Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2021. 09:21

Lindsey držim fige za betu! Sretno 🙏🍀🍀🤞🤞🤞

07. Travanj 2021. 09:23

Wonderer

Loziceee, i ja sam bik, tj. krava 🤣🤣🤣. Ali koji dan nakon 05.05. 😎. Sretno Anci, nek taj datum onda bude dobitan!
    Angel 🤞.

I ja sam 😃😁😁 ja sam prije 5.5 🤭

• skategirl
    07. Travanj 2021. 09:27

Jutro svima ☕
    Meni neka muka jutros, M je taman zavrsila inace bi pripisala simptomu T 🤣🤣🤣
    Mislim da cu za vikend krenut s lh trakicama pa da pratim razvoj situacije, po meni bi O trebala bit iducu srijedu/cetvrtak
    Svima saljem 😘❤

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• skategirl
    07. Travanj 2021. 09:39

Lindsay svi navijamo za tebe i betu, brzo ce proc tih 7 dana 🤞🤞🤞❤❤❤ 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Bella🌟
    07. Travanj 2021. 09:55

lavanya 🔜🤰

Mislim si da je mozda progesteron nizi/ovulacija losija jer je bila iz L jajnika di mi je endometriom 🙄 ispitat cu ju to sve detaljnije na uzv

Ne mora značiti Lavanyice. Imam endometriome na ova jajnika. I to već par godina. I kad smo pratili O,i vadila progesteron nalaz je bio 40. Što nije loše,a endometriomi su di god okreneš.  Znam da je progesteron bitan za trudnoću, pomaže u implantaciju. Ne znam uopće što bi mislila na tvoj nalaz. Jedan liječnik humane mi je rekao za nalaz 40 da je dobar al bi bilo bolje da je još viši, a 40 je bio(taman mjesec prije nego sam ostala T). A privatna doktorica,isto spec humane, mi je nakon O dala duphaston čisto da pripomogne ako se oplodnja  dogodila(to je bilo prije par mjeseci). Ne znam
     Baš me zanima što će ti na uzv reći.valjda svako svoju politiku ima, ili možda u kontekstu to promatraju. Kad ćeš ići? 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    07. Travanj 2021. 10:02

skategirl

Jutro svima ☕
    Meni neka muka jutros, M je taman zavrsila inace bi pripisala simptomu T 🤣🤣🤣

😂😂😂😂

RiO MArE🐟😅❣️
    07. Travanj 2021. 10:04

Jutro curkee❤️
    Minieii možda impl? Ja se nadam da je🤞🤞❤️❤️
    Wonderer pa i ti isto onda impl?, 😁🤞❤️
    Moždaaa malo zbrisale al tu smo mi svakako😁😁❤️❤️
    Marinciii to draga sad i napadiškuuuu😁🤞❤️
    belliceeee❤️❤️❤️
    Kako so mi ti?sve stima hopsa  se? 😁😁
    Mene van sise tuku već 5 dana.. A tekkk sam 5dpo hahahhaha sta ce tek da budeee 🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

07. Travanj 2021. 10:05

Bella🌟

lavanya 🔜🤰

Mislim si da je mozda progesteron nizi/ovulacija losija jer je bila iz L jajnika di mi je endometriom 🙄 ispitat cu ju to sve detaljnije na uzv

Ne mora značiti Lavanyice. Imam endometriome na ova jajnika. I to već par godina. I kad smo pratili O,i vadila progesteron nalaz je bio 40. Što nije loše,a endometriomi su di god okreneš. Znam da je progesteron bitan za trudnoću, pomaže u implantaciju. Ne znam uopće što bi mislila na tvoj nalaz. Jedan liječnik humane mi je rekao za nalaz 40 da je dobar al bi bilo bolje da je još viši, a 40 je bio(taman mjesec prije nego sam ostala T). A privatna doktorica,isto spec humane, mi je nakon O dala duphaston čisto da pripomogne ako se oplodnja dogodila(to je bilo prije par mjeseci). Ne znam
    Baš me zanima što će ti na uzv reći.valjda svako svoju politiku ima, ili možda u kontekstu to promatraju. Kad ćeš ići?

Ma tek iduci ciklus, 10DC...ne znam, vidjet cemo 🤷‍♀️

Bella🌟
    07. Travanj 2021. 10:06

RiO MArE🐟😅❣️

Jutro curkee❤️
    Minieii možda impl? Ja se nadam da je🤞🤞❤️❤️
    Wondererpa i ti isto onda impl?, 😁🤞❤️
    Moždaaa malo zbrisale al tu smo mi svakako😁😁❤️❤️
    Marinciii to draga sad i napadiškuuuu😁🤞❤️
    belliceeee❤️❤️❤️
    Kako so mi ti?sve stima hopsa se? 😁😁
    Mene van sise tuku već 5 dana.. A tekkk sam 5dpo hahahhaha sta ce tek da budeee 🤣🤣🤣

Sve ćemo  to pripisati dobrim simptomima😁😁😁🤞🤞🤞
    Odbrojavam napokon , danas sam 1dpo🤭 

Bella🌟
    07. Travanj 2021. 10:07

lavanya 🔜🤰

Bella🌟

lavanya 🔜🤰

Ne mora značiti Lavanyice. Imam endometriome na ova jajnika. I to već par godina. I kad smo pratili O,i vadila progesteron nalaz je bio 40. Što nije loše,a endometriomi su di god okreneš. Znam da je progesteron bitan za trudnoću, pomaže u implantaciju. Ne znam uopće što bi mislila na tvoj nalaz. Jedan liječnik humane mi je rekao za nalaz 40 da je dobar al bi bilo bolje da je još viši, a 40 je bio(taman mjesec prije nego sam ostala T). A privatna doktorica,isto spec humane, mi je nakon O dala duphaston čisto da pripomogne ako se oplodnja dogodila(to je bilo prije par mjeseci). Ne znam

Ma tek iduci ciklus, 10DC…ne znam, vidjet cemo 🤷‍♀️

Ma nadam se da neće ni doći. A i ovo za negativan test imaš još fore da bude nešto. Tek za 4 dana trebaš dobiti 🤞❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.