Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malina_10
    12. Travanj 2021. 23:20

Curke, uzimate li čajeve o kojima često pišete na svoju ruku ili ipak pitate gin./doktoricu? Pila sam čaj od vrkute par dana, prvih 2-3 dana sve okei, pa mi je utjecalo jako na tlak, u noci sam imala valunge od kojih mi je bas bilo zlo, a znala me i probudit jaka bol u trbuhu nakon cega sam prestala piti i tad su simptomi nestali... cak sam i dozu dvostruko manju pila... 

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

• dzanki80
    12. Travanj 2021. 23:41

Malina_10

Curke, uzimate li čajeve o kojima često pišete na svoju ruku ili ipak pitate gin./doktoricu? Pila sam čaj od vrkute par dana, prvih 2-3 dana sve okei, pa mi je utjecalo jako na tlak, u noci sam imala valunge od kojih mi je bas bilo zlo, a znala me i probudit jaka bol u trbuhu nakon cega sam prestala piti i tad su simptomi nestali… cak sam i dozu dvostruko manju pila…

Ja sam pila na svoju ruku. Doduše uredni ciklusi 28 dana. Od prve menstruacije u životu su na 28 dana. Jedino je malo variralo dan/dva kad bih bila prehlađena i to je to. Pila macinu travu od kraja menstruacije do ovulacije, i vrukutu između menstruacija.  A sad baš gledam da žene jako puno hvale "Pahuljica" proizvode. Ima grupa na fb, baš sam se priključila da malo "bacim oko" što bi se reklo. Sve na biljnoj bazi, čak imaju i vaginalete koje pomažu kod cista, nerodvnih cilkusa, ma kod svega. U dilemi sam dal i to da probam 😁 al kontam opet kakve mi koristi ako nalazi pokažu da je trombofilija problem kod mene.. 

2.04.2021 - 32+5 my little angel 👼🏻💔

• Malina_10
    13. Travanj 2021. 06:34

Dzanki dobro je informirati se i pokusati naravno, samo pozitivno, ne mora nuzno biti da bude dosla ta dijagnoza, mozda je šok veliki koji si prošla, ali nemoj misliti o tom strahu 🙏🏻 Imam par poznanica koje su izgubile bebe u visokom stadiju trudnoce, a razlog ni doktori ne znaju... duša je jednostavno tako odlucila... srecom, paihicki su ostale dobro, a iza toga stigle su potpuno zdrave bebice bez komplikacija... priroda je čudo, a u čuda treba vjerovati ❤️

30🙋🏼‍♀️34🙋🏻‍♂️
    U braku 2 godine, zajedno 12❤️
    Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
    Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌

MiNiEl
    13. Travanj 2021. 06:46

Evo da javim da ja cekam svoju nedolazilicu...ovaj misec ce ipak doci...testa dva negativna😔Al dobro Bogu hvala...sve ima svoje.

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

Loza 💙😇
    13. Travanj 2021. 07:24

Dobro jutroo :)
    Miniel žao mi je zbog negativnog testića, nadam se da ćeš sljedeći mjesec ugledsti plusić ♥️
    Ancio 😂😂😂 na tebe sam ljuta jer si maknula graf iz potpisa 😤 nisi više dio moje jutarnje rutine da vam škicam temp dok se razbuđujem
    RioMare ajde spavalice, diži se. Obećala si u 7 da će nas dočekati testić 😤😤

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Inna_92
    13. Travanj 2021. 07:31

Lindsay hvala ti što si nam se javila. Držim fige ti fige za pozitivan ishod🙏
    Monstera jesi li ponovila betu? Ako se dupla svaka 2 dana, nema veze što je na početku bila niska.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• skategirl
    13. Travanj 2021. 07:38

Jutro svima 😘😘
    Garava ja ko da vidim neku sjenicu, koji si dpo? 🤞🤞🤞 da tamni 
    Bella ulovila me popodne glavobolja i mucnica, bas mi je bilo zlo tako da sam vec od 18h bila u krevetu i nisam zvala dr. Budem danas 
    Trakica je svijetla, budem danas opet pisnula
    Kako si ti? Ima kakvih novih simptomcica? 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Inna_92
    13. Travanj 2021. 07:41

Malina ja ne uzimam čajeve jer nisam baš ljubitelj čajeva. U prošlom ciklusu sam prvih 14 dana uzimala femisan A kapsule, ali sam kasnije malo razmislila - Ciklusi su mi uredni, mogla bih si nešto poremetiti.🤔
    Zato sad samo prenatale uzimam.
    Ancio i ja mislim, nije fer što nas zapostavljaju zbog fejsa, naš forum je ipak institucija ☝

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Travanj 2021. 07:42

Samo da mahnem susjedici Anci i drzim fige da ovaj ciklus opusteni donese rezultate!
    E i zanemari ovaj dpo ff mi je popizditis dobio nisam jos Ovulirala. 
    pusee svima i setno curke skicam vas tu i tamo 

Lori🍀
    13. Travanj 2021. 08:23

Jutro svima
    Monstera drži se i vrati nam se čim prije, idemo skupa u nove pobjede
    Bella hvala ti na odg za trakicu, večeras ću opet pišnuti pa stavim
    Dzanki bravo za kontrolu i za odličan plan za dalje. Sigurna sam da će ti ova godina donijeti plusić, samo hrabro Što se tormbofilije tiče, ako ti ju utvrde dobit ćeš terapiju i bit će sve u najbolje redu idući put.
    Malina ja uzimam vrkutu na svoju ruku ali 1 šalicu dnevno pijem. Ako imaš nuspojave onda bolje nemoj...
    Miniel baš mi je žao zbog minusa, šaljem virtualni zagrljaj!
    Ancioo žao mi je za zdravstvene probleme u obitelji i stres oko toga. Želim ti od srca da ti opušteni ciklus bude dobitni
    Andjela donji je tamniji baš se vidi razlika Ajme ajme!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.