Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌈Wonderer🌞
    13. Travanj 2021. 19:08

Mare, ja sam ti ko znanstvenik, samo biljezim i ucim 🤣🤣. Znam da iz znanosti nece izac plus, al bar sam svaki ciklus malo pametnija i bolje poznajem sebe 😊.
    Btw, mene grudi nikad ne bole, ni prije M ni prije O 🤣😎. Svaka zena je na svoju ruku, tako da san sve sigurnija da tesko postoje univerzalni simptomi niti se time treba zamarat...

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Loza 💙😇
    13. Travanj 2021. 19:11

Vezano za bol u grudima, mene počinju boljeti na 4dpo i to od bradavica prema iza. Ne znam koliko je to povezano s ovulacijom, qli je individualno svakako.
    Wonderer slažem se s ovim što si napisala :*

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

13. Travanj 2021. 19:14

Wonderer

Rea_30

Wonderer

Kod mene par novih zakljucaka vezano za lutealnu fazu. Dakle, ovo su u mom slucaju lazni simptomi: tragovi krvi na wc papiru 7 dpo, nesanica 8-10 dpo, piskenje svako sat vremena 9 dpo, valunge u noci 10-11 dpo, dnevna temp. 37.6 9 dpo…
    Puuuno stvari ipak nisu simptomi, koliko god se mi tome nadale 😎.
    Ovaj ciklus idem 10 dc popratit O kod svoje gin. i tijekom ciklusa jos privatno u drugog gin. na konzultacije vezano za moj nalaz spolnih hormona. Dragi i ja smo dogovorili da ako promasimo jos jedan, od sljedeceg on krece odradit svoj dio pretraga.
    Bella draga, pisi me za NIKAKO ne dobit sljedecu za 10.05. 🙏.

Hej draga onda se pratimo. I ja sam za ne dobiti 10.5. 😃 i ja se narucila kod gin(19.4.) jer mi se sve poremetilo a i M je dosta obilna ( citiram jako jako).
    Isti takav dogovor je i s mojim dragim ❤❤
    Držim nam 🤞🤞🤞❤❤❤

Ja sam se nadala kod tebe i u ovom ciklusu plusu, stvarno sam vidila sjenu na jednoj slici 😔. Dobro je da ides na pregled, vjerujem da je sve ok, mislim da svakoj zeni par mjeseci godisnje bude obilnija M. Bar sam takvog dojma pricajuc s prijateljicama pustih godina o nasim zenskim mukama 😁. E pa draga moja, nek nam je onda sretno ovaj ciklus 🤞🤞😘❤!

Ma idem provjeriti da li je sve ok. Mozda su mi nastale ciste ko ce ga znati . A da pratimo se ovaj ciklus i onda skupa odlazimo u zimske bebe❤❤❤❤🤞🥰😘

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Travanj 2021. 19:31

Wonderer

Mare, ja sam ti ko znanstvenik, samo biljezim i ucim 🤣🤣. Znam da iz znanosti nece izac plus, al bar sam svaki ciklus malo pametnija i bolje poznajem sebe 😊.
    Btw, mene grudi nikad ne bole, ni prije M ni prije O 🤣😎. Svaka zena je na svoju ruku, tako da san sve sigurnija da tesko postoje univerzalni simptomi niti se time treba zamarat…

Potpuno se slažem i super za to da se tako pratis... Svakako ces se bolje upoznati 🤞🤞🍀❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Lori🍀
    13. Travanj 2021. 20:17

Vecer zene😙
    Skategirl i ja bi rekla da je to pik, neka ti donese srecu💪💪
    Marta dobrodosla, TSH bi trebao biti do 2.5 za trudnocu, vidi da ti pojacaju dozu Euthyroxa. Super ti je piti selen, vit D i cink za stitnjacu. Prenatalni vitamini takodjer imaju nesto od navedenih vitamina, pijes li sto od toga?
    Miniel i Wonderer zao mi je za M😕
    Bella bit ce sutra nalazi onda sigurno🤞
    Tloza, Nina, Belinda, Rea, RioMare i sve ostale🖐🖐

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

lunamoon
    13. Travanj 2021. 20:18

MiNiEl

Evo ja dobila😩al mi je lakse jer smo fulali ovulaciju…gadali nju racunajuc po ciklusu i fulali..😭😭😭nakon biokemijske mi se poremetio ciklus i sad je opet na staro dosao…dobila sam ranije…

Moze li mi ko od vas objasniti kako ide to sa trakicama za ovulaciju?

Zao mi je.
    Ja sam prije dva dana uzela od Betty sa njuskala 
    50kom LH trakica + 9 Hcg testova sam platila 150kn

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Bella⭐
    13. Travanj 2021. 20:32

MiNiEl žao mi je😭😭 i sreću u slijedećem ciklusu🤞🤞🤞
    Wonderer draga upisala te za 10.05. ,taj datum tebe i Reu ispratimo u zimske 😘😘
    Nina sako nastavi raditi trakice onda. Mislim da ne bi trebale cijeli ciklus biti druga crta to moze biti kod pcos-a koliko sam upoznata 🤔mislim da se samo kod porasta lh prije O treba vidjeti druga crta.

Ipak mi stigli nalazi. Progesteron je 39.

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

Bella⭐
    13. Travanj 2021. 20:34

Garava 123

Hej zene hvala vam ❤️ nikako danas stic javit se evo nabrzaka da vam stavim slikice pa cu kasnije kad legnem odgovarit na pitanja❤️❤️
    https://ibb.co/qB0Yzyy
    https://ibb.co/k3Dbmxb
    https://ibb.co/mRTrsP6
    https://ibb.co/HVcNsRd
    https://ibb.co/QntSBjS

Hmmm🤔 jel moguće da još imaš hcg hormona u sistemu? Da se nije spustio još nakon spontanog pa da zato ocitava crtu?
    Imala si  prvu M ili? Oprosti ako si pisala, ali nisam uplatila informaciju.😖

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

• nina5
    13. Travanj 2021. 20:43

Očito smo sve na svoj način različite. Ja točno u fazama ciklusa mogu osjetiti grudi je li bole naprijed ili sa strane a par dana prije M bas se povećaju i bole sa svih strana. Očito je u svake od nas različito i to je normalno. Rea to sto te nikad ne bole ništa loše ne znaci nego jednostavno si takva da možda nisi osjetljiva na porast hormona kao ja ili neka druga cura. Ja bas te hormone osjećam i fizički i psihički. U te Dane sam uvjek rastresena i osjetljiva na svašta pa vjerojatno i ostale simptome osjećam jače nego npr ti. Ja bi bas htjela da nisam tako osjetljiva 🙈 jer u te Dane uvjek muža naljutim iz vedra neba a da on ne zna šta mi se dogodilo da tako poludim 🙈 pa mi poslije bude žao 😊

31god
    Pokusavamo od 10/20

Ginny
    13. Travanj 2021. 21:04

Bella 😘😘 jel to nakon ovulacije? Trebao bi bit visi?
    Wonderer draga 😘 ovaj misec ce bit nas ❤️
    Anci odmori malo od svega, dobro dođe 😘
    Garava na nekim nesto vidim hmmn, ne znam ovo za hcg sta je bella spomenila?
    Drugo nisam bas zapamtila, ove fejsace ne moram spominjat 🤣🤣😘 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI