Jutro svima ☕☕
Anci zao mi je za M 😔 djelujes mi danas bolje nego neki dan, drago mi je 😊 vjerujem da ce ti ovaj opustrniji ciklus donjet plusic ❤
Buhtlica ne znam dovoljno o tome da dajem neke pametne savjete, vidim da predugo pokusavate, mozda otic samo da vidite koje opcije imate, kako i s cim mozes potaknut O, ne nuzno da idete odma mpo 💕
Ginny kako mislis snjesko? 😔
Monstera ima jos vremena da potamni 🤞❤
.
Mi bli preko vikenda malo na moru, danas se vracamo doma. Bas smo se opustili i odmorili i vrijeme nas posluzilo 🥰🥰
M mi prikraju tako da od sutra mozemo krrnut s hopsanjem. 🤣🙈
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Bella, Monstera, Ginny, Wonderer, Buhtlice, Marinci ♥️♥️♥️
Nove cure dobrodošle 🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Monsterice al gledam ja kod tebe tek 10dpo? Pa onda još imamo za navijati i nadati se😘😘😘❤ a ako ce trebati ipak taktika za slijedeci ciklus, nisam vise pametna kaj i koliko pali,probajte suprotno od onog što ste ovaj ciklus radili 😁pošto je jučer bio pik ( a prije tog smo pokrili 13 dc) mislim da ćemo i danas još hopsnuti svakako. Vidjet ću što danas trakice kažu. Iznenadila sam se jer nisam očekivala O tako kasno.
Je 10dpo, ali ovaj mjesec je ovulacija bila kasnije, lutealna mi se skratila pa bi ja sutra-prekosutra trebala dobiti. A baš osjećam da će doći bitch 😏 A ovaj ciklus je bilo svaki 3 dan, opušteno, prošli je bio svaki drugi pa oko pika svaki dan, tako da ispada da još taj maraton nisam probala 😂 Ali ipak mislim da ima tu više faktora koji se moraju posložiti da bi se došlo do plusića 😁
Samo vi to lijepo zabetonirajte, od viška glava ne boli, a bolje da ima više vojnika nego da ih fali. Bitno da si ju uhvatila, a to šta šeta dan-dva gore dole je sasvim normalna stvar 🤗😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Rea💖💖💖
maLa14 nadamo se da nije slucajno🤞🤞🤞
Skategirl uhuu napokon zabavan dio😁😁 nek ti ovaj mjesec donese plus💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro☕
Veromastavila sam te na vrh liste🤗 čestitke 😘💕💖💖
Nove curke,ubacila vas na listu🤗 sretno i što prije da se počnete skroz na vrh😁
Ancikako si ti draga? ❤Jel stigla M?
Vidim da vas ima puno na listi za sutra, kakvo je stanje?🤞🤞🤞Sandričak bas mi je žao za snješka😖😖😖 svejedno još navijam da se situacija preokrene. Grlim te jako💕❤ kako si danas?
Marty vi ste isto lijepo zapikirali i sad si već u odbrojavanju 😁🤞💕
Mare tvoja O je napokon označena.👍👍 brojimo😘😘
Što ima kod vas danas drage žene?
Jutro cure...evo ja sad oco citam i plačem...kao nenormalna...kad vidim koliko nas ima...i ovo je bas lijepo🥰🥰🥰😭😭😭ne znam sto mi je zadnjih dana..cijela sam neka cudna i osjetljiva...raspolozemja me drmaju ko blesavu...i onda sad vidim spisak i koliko nas ima...a nw mozes sa drugima pricat o ovome..svi kazu cekaj i nakon 10 dana sto ne dobijes radi test koja korist da radis prije...ja jedva docekam dan kad cu nedobiti a ne jos 10 dana iza...dao Bog da svaka od nas cim prije plusic vidi...pogotovo ove sta se dugo trude...🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰🥰
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Bella, Monstera, Ginny, Wonderer, Buhtlice, Marinci ♥️♥️♥️
Nove cure dobrodošle 🤗
Kako si nam ti?❤ polako se blizi 5. Mjesec😁 još ovaj ciklus se čuvate pa krece lov na plus jel?
Bella ma naravno da se ne ljutimo, samo nam je zao da niste ukljucene sa nama u tipkanje :) bude nam bas veselo i mnogo lakse nam je sve za upratiti. Zato i kazemo da nam se pridruzite sa nekim laznim profilom, cisto da mozete tipkati sa nama . Kada god se odlucis , tu smo ♥️♥️
Monstera a dosta nam je lakse za tipkanje na messengeru i bas se sve ljepse moze upratiti ♥️♥️
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Jutro cure. Kako ste mi?
Mene nocas odnosno ujutro probudili grcevi. Isti onakvi kakve imam taj dan kad procurim 😪. Malo mi je rano za M 😪
Tako ti je meni bilo u trudnoci prije koji mjesec...i nakon 5 6 dana plusic🥰
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Jutro Bella i trudilice 🔜🤰🏼 spavala ništa nisam a probudila me bol, točna kao švicarski sat, ako koja piški želim svu sreću za plusic! Škicam vas ❤️❤️
Odoh koju tabletu popit, pripremit termofor i u nove radne pobjede!
Ugodan dan svima 🥰🥰
Bude iduci mjesec...🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Vidjet ćemo Monsterice,još ne dižem ruke od tebe ovaj ciklus ❤❤
MiNiEl daa ima nas puno,e kad bi se sve upisale na vrh liste uskoro😁😁 uh ko bi čekao za test da 10 dana kasni😅😅
Sunshine❤❤ nemojte slučajno zaboraviti prenijeti plusiće ako ce ih biti, ja ih upišem na vrh liste bez obzira kaj se tipkate tamo😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji