Loziceee, i ja sam bik, tj. krava 🤣🤣🤣. Ali koji dan nakon 05.05. 😎. Sretno Anci, nek taj datum onda bude dobitan!
Angel 🤞.
Hahahah i ja uvijek kažem da sam kravica 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ma škicnemo vas svakako prekko dana, smišljamo taktike kako da i vas dovućemo na fejs 😁😁
Hahaha ❤
Ja vas namjernooo spominjem da znate da je vaš izostanak primjećen 😎. Napišite nam svaka bar kratki dnevni izvještaj na kraju dana, da vas možemo nekako pratit, ipak je sve krenulo odavde 😊 😘.
Temp ti se baš dobro drži 🤞🤞😍 navijam za tvoj plusić! Nisam upratila jesi li pisala, kako ti je tata?
Moj izvještaj: današnja lh negativna, sad primjetila spotting i sticky, ff obavješten 😎
Telegram style, al bitno da je ff u toku 🤣🤣🤣
Tata je ok, sad je vise perioda bez fibre nego sa, valjda antibiotici konacno djeluju. U St upravo pada snijeg, moguce da sam trudna 🤣🤣🤣
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Ma škicnemo vas svakako prekko dana, smišljamo taktike kako da i vas dovućemo na fejs 😁😁
Hahaha ❤
Ja vas namjernooo spominjem da znate da je vaš izostanak primjećen 😎. Napišite nam svaka bar kratki dnevni izvještaj na kraju dana, da vas možemo nekako pratit, ipak je sve krenulo odavde 😊 😘.
Temp ti se baš dobro drži 🤞🤞😍 navijam za tvoj plusić! Nisam upratila jesi li pisala, kako ti je tata?
Moj izvještaj: današnja lh negativna, sad primjetila spotting i sticky, ff obavješten 😎
Tata je ok, sad je vise perioda bez fibre nego sa, valjda antibiotici konacno djeluju. U St upravo pada snijeg, moguce da sam trudna 🤣🤣🤣
Drago mi je da je tati bolje 🤗
Pa nego što nego jesi!! Tićnu naša ♥️ je li te golub čudno gledao? 😁
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Hahaha ❤
Drago mi je da je tati bolje 🤗
Pa nego što nego jesi!! Tićnu naša ♥️ je li te golub čudno gledao? 😁
Sakrili su se i golubovi a bome i ja, ispod pokrivaca i klime čekam proljeće koje je još jučer bilo 🙂🙃.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Wonderer suosjećam!
Lindsay ptičica mi je šapnula da čekaš betu 15.4., pa bit ću na iglama do tad!!! Vjerujem u tebe i da ćeš ugledati svoj plusić 🙏🙏🙏
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Hahaha ❤
To sam i ja rekla cim ovdje snijeg pada...mora mi bit plus i da bude sve u redu...😂 i to bome koji snijeg je padao.Nama bi trudnoca bila idealan poklon za vjencanje...🥰🥰🥰🥰Ja upravo kihnula...mislim da mi je desni jajnik izletio...😒 Sva sam sama sebi pekmezasta i cudna..gledam maloprije neku reklamu sa bebom i placem🙈😅😩
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Wonderer suosjećam!
Lindsay ptičica mi je šapnula da čekaš betu 15.4., pa bit ću na iglama do tad!!! Vjerujem u tebe i da ćeš ugledati svoj plusić 🙏🙏🙏
Loza moja draga, golub me cudno gleda do tad 👀
Snjela sam dobro uskrsnje jaje a sad sta nam.Bog da 🙏
Hvala za navijanje 🙏
Jutri curke meni počeli plodni dani sad laganini
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Jutro cure... evo doktorica mi je odgovorila da je nalaz progesterona uredan i da odgovara ovulacijskom ciklusu 🤷♀️
Jutro žene
Ako nekome pomaže - meni je implantacijsko bilo slabašno isto, tamnija krv na papiru prilikom brisanja, trajalo 2 dana.
Ja se nadam da je kod sve 3 to bila implantacija i da ćemo kroz par dana gledati vaše plusiće
Lindsay sretno!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji