Jutro drage trudilice☕
Ajmo napuniti zimske bebe💙
Sandričak ma ne priznajem još snjeska, nade još ima rano je. Tako da još ti taj test ponovi 🤞🤞🤞🤞🤞💛
Marty,Mare(M&M)😘💕💕
Ginny tempica ti je👌👌👌
Veroma🤞🤞🤞
Zuzuzujalice brzo ce ovaj zanimljivi dio ciklusa😁😘😘
danas sam krenula s bazalnom😂 budem ovih par dana možda popratila da vidim hoće li i kad označiti O.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mašo kako si nam ti?
Anci javi se da vidimo tempicu 😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella nisi nikad prije mjerila? 🙂 samo pazi da je uvijek u isto vrijeme, nevjerojatno je koliko varira u razlicito vrijeme. FF meni oznaci O nakon sto je 3 dana povisena temp, i obicno to bude dan nakon pika.
Sandricak stogne jos biti crtica, drzim fige ❤️
Sandričak https://ibb.co/N9XkBfS nećeš uteć tako lako
💜💜
Reić samo ti piši da su NE simptomi znamo mi da jesu pravi💜💜
Zuzujaloce 😒badam se sa ce sve biti dobro... 💜💜
Belliceeee kako si nammmm? 😁Pipkiš trakice danas?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Kad smo vec kod Ancio - zeno, ja tebe toliko volim da sam zapamtila na kojoj si stranici prije tjedan dana ostavila neku random poruku i kad god te se sjetim odem tamo pogledati kakva ti je temp 😂😂😂 spoiler alert - visoka joj je na 14dpo i nesto se kuhaaaaaa 😂😂❤️❤️❤️❤️
Jutro cure, ja imam menga grceve i noge me bole tako da je ocekujem kroz dan dva - cak ce i uraniti tako da ja nit ne stignem ni odbrojavati a tek sam 5/6 dan dpo :( povuc cu se s foruma jer sam bas psihicki pala.
Vama svima zelim da cim prije ugledate svoje + od 💖😚
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Jutro cure, samo da vas pozdravim 💗
Nadam se da će pasti koji plusić 🤞🤞🍀🍀
Mene jucer i danas bas boli trbuh, kao da cu sad procurit...a treba stici tek za 9 dana... u utorak idem izvaditi progesteron... Bellice hvala sta pitas za mene 😘 drzim 🤞🤞 za pik 🍀🍀
Zelim vam lijepi vikend i sretan Uskrs 😊
Jutro cure, ja imam menga grceve i noge me bole tako da je ocekujem kroz dan dva - cak ce i uraniti tako da ja nit ne stignem ni odbrojavati a tek sam 5/6 dan dpo :( povuc cu se s foruma jer sam bas psihicki pala.
Vama svima zelim da cim prije ugledate svoje + od 💖😚
Ne mora značiti,sve to mogu biti simptomi trudnoce
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Lola jos je rano za mengu 😘😘
Sandricak rano je jos, ja kontam 9dpo a ne 10 🤷♀️ bar sebi jer sam isla i, u gina nakon pika i slaze se, ne mora znacit da je bas uvik tako al ja racunam tako.
A vidi ove rio mare 🤣🤣❤️❤️
Ancio odlicna ti je tempica, jedva cekam testic 🤞❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji