Nije mi se uhvatilo od dizanja nogu, jedino kad ih nisam dizalq 🤣🤣🤣
A znas da stvarno postoji cep za to? Najozbiljnijr. Nema u nas za kupit al ima amazon npr. Po stranim forumima mozes nac iskustva kako cu cure koristile menstrualnu casicu u iste svrhe (skeoz slicno i izgleda 😎)
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutroooo 🙃🙂!
Anci, žao mi je što već ovaj ciklus nije plus, ali doć će i to, drago mi je da si bolje volje 😘.
Sunshine, hvala ti što mislis i na nas, prikljucila bi se ali ne bi stigls bit ništs aktivnija nego na forumu jer mi je takav dnevni ritam da mi je i forum puno 🙈. Ali ako se sto promjeni, napravit cu profil 😊💕.
Buhtlica, vi radite po svom, znate da uvijek imate opciju MPO, mladi ste i imate vremena nastaviti pokušavati dok god to želite, drži se 🤗.
Monstera, ma tko je na 10 dpo ugledao plus? To su možda neke price iz davnina, ne sjećam se takvih situacija ovde zadnjih mjeseci. Vjerujem da ima još nade, i nije patetika nego stvarno 😘🤗.
Ginny, glupi snješko, žao mi je da nije plusić rođendanski poklon, ali ti so TIĆNU dok ne dođe M 🤞!
Bella, uživaj u završetku plodnih dana, nadam se da će ti bit zadnji ove godine ❤!
Rea, možeš li mi rec malo detaljnije o krvarenju/iscjetku od nekidan? Boja, jel se ponavljao, koji si dpo bila?
Skategirl, evo i tebe već pred plodne dane a imam dojam da si jucer javila za M. Neka, neka, novi mjesec-nova prilika 😘!
MiniEl, ja pijem crvenu Macu od Bioandine a dragi pije crnu. Sestra mi ima ulcerozni kolitis, pretpostavljam da sve o njemu znas, ali nju je spasila potpuna promjena prehrane i navika. Nadam se da ga držiš pok kontrolom 🤞.
Lori, Tloza, Rio ❤.
Sve drage nove cure (dok ne zapamtim svakoj nick), dobrodošle!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Jutro cure ❄❄
Ja trebam dobiti u ned/pon..u petak sam bila 6 ili 7 DPO, i tad i u sub sam imala grčeve, baš me jako bolio trbuh... i od onda nista... danas sise kao narasle...i muka mi je, prvo kao da imam neku zelucanu kolko mi radi zeludac i dize mi se zeludac, bas mi je muka...
Ponadala bi se da nisam imala one svoje valunge..iako su bile jakoo slabašne 🙄 glavobolje nema 💪 migrene jos manje 💪
🤞🤞🤞🤞
Vadila sam danas progesteron, znat cu popodne
A znas da stvarno postoji cep za to? Najozbiljnijr. Nema u nas za kupit al ima amazon npr. Po stranim forumima mozes nac iskustva kako cu cure koristile menstrualnu casicu u iste svrhe (skeoz slicno i izgleda 😎)
Ja samo znam da treba širiti noge da se od toga može uhvatiti
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Skategirl bas me zanima nalaz. Drzim🤞🤞🤞 da se vratilo u normalu. I super za tempicu😁👍
Mašo❤❤❤
MiNiEl Haha to s nogama u zraku😁😁 ponekad to napravim čisto jer imam vremena i osjećam se ko da pridonosim 😂😂 ali tipa za prvu T to nisam radila.. tako da..ne znam.😁
Buffy 😖 može je implantacijsko,pa još nije gotovo 🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro cure ❄❄
Ja trebam dobiti u ned/pon..u petak sam bila 6 ili 7 DPO, i tad i u sub sam imala grčeve, baš me jako bolio trbuh… i od onda nista… danas sise kao narasle…i muka mi je, prvo kao da imam neku zelucanu kolko mi radi zeludac i dize mi se zeludac, bas mi je muka…
Ponadala bi se da nisam imala one svoje valunge..iako su bile jakoo slabašne 🙄 glavobolje nema 💪 migrene jos manje 💪
🤞🤞🤞🤞
Meni ovo zvuči dobro Rano je za simptome M tako da držimo fige!
Sretno s nalazima, javi nam kad saznaš
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Jutro cure ❄❄
Ja trebam dobiti u ned/pon..u petak sam bila 6 ili 7 DPO, i tad i u sub sam imala grčeve, baš me jako bolio trbuh… i od onda nista… danas sise kao narasle…i muka mi je, prvo kao da imam neku zelucanu kolko mi radi zeludac i dize mi se zeludac, bas mi je muka…
🤞🤞🤞🤞
Javi nalaze obavezno😘😘
Joj nadam se da su ti ovo neki simptomi. 🤞🤞 hoćeš radit test prije il čekaš?
Ja samo znam da treba širiti noge da se od toga može uhvatiti
😂😂😂😂
Jutro cure ❄❄
🤞🤞🤞🤞
Ja kao i ti, ne ocekujem M nedjelju ili pon, a jutros vadila progesteron 😁.
Kod mene dvije zadnje noći loše spavanje i valunge (strašni napadaji vrućine baš u noći), obilan iscjedak svaki dan, grcici lagani, nemam uopce apetita danima, ali nista me ne boli 🤷♀️. Mislila bi da mozda krece pms lagano, al jucer nakon jutarnjeg egg a popodnevnog kremastog iscjetka, oko 18:30 na wc papiru tragovi krvi, uzmem toplomjer, izmjerim 37.5 🤷♀️🤷♀️.
Svaki sljedeci put kad sam se brisala, nista 🤷♀️🤷♀️🤷♀️.
Ne znam jel mi nered rade ovi moji divlji hormoni ili je T u pitanju 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️.
Svakako, ne zelim se previse nadat niti prerano radit test, koji je tvoj plan 🙂🙃?
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Drage cure, htjela sam vam javiti da uzimamo malu pauzu od svega. :)
želimo se opustiti i prepustiti, prestati razmišljati. tako da - neću piškiti trakice, neću mjeriti tempicu, a neću ni biti puno aktivna na forumu. škicnem vas tu i tamo da vidim da ste mi sve dobro, zadužila sam i špijuniće da mi jave kad bude neka pluščina da dođem skakati od sreće ❤️
želim da sve ugledate ➕što prije i da mi budete vesele, dobre, sretne i zdrave! ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji