Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    06. Travanj 2021. 22:36

Wonderer

Loziceee, i ja sam bik, tj. krava 🤣🤣🤣. Ali koji dan nakon 05.05. 😎. Sretno Anci, nek taj datum onda bude dobitan!
    Angel 🤞.

Hahahah i ja uvijek kažem da sam kravica 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

🌈Wonderer🌞
    06. Travanj 2021. 22:37

t.loza

Wonderer

t.loza

Ma škicnemo vas svakako prekko dana, smišljamo taktike kako da i vas dovućemo na fejs 😁😁

Hahaha ❤
    Ja vas namjernooo spominjem da znate da je vaš izostanak primjećen 😎. Napišite nam svaka bar kratki dnevni izvještaj na kraju dana, da vas možemo nekako pratit, ipak je sve krenulo odavde 😊 😘.

Temp ti se baš dobro drži 🤞🤞😍 navijam za tvoj plusić! Nisam upratila jesi li pisala, kako ti je tata?
    Moj izvještaj: današnja lh negativna, sad primjetila spotting i sticky, ff obavješten 😎

Telegram style, al bitno da je ff u toku 🤣🤣🤣
    Tata je ok, sad je vise perioda bez fibre nego sa, valjda antibiotici konacno djeluju. U St upravo pada snijeg, moguce da sam trudna 🤣🤣🤣

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Loza 💙😇
    06. Travanj 2021. 22:46

Wonderer

t.loza

Wonderer

t.loza

Ma škicnemo vas svakako prekko dana, smišljamo taktike kako da i vas dovućemo na fejs 😁😁

Hahaha ❤
    Ja vas namjernooo spominjem da znate da je vaš izostanak primjećen 😎. Napišite nam svaka bar kratki dnevni izvještaj na kraju dana, da vas možemo nekako pratit, ipak je sve krenulo odavde 😊 😘.

Temp ti se baš dobro drži 🤞🤞😍 navijam za tvoj plusić! Nisam upratila jesi li pisala, kako ti je tata?
    Moj izvještaj: današnja lh negativna, sad primjetila spotting i sticky, ff obavješten 😎

Tata je ok, sad je vise perioda bez fibre nego sa, valjda antibiotici konacno djeluju. U St upravo pada snijeg, moguce da sam trudna 🤣🤣🤣

Drago mi je da je tati bolje 🤗
    Pa nego što nego jesi!! Tićnu naša ♥️ je li te golub čudno gledao? 😁

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

🌈Wonderer🌞
    06. Travanj 2021. 22:51

t.loza

Wonderer

t.loza

Wonderer

t.loza

Hahaha ❤

Drago mi je da je tati bolje 🤗
    Pa nego što nego jesi!! Tićnu naša ♥️ je li te golub čudno gledao? 😁

Sakrili su se i golubovi a bome i ja, ispod pokrivaca i klime čekam proljeće koje je još jučer bilo 🙂🙃.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Loza 💙😇
    06. Travanj 2021. 23:32

Wonderer suosjećam!
    Lindsay ptičica mi je šapnula da čekaš betu 15.4., pa bit ću na iglama do tad!!! Vjerujem u tebe i da ćeš ugledati svoj plusić 🙏🙏🙏

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

MiNiEl
    06. Travanj 2021. 23:46

Wonderer

t.loza

Wonderer

t.loza

Hahaha ❤

To sam i ja rekla cim ovdje snijeg pada...mora mi bit plus i da bude sve u redu...😂 i to bome koji snijeg je padao.Nama bi trudnoca bila idealan poklon za  vjencanje...🥰🥰🥰🥰Ja upravo kihnula...mislim da mi je desni jajnik izletio...😒 Sva sam sama sebi pekmezasta i cudna..gledam maloprije neku reklamu sa bebom i placem🙈😅😩 

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

Lindsay
    07. Travanj 2021. 00:30

t.loza

Wonderer suosjećam!
    Lindsay ptičica mi je šapnula da čekaš betu 15.4., pa bit ću na iglama do tad!!! Vjerujem u tebe i da ćeš ugledati svoj plusić 🙏🙏🙏

Loza moja draga, golub me cudno gleda do tad 👀
    Snjela sam dobro uskrsnje jaje a sad sta nam.Bog da 🙏
    Hvala za navijanje 🙏

Marinci
    07. Travanj 2021. 07:44

Jutri curke meni počeli plodni dani sad laganini

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

07. Travanj 2021. 07:54

Jutro cure... evo doktorica mi je odgovorila da je nalaz progesterona uredan i da odgovara ovulacijskom ciklusu 🤷‍♀️

Lori🍀
    07. Travanj 2021. 08:17

Jutro žene
    Ako nekome pomaže - meni je implantacijsko bilo slabašno isto, tamnija krv na papiru prilikom brisanja, trajalo 2 dana.
    Ja se nadam da je kod sve 3 to bila implantacija i da ćemo kroz par dana gledati vaše plusiće

Lindsay sretno!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.