upala.
Nakon njega se odlucim dobro raspitati i napokon odem u ginekologa od kojeg se vise ne micem.
Nije bila preporucena trudnoca s cinom nego smo radili odmah krioterapiju i hvala Bogu rijesili smo sve, od tada je svaki nalaz uredan.
E onda, krecemo u potpomognutu oplodnju. 2 mjeseca klomifena - svaki put reagirala imala po 1 folikul koji je ovulirao , ali nije doslo do trudnoce.
Nakon toga 1 mjesec Femmara i imala sam 2 folikula, vec mi je tada rekao da riskiramo blizance, ali ni tada se nije nista oplodilo.
I ovaj mjesec, najveci razlog zasto vam pisem..
4 folikula!!! Preporuka zasticeni odnosi jer je prevelik rizik za cetvorke!!!
Odluku je ostavio na nama, a mi nismo ni sami sigurni dal da idemo pa kud puklo da puklo ili ipak odustanemo ovaj mjesec.
Nakon ovog postupka dogovor je umjetna oplodnja.
Eto to je nasa prica,
Oprostite na malo duljem postu🙈🙈
Bubamarq hej🤗 možda je bila kasnije implantacija pa je takav test. Oćeš staviti slikicu?
Tockica122 dobrodošla 🤗nemam iskustvo s tim da bih ti nešto mogla napisati. Želim ti sreću i da cim prije dođete do svog cilja 💗
Žene, bas ne osjećam neke simptome. Ne osjećam se bas nikak trudno 😏
Marty kako je?
Mare di je taj test?😁🤞🤞🤞💖
Zuzuzujalice kak ide kod tebe?
Jel netko zna što je s LazyO?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jučer sam test radila, bacila sam ga. Ovo je danas treći dan kašnjenja
👩🏻🦳28
🧔🏼33
🤵👰05/2020
Pokušavamo 06/2020
Spontani 10/2020
Pokušavamo 01/2021
Jučer sam test radila, bacila sam ga. Ovo je danas treći dan kašnjenja
A da probaš danas napraviti test još pa vidjeti je li tamnija. I onda možeš još nazvati ginekologa pa pitati za savjet,pa te možda betu pošalje vaditi.
Bubamarq hej🤗 možda je bila kasnije implantacija pa je takav test. Oćeš staviti slikicu?
Tockica122 dobrodošla 🤗nemam iskustvo s tim da bih ti nešto mogla napisati. Želim ti sreću i da cim prije dođete do svog cilja 💗
Marty kako je?
Bellice moja.. Kako ti avima nama kažes...ponekad je odsustvo simptoma najveći simptom🤞🍀❤️
Nadam se da je onda to to kod tebe..
A ja ti neću danas test radit, idem kod gin. Nesto me zvala sinoć u 22h 🤦♀️😑da dodjem danas da nesro ne stima.. Hehe pa eto... A tebi neka ti ne simptomi buduu velikiii simptom❤️❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Marty kako je?
Bellice moja.. Kako ti avima nama kažes…ponekad je odsustvo simptoma najveći simptom🤞🍀❤️
A ja ti neću danas test radit, idem kod gin. Nesto me zvala sinoć u 22h 🤦♀️😑da dodjem danas da nesro ne stima.. Hehe pa eto… A tebi neka ti ne simptomi buduu velikiii simptom❤️❤️❤️
Hvala ti❤❤
Sretno,drzi se i obavezno javi što je bilo. 💗 nadam se da nije ništa prestrašno.
Marty kako je?
Bellice moja.. Kako ti avima nama kažes…ponekad je odsustvo simptoma najveći simptom🤞🍀❤️
A ja ti neću danas test radit, idem kod gin. Nesto me zvala sinoć u 22h 🤦♀️😑da dodjem danas da nesro ne stima.. Hehe pa eto… A tebi neka ti ne simptomi buduu velikiii simptom❤️❤️❤️
I zab sam pitati,u koliko sati ideš?
Bella m nemoj mi te priče da se ne osjećaš trudno, dijelimo kaznene bodove za to! Tićnu si i gotovo 😘 da da, ja sam 1dpo i već od 1spo sam se osjećala trudnom 😂😂😂
Tockica hej dobrodošla,, ne razumijen se u te stvari ali nadam se da ćete čim prije ugledati svoj plusić 🤗
Bubamara možda je bila kasna o?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marty kako je?
I zab sam pitati,u koliko sati ideš?
U 13 :45❤️❤️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bella samo sam ti htjels pokazati još dvoje trakice kad nema o https://ibb.co/8zwcWWR, ja tu testnu uvijek vidim samo je jako svijetla 🤷♀️ a LazyO je nemarna, podsjetit ćemo ju da dođe na forum 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji