Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romale
    13. Travanj 2021. 18:38

MiNiEl

Evo ja dobila😩al mi je lakse jer smo fulali ovulaciju…gadali nju racunajuc po ciklusu i fulali..😭😭😭nakon biokemijske mi se poremetio ciklus i sad je opet na staro dosao…dobila sam ranije…

Moze li mi ko od vas objasniti kako ide to sa trakicama za ovulaciju?

Ja sam koristila od clearblue trakice. Uz to dobiješ aparat di staviš trakice, on očita kad je pik, meni je pokazivao dva dana smajlić, i to je to. 10 trakica imaš, dovoljno možda za dva ciklusa, ovisi kad kreće sa piškenjem. I malo je skuplji od ovih trakica

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

🌈Wonderer🌞
    13. Travanj 2021. 18:40

Kod mene par novih zakljucaka vezano za lutealnu fazu. Dakle, ovo su u mom slucaju lazni simptomi: tragovi krvi na wc papiru 7 dpo, nesanica 8-10 dpo, piskenje svako sat vremena 9 dpo, valunge u noci 10-11 dpo, dnevna temp. 37.6 9 dpo...
    Puuuno stvari ipak nisu simptomi, koliko god se mi tome nadale 😎.
    Ovaj ciklus idem 10 dc popratit O kod svoje gin. i tijekom ciklusa jos privatno u drugog gin. na konzultacije vezano za moj nalaz spolnih hormona. Dragi i ja smo dogovorili da ako promasimo jos jedan, od sljedeceg on krece odradit svoj dio pretraga.
    Bella draga, pisi me za NIKAKO ne dobit sljedecu za 10.05. 🙏.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

13. Travanj 2021. 18:44

MiNiEl

Evo ja dobila😩al mi je lakse jer smo fulali ovulaciju…gadali nju racunajuc po ciklusu i fulali..😭😭😭nakon biokemijske mi se poremetio ciklus i sad je opet na staro dosao…dobila sam ranije…

Moze li mi ko od vas objasniti kako ide to sa trakicama za ovulaciju?

Žao mi je. Zbog M.  
    Ja sam prosli ciklus tek pocela to pratiti kad su me cure tu uputile u sve detalje . Preporucili su mi Betty s njuškala. Imas pakete lh i hcg testova sto je super..  ja sam pocela piskit lh trakice odmah nakon M ..da se malo uhodam...  prvo sam piskila 1 na dan popodne i onda kad je pocela tamnit 2x do pika.. i jos sam iduca 2 dana da se uvjerim..  naidealnije vrijeme za lh trakice je od 10 do 19h kako sam shvatila.. ostale cure ce ti znati reci vise. 

13. Travanj 2021. 18:47

Wonderer

Kod mene par novih zakljucaka vezano za lutealnu fazu. Dakle, ovo su u mom slucaju lazni simptomi: tragovi krvi na wc papiru 7 dpo, nesanica 8-10 dpo, piskenje svako sat vremena 9 dpo, valunge u noci 10-11 dpo, dnevna temp. 37.6 9 dpo…
    Ovaj ciklus idem 10 dc popratit O kod svoje gin. i tijekom ciklusa jos privatno u drugog gin. na konzultacije vezano za moj nalaz spolnih hormona. Dragi i ja smo dogovorili da ako promasimo jos jedan, od sljedeceg on krece odradit svoj dio pretraga.

Hej draga onda se pratimo. I ja sam za ne dobiti 10.5. 😃 i ja se narucila kod gin(19.4.) jer mi se sve poremetilo a i M je dosta obilna ( citiram jako jako).
    Isti takav dogovor je i s mojim dragim ❤❤
    Držim nam 🤞🤞🤞❤❤❤

• nina5
    13. Travanj 2021. 18:53

Nastavit ću svaki dan da vidim jel tamni. Nije mi jasno da se pojavi druga linija ali nije jaka. Jel uvjek treba postojati ta druga crta ili se samo pojavljuje u Dane kad je lh u porastu? Evo jedan koristan podatak svima. Ako grudi bole samo s prijeda to je znak da će nastupiti O. Ako bole s prijeda i sa strane to je znak da je O nastupila ali nije još dovoljno porastao progesteron da se otpusti jajašce a kad grudi bole samo sa strane znaci da je O prosla. Mene sad samo s prijeda boluckaju 🙉 to bi značilo kao da će tek nastupiti O i aj ga sad znaj. Sad sam si još kupila trakica i sve ću ih potrošiti. 

31god
    Pokusavamo od 10/20

Loza 💙😇
    13. Travanj 2021. 18:58

nina5

Nastavit ću svaki dan da vidim jel tamni. Nije mi jasno da se pojavi druga linija ali nije jaka. Jel uvjek treba postojati ta druga crta ili se samo pojavljuje u Dane kad je lh u porastu? Evo jedan koristan podatak svima. Ako grudi bole samo s prijeda to je znak da će nastupiti O. Ako bole s prijeda i sa strane to je znak da je O nastupila ali nije još dovoljno porastao progesteron da se otpusti jajašce a kad grudi bole samo sa strane znaci da je O prosla. Mene sad samo s prijeda boluckaju 🙉 to bi značilo kao da će tek nastupiti O i aj ga sad znaj. Sad sam si još kupila trakica i sve ću ih potrošiti.

Uvijek postoji ta druga crtica. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Travanj 2021. 18:59

nina5

Hmmm... Zanimljivo...al ček, mene i nakon O bole samo sprijeda evo već 12 dana...bas sam se zbunila..
    Samo ti poprati trakice i stavi nam slikicu poslala sam ti link na koji možeš... 🤞🤞❤️❤️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

13. Travanj 2021. 18:59

nina5

A šta ako grudi uopce ne bole? Što znaci da nema O?
    Po tome , ispada kako mene nikad grudi ne bole  nemam ovulaciju? 

🌈Wonderer🌞
    13. Travanj 2021. 19:01

Rea_30

Wonderer

Kod mene par novih zakljucaka vezano za lutealnu fazu. Dakle, ovo su u mom slucaju lazni simptomi: tragovi krvi na wc papiru 7 dpo, nesanica 8-10 dpo, piskenje svako sat vremena 9 dpo, valunge u noci 10-11 dpo, dnevna temp. 37.6 9 dpo…

Hej draga onda se pratimo. I ja sam za ne dobiti 10.5. 😃 i ja se narucila kod gin(19.4.) jer mi se sve poremetilo a i M je dosta obilna ( citiram jako jako).
    Isti takav dogovor je i s mojim dragim ❤❤
    Držim nam 🤞🤞🤞❤❤❤

Ja sam se nadala kod tebe i u ovom ciklusu plusu, stvarno sam vidila sjenu na jednoj slici 😔. Dobro je da ides na pregled, vjerujem da je sve ok, mislim da svakoj zeni par mjeseci godisnje bude obilnija M. Bar sam takvog dojma pricajuc s prijateljicama pustih godina o nasim zenskim mukama 😁. E pa draga moja, nek nam je onda sretno ovaj ciklus 🤞🤞😘❤!

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    13. Travanj 2021. 19:04

Wonderer

Eee ženooo ti si pravo onda rasturala sa simptomima ovaj ciklus... Ufff vidis stvarno koliko se svemu nadamo...
    Neka ti ova bude dobitnii❤️❤️❤️🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.