Veroma kako si? Jesi se naručila ma pregled? Kako se osjećaš?🤗
Lindsay odbrojavamo s tobom🤞🤞🤞🤞❤jedva čekam 😍😍😍 jel ima kod Watson što novo,Jel joj se makla cista?
Lavanya Hmmm. Ok onda. O je bila sigurno to znaš. Doktorica sigurno zna što treba, pogotovo još pošto te prati i zna da se radite na bebi i tamo ste i došli iz tog razloga. Drzimo🤞🤞🤞 da se mrvica ugnjezdi.😁
Anciooo upisana 😘 to bi bilo fantastično 👌 možda da pustis i tempicu i sve i samo hopsajte po volji pa ćeš vidjeti.malo da odmoriš od praćenja.
Marinci 👌👌
Watson se trenutno bocka, nadamo se transferu embrija iduci tjedan. Na ciste smo malo zazmirile na jedno oko skupa s doktoricom 🤣😅
Marty hvala ti 😊
https://ibb.co/D8fNCD2
Evo slika, valjda je dobro vidi
Dobrodošla, i jos brze otislaa,a to je vec uskoro 🤞🤞
To je pozitivan test,ali ne znam sto li ti ide to po malo krvi. Mozda ostaci implantacije,ne znam. 😶 Javi se kad odes kod dr sta ti je rekao. 🤞❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Lindsaay drzim figeee i grlim, grliim🤗🤗🤗🤗 neka se ugnjezdi kako treba.
I za Watson drzim figicee jeeej 😊🤗🤗🤗
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Marty hvala ti 😊
test je definitivno pozitivankaj se tiče krvaruckanja, ja bih na tvom mjestu nazvala gin još danas za mišljenje, ne znam stvarno što drugo reći.. nadam se da je sve to ok i normalno u ovoj ranoj fazi trudnoće.. sretnoo!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty hvala ti 😊
Dobrodosla :) Ovo je pozitivan test, drzim fige da je sve ok. Malo mi cudno da te dr tek za petak narucio s obzirom da imas slabo krvarenje. Kako Marty kaze probaj vidjet dal vec danas mozes otic da pogleda. Javi se svakako
Watson se trenutno bocka, nadamo se transferu embrija iduci tjedan. Na ciste smo malo zazmirile na jedno oko skupa s doktoricom 🤣😅
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Draga, kad si poslikala test, odnosno kad se ukazala ova crta? Ako se ne varam, ovo je Gravignost test?
P.S. Koliko ste puta pokrivali u ovom ciklusu? #zapisujeurokovnik
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Sandričak, marty, skategirl nadam se da je to to i da će biti sve dobro 🤞❤️ Buni me da je tako svijetla crtica s obzirom na dc
Dr. je reko ako se pojača krvarenje ili nastupi bilo kakva bol da ga zovem, evo danas nema ni točkastog krvarenja.
Buffy122 bas krv se pojavila 4/4 ali dosta oskudnije od menstruacije prvo oko 13h drugo oko 17h i od tad samo kapljice ili bude na papiru kad se brišem ali ne uvijek.
Crtice su se pojavile u roku 3min, a slikala sam jutros nakon drugog sto sam radila. Gravignost test je u pitanju, nemam iskustva s njim. Je li pouzdan?
Sandričak ništa više od crtice iza ono zadnje što sam pred pet dana slala... bile su ono dva puta 2 crtice i od tad ništa 😔 baš me zbunjuje sve ovo...
30🙋🏼♀️34🙋🏻♂️
U braku 2 godine, zajedno 12❤️
Pokušavamo od 08.08.2020. Prirodnim putem🙏🏻
Obavila pretrage, manja cista na lijevom jajniku, ciklusi uvijek uredni, ovulacija svaki mjesec lh trakicama prisutna, uzimam povremeno Premama vitamine i minerale 💌
Marty hvala ti 😊
To je pozotivam test draga... ❤️❤️❤️❤️❤️
Pišni sutra pa ce tamnit pravooo
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Bomic cure, javljam vam da moja trudnoca nije okej prosla, dali su mi danas u petrovoj tablete za ciscenje tak da nadam se da bude vise srece drugi out, a vama zelim srecu🍀
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Sortiraj odgovore
Najstariji