Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    06. Travanj 2021. 11:49

Bella daa, odbrojavam ali mislim da ništa opet, imam baš takav osjećaj.. al navikla sam već. kako si ti? ❤️
    Zuzuzujalice odmori se od svega, grliiim te jako! ❤️❤️
    Anci, Ginny ❤️❤️❤️
    Lavanya, Wonderer cure meni to zvuči jaako dobro i obečavajuće. držim 🤞🤞 da je došlo vaše vrijeme i da je to to! ❤️❤️
    Monstera još ima vremena za plusić 🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    06. Travanj 2021. 11:55

▪Marty

Bella daa, odbrojavam ali mislim da ništa opet, imam baš takav osjećaj.. al navikla sam već. kako si ti? ❤️Zuzuzujalice odmori se od svega, grliiim te jako! ❤️❤️
    Anci, Ginny❤️❤️❤️
    Lavanya, Wonderer cure meni to zvuči jaako dobro i obečavajuće. držim 🤞🤞 da je došlo vaše vrijeme i da jeto to! ❤️❤️
    Monstera još ima vremena za plusić 🤞

Ovo što kažeš 'navikla sam već' mi je tako poznato, ja već sad pripremam za slijedeći ciklus😂 mislim da kad vidim plus da neću vjerovati svojim očima. Ono nadas se svaki mjesec al nekako se naviknes da ništa nije. Al ajde,nećemo se coprati prije reda. Držim nam 🤞🤞🤞🤞 jednom Marty moja budemo ugledale taj plus i budemo ušle u neku od beba grupa. ❤ ❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

MiNiEl
    06. Travanj 2021. 12:19

Al curke nemojte da vas obeshrabruje minus prije nego sto trebate nedobiti...ja sam imala 2 minusa...i onda plus ko kuca🥰

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

MiNiEl
    06. Travanj 2021. 12:21

Wonderer

Jutroooo 🙃🙂!
    Anci, žao mi je što već ovaj ciklus nije plus, ali doć će i to, drago mi je da si bolje volje 😘.
    Sunshine, hvala ti što mislis i na nas, prikljucila bi se ali ne bi stigls bit ništs aktivnija nego na forumu jer mi je takav dnevni ritam da mi je i forum puno 🙈. Ali ako se sto promjeni, napravit cu profil 😊💕.
    Buhtlica, vi radite po svom, znate da uvijek imate opciju MPO, mladi ste i imate vremena nastaviti pokušavati dok god to želite, drži se 🤗.
    Monstera, ma tko je na 10 dpo ugledao plus? To su možda neke price iz davnina, ne sjećam se takvih situacija ovde zadnjih mjeseci. Vjerujem da ima još nade, i nije patetika nego stvarno 😘🤗.
    Ginny, glupi snješko, žao mi je da nije plusić rođendanski poklon, ali ti so TIĆNU dok ne dođe M 🤞!
    Bella, uživaj u završetku plodnih dana, nadam se da će ti bit zadnji ove godine ❤!
    Rea, možeš li mi rec malo detaljnije o krvarenju/iscjetku od nekidan? Boja, jel se ponavljao, koji si dpo bila?
    Skategirl, evo i tebe već pred plodne dane a imam dojam da si jucer javila za M. Neka, neka, novi mjesec-nova prilika 😘!
    MiniEl, ja pijem crvenu Macu od Bioandine a dragi pije crnu. Sestra mi ima ulcerozni kolitis, pretpostavljam da sve o njemu znas, ali nju je spasila potpuna promjena prehrane i navika. Nadam se da ga držiš pok kontrolom 🤞.
    Lori, Tloza, Rio ❤.
    Sve drage nove cure (dok ne zapamtim svakoj nick), dobrodošle!

A znam sve..kod mene bas colitis i nijw pod kontrolom...bude ok i onda jaci stres,koji mi izricito cini bivsi muz,i opet prokrvarim i sve nanovo...Kako je ona uspjela staviti ga pod kontrolu?

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

Lori🍀
    06. Travanj 2021. 12:47

Sandričak hvala ti <3 I ja tebi želim da ti idući ciklus bude dobitan
    SamoJa šaljem ti veliki zagrljaj, doći će mrvica, samo strpljenja
    Marty kud prije otpis ciklusa, Bella i ti ćete skupa dobiti plusić za 10ak dana
    Minnie žao mi je za kolitis i za bivšeg muža što te nervira, ne daj na sebe!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

MiNiEl
    06. Travanj 2021. 12:54

Lori1988

Sandričak hvala ti &lt;3 I ja tebi želim da ti idući ciklus bude dobitanSamoJa šaljem ti veliki zagrljaj, doći će mrvica, samo strpljenjaMarty kud prije otpis ciklusa, Bella i ti ćete skupa dobiti plusić za 10ak danaMinnie žao mi je za kolitis i za bivšeg muža što te nervira, ne daj na sebe!

Hvala duso...a za sve ima rijesenje..sad smo opet nakon 11 godina na sudu 😏sreca cura mi velika i ima pravo glasa...samo pozitivno🥰
    A tvojisimptomimi djeluju skroz dobro i obecavajuce...🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
    Samo ne znam kako jos nitko nije izmislio test koji pokaze jesi trudan par dana nakon ovulacije,za nas mucenice😂😂😂😂

💑 07/2018
    🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 05/2021
    👨‍👩‍👧
    Ja👩🏼'87
    N🧔🏻'84
    E👩🏻'06
    😔Biokemijska 01/21-6+1

*Buffy*
    06. Travanj 2021. 12:58

Drage moje, ja sam danas ipak 1DC. Vještica je došla dan ranije 🩸🩸🩸
    Pitanje: Može li jednoj ženi lutealna dužinom varirati? Tipa, prošli ciklus mi je imala 13 dana, ovaj čini se 11-12. Jel to normalno?

Utjeha br.1: Pokušavamo tek 3 ciklusa 🤓
    Utjeha br.2: Imam cikluse od 26-27 dana, što me ohrabruje jer relativno brzo restartam i imam više pokušaja u godini od nekoga tko ima cikluse od tipa 35 dana 
    Utjeha br. 3: Pao je snijeg i kupila sam kolače 🤤🤤🤤

Brine me jedino što sam potrošila sve LH trakice, a kinezi nikako da stignu 🔊 "Ajmo, HP! Trebam vas" 🔊

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Bella🌟
    06. Travanj 2021. 13:03

Buffy122

Drage moje, ja sam danas ipak 1DC. Vještica je došla dan ranije🩸🩸🩸
    Pitanje: Može li jednoj ženi lutealna dužinom varirati? Tipa, prošli ciklus mi je imala 13 dana, ovaj čini se 11-12. Jel to normalno?

Utjeha br.1: Pokušavamo tek 3 ciklusa🤓
    Utjeha br.2: Imam cikluse od 26-27 dana, što me ohrabruje jer relativno brzo restartam i imam više pokušaja u godini od nekoga tko ima cikluse od tipa 35 dana
    Utjeha br. 3: Pao je snijeg i kupila sam kolače🤤🤤🤤

Brine me jedino što sam potrošila sve LH trakice, a kinezi nikako da stignu 🔊 "Ajmo, HP! Trebam vas"🔊

Haha kraljica👑 podržavam utjehu👍👍 i žao mi je što je uopće stigla😔😖😖 neka ovaj ciklus ne stigne uopce🤞🤞
    A ovo što se tiče lutealne, u pravilu bi trebala biti iste duljine. Meni se npr nakon spontanog malo poremetilo no prije je bilo iste duljine,a prva faza varira. Jesi li sigurna da je O bila kad si mislila da je bila?
    Ma trakice stignu doći još za tjedan dana dok kreneš piškiti, taman stignu.

Bella🌟
    06. Travanj 2021. 13:05

I koji slijedeći datum da pišem na listu, kad ne treba doći M?

*Buffy*
    06. Travanj 2021. 13:15

Bella🌟

I koji slijedeći datum da pišem na listu, kad ne treba doći M?

Kaže Fertility Friend 3. svibnja. Ali meni ciklusi zbilja variraju uvijek  A što se tiče lutealne, LH trakice koristim tek dva ciklusa pa možda još nisam skužila organizam i kako sve to funkcionira. Moguće da sam se zeznula za O i računala je krivo za 1 dan. 

Idem žderat. A danas bome mogu i malo nazdravit ili popit jedan Normić za dobra stara vremena. Do plodnih dana će izaći iz sustava 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.