Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2021. 17:03

Bella🌟

Gagi bas mije žao,drzi se💕💕💕
    Buhtlice nadam se da cete onda uhvatiti O uskoro❤
    Lori uhuu za trakice😁👍obavezno javi se da🤗🤗
    Lavanya Hmmm da. Malo je nizak da. Traži utrogestan ili duphaston. Meni je dr na humanoj kad je bio progesteron 40.72 rekao da je to ok,al da bi bilo bolje da je malo viši.
    T.loza još maloooo💪💪❤mislim da ce danas. Baš radila trakicu I posvijetlila je. Što znači da bi danas trebala biti O ja mislim. I tempica mi je još niska što znači da nije prošla O još.
    Evo trakice : https://ibb.co/hctLgjm

Wonderer
    Bas sam sad tuzna 😔
    Poslala sam nalaz u Betu, ali nije vise bilo moje doktorice. Javit ce mi se sutra pa cu vidjeti.
    Inace, dobila sam temp 😒 nekako me srezalo, bilo mi lose na poslu...nadam se da nije korona 🙄

🌈Wonderer🌞
    06. Travanj 2021. 17:26

lavanya 🔜🤰

Bella🌟

Lavanya Hmmm da. Malo je nizak da. Traži utrogestan ili duphaston. Meni je dr na humanoj kad je bio progesteron 40.72 rekao da je to ok,al da bi bilo bolje da je malo viši.
    T.loza još maloooo💪💪❤mislim da ce danas. Baš radila trakicu I posvijetlila je. Što znači da bi danas trebala biti O ja mislim. I tempica mi je još niska što znači da nije prošla O još.
    Wonderer
    Bas sam sad tuzna 😔
    Poslala sam nalaz u Betu, ali nije vise bilo moje doktorice. Javit ce mi se sutra pa cu vidjeti.
    Inace, dobila sam temp 😒 nekako me srezalo, bilo mi lose na poslu…nadam se da nije korona 🙄

Draga Lavanya, nemoj biti tužna, pričekajmo što će ti dr reći. Moja bi sigurno rekla da je sve ok čim je unutar ref. vrijednosti 🤣🤷‍♀️. Ali doći ću joj s nalazom tek 10. dan sljedećeg ciklusa (ako ga bude), tako mi je rekla na zadnjem pregledu. Tada bi mi kao trebala popratiti ovulaciju, iako sam ja sigurna da sam je imala i ovaj i sve cikluse ove godine, ali dobro...
    Nemam se snage nervirat kad ionako ne mogu ništa promijenit, vidit ću tada što ona kaže i otići po još jedno mišljenje. Svakako, javi novosti, stvarno me zanima što tvoja dr misli o tome 😘.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

🌈Wonderer🌞
    06. Travanj 2021. 17:28

MiNiEl

Wonderer

Monstera, neću prije petka sigurno, nema smisla. Mozda petak pa nedjelju.
    MiniEl, ona je skoro pola godine jela samo lešo povrće i lešo meso, nista peceno, frigano, masno, slatko, nikakav gluten, takorec sve je izbacila. Dugo joj je trajala ta faza losih nalaza, izgubila M, sve joj se izremetilo. Kad se stabiliziralo s terapijom i prehranom, brzo je zatrudnila i od tada su joj stalno nalazi uz terapiju u granici normale. Ali i dalje pazi na prehranu.
    Lavanya, ne znam što reći, ja sam kao bila zadovoljna što sam unutar ref. vrijednosti jer mi je dio hormona iz lutealne faze bio izvan. Sad si mi dala mislit 🤔.
    Marty, Bella, Lori, Sandricak… ❤.
    Gagi, žao mi je, drži se 😔.

A da znam…i ja vise manje sve leso jedem…iako mi cak prehrana i ne djeluje toliko losena crijeva koliko stres….jedino me malo strah kako ce terapija uz trudnocu danas sutra, al kazu od dva zla izabrati moramo manje,a to je terapija.Al dobro je…nastojim biti bez stresa i jesti kako treba…a sto je jela za doručak?

Uh, dobro pitanje, ne sjećam se više... Pitat ću je pa ti javim. Stres na poslu je njoj vj donio kolitis ali stvarno se trudi drzat to pod kontrolom, cila familija slavi svaki njen dobar nalaz 😁. Nadam se da će i tvoj na bolje 🙏.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

06. Travanj 2021. 17:34

Wonderer

lavanya 🔜🤰

Bella🌟

Wonderer
    Bas sam sad tuzna 😔
    Inace, dobila sam temp 😒 nekako me srezalo, bilo mi lose na poslu…nadam se da nije korona 🙄

Draga Lavanya, nemoj biti tužna, pričekajmo što će ti dr reći. Moja bi sigurno rekla da je sve ok čim je unutar ref. vrijednosti 🤣🤷‍♀️. Ali doći ću joj s nalazom tek 10. dan sljedećeg ciklusa (ako ga bude), tako mi je rekla na zadnjem pregledu. Tada bi mi kao trebala popratiti ovulaciju, iako sam ja sigurna da sam je imala i ovaj i sve cikluse ove godine, ali dobro…
    Nemam se snage nervirat kad ionako ne mogu ništa promijenit, vidit ću tada što ona kaže i otići po još jedno mišljenje. Svakako, javi novosti, stvarno me zanima što tvoja dr misli o tome 😘.

Hvala ti 😘 Javim naravno😊
    Nek nam je sretno ❤❤🤞🤞🙏

▪Marty
    06. Travanj 2021. 18:27

Bella🌟

▪Marty

Bella daa, odbrojavam ali mislim da ništa opet, imam baš takav osjećaj.. al navikla sam već. kako si ti? ❤️Zuzuzujalice odmori se od svega, grliiim te jako! ❤️❤️
    Anci, Ginny❤️❤️❤️
    Lavanya, Wonderer cure meni to zvuči jaako dobro i obečavajuće. držim 🤞🤞 da je došlo vaše vrijeme i da jeto to! ❤️❤️
    Monstera još ima vremena za plusić 🤞

Ovo što kažeš 'navikla sam već' mi je tako poznato, ja već sad pripremam za slijedeći ciklus😂 mislim da kad vidim plus da neću vjerovati svojim očima. Ono nadas se svaki mjesec al nekako se naviknes da ništa nije. Al ajde,nećemo se coprati prije reda. Držim nam 🤞🤞🤞🤞 jednom Marty moja budemo ugledale taj plus i budemo ušle u neku od beba grupa. ❤ ❤

Mislim da cu se onesvjestiti kad vidim pozitivan test jednog dana.. zivcira me vise to cekanje, svaki mjesec jedno te isto. zasto to tako mora biti 😔 
    jednom valjda bude i nama plusic, nadam se uskoro Bella 💖💖 vi zabetonirajte samo danas pa odbrojavamo i tebi 😘
    Lori, Minie 💕

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• ivajurjevic92
    06. Travanj 2021. 18:55

Pozdrav cure, nije me dugo bilo iz privatnih razloga, svasta se izdesavalo (hvala bogu nista nije toliko lose). 
    Ja 11.04. Trebam ne dobiti 🤣 nismo uspjelli sve dane pokriti, posto od 01/21 pokusavamo, razmisljam si za iduci ciklus uzeti trakice, ako dobijem 11. 
    Imam povisenu temp od prolaska menge, upala nikakvih nemam, tako da neznam sto bi vise za tu temp mislila

Novim curama zelim dobrodoslicu i da se sto prije presele na zimske bebe🥰

Sto se tice simptoma imam jedino iscjedak, onako gusti bijelkasti i stalni osjecaj vlaznosti, do sad mi u ciklusima nisam imala taj osjecaj. 🤷🏼‍♀️

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

06. Travanj 2021. 19:01

▪Marty

Bella🌟

▪Marty

Bella daa, odbrojavam ali mislim da ništa opet, imam baš takav osjećaj.. al navikla sam već. kako si ti? ❤️Zuzuzujalice odmori se od svega, grliiim te jako! ❤️❤️
    Anci, Ginny❤️❤️❤️
    Lavanya, Wonderer cure meni to zvuči jaako dobro i obečavajuće. držim 🤞🤞 da je došlo vaše vrijeme i da jeto to! ❤️❤️
    Monstera još ima vremena za plusić 🤞

Ovo što kažeš 'navikla sam već' mi je tako poznato, ja već sad pripremam za slijedeći ciklus😂 mislim da kad vidim plus da neću vjerovati svojim očima. Ono nadas se svaki mjesec al nekako se naviknes da ništa nije. Al ajde,nećemo se coprati prije reda. Držim nam 🤞🤞🤞🤞 jednom Marty moja budemo ugledale taj plus i budemo ušle u neku od beba grupa. ❤ ❤

Mislim da cu se onesvjestiti kad vidim pozitivan test jednog dana.. zivcira me vise to cekanje, svaki mjesec jedno te isto. zasto to tako mora biti 😔
    jednom valjda bude i nama plusic, nadam se uskoro Bella 💖💖 vi zabetonirajte samo danas pa odbrojavamo i tebi 😘
    Lori, Minie 💕

I ja se tako osjecam... I nekako se uvijek jako nadam, ali sam opet onako "ma nema sanse da se to meni dogodi", "ako nije do sada, zasto bi ovaj mjesec"... 😔 A ja bi bila mama 😔

*Buffy*
    06. Travanj 2021. 19:59

Također, mi pokušavamo tek tri ciklusa, ali svejedno sam nekako već očekivala vidjet taj plus.  Nisam imala pojma koliko je zapravo teško zatrudnjet. 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Lola1
    06. Travanj 2021. 20:16

Curke poslala sam zahtjev u grupu :)

👩🏻32
    👦🏻31
    Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
    Prag 11/23
    Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
    Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
    Nemamo smrzlica
    Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage

Bella🌟
    06. Travanj 2021. 20:20

Marty točno te razumijem.  Tako je neki put teško pronaći nešto pozitivno. I bas je pravi emocionalni "roller coaster". I stalno iščekivanje. Ponekad se osjećam kao da mi je život na čekanju radi toga i to mi se uopće više ne sviđa.  Ah nemam niš pametno uopće za reći. Grlim❤❤❤
    Mare O je stigla da😁hvala,❤❤i tebi želim isto❤❤
    MiNiEl bas haha kad gledaš kaj nas sve veseli😁🤭
    T.loza 😁❤❤
    Lunaluna hvala ti💖💖 nije važno za početak uzmi bilo koje da vidiš kak ti pašu. Ima onih koje su osjetljivije pa ti nizu koncentraciju lh detektiraju  i one koje nisu toliko osjetljive. Super za ginekologa,javi kako će proći. Jako mi je žao što je stigla M😔😔koji slijedeći datum da stavim?
    Lavanya javi obavezno što će ti reći doktorica. Žao mi je za takav nalaz,ali možda dobiješ progesteron zato pa će pripomoći.
    Ivajurjevic  nadamo se da je to simptom🤞🤞🤞i da ti trakice neće trebati😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.