Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    02. Travanj 2021. 20:39

Bella moja ❤️ 
    Bilo je tu i puno čudnijih situacija i doživljaja koje su cure imale pa smo mi to sve pripisivale simptomima trudnoće 🤭 
    Nemaš pojma koliko bi ja željela da ti ugledaš plusića ovaj mjesec. Naravno da svim curama to želim, ali onima koje ovdje duže pišu, i koje su konstanta podrška svim curama koje dođu na forumu, to ipak želim malo više ❤️

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    02. Travanj 2021. 20:43

Rea_30

Monstera

RioMarema rekla sam kao opušteno ovaj ciklus i onda kad me ulovi tako nešto čudno odmah krenem s dubokom analizom 😂
    Rea drago mi je da si bolje, i da je dragi skužio koja je ura pa da ste otišli u šetnju 😉 Ali bolje razmišljaj da je to mogući simptom, nekako je lakše 😂

A da.. mislim ja se inace osjecam ok.. to mi danas bilo slabo. Jucer ti neki moji ne simptomi.. ali me temp zabrinjava.. jer ne mjerim bazalnu ali zato sri pop 37.1., jucer 37.4. Danas 37.5.. i umorna sam vec mi se spava

Hmm...neki dan si pisala da radiš dosta stresan posao, možda ti se jednostavno sve skupilo pa tijelo tako reagira? Jesi mjerila kad temp. kroz dan u drugom djelu ciklusa? Meni je inače viša temp.u lutealnoj fazi, tako da mi dnevna bude uvijek tako 37.1, 37.2.

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sunshine10
    02. Travanj 2021. 20:43

Monstera hoces nam se i ti pridruziti u grupi , nadji nas na fb  grupa se zove Tićnu 😁

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

• skategirl
    02. Travanj 2021. 20:44

Hvala cure, upravo kupila digitalni toplomjer hahah al nisu imali bas bazalni na 2 decimale, jebiga i ovaj ce posluzit 🤣🙈

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Monstera
    02. Travanj 2021. 20:56

Sunshine10

Monsterahoces nam se i ti pridruziti u grupi , nadji nas na fb grupa se zove Tićnu 😁

Heej Sunshine , hvala ti na info, zapamtila sam ime grupe, pa kad skupim hrabrosti ću vam se pridružiti 😚 Za sada sam još uvijek malo sramežljiva...🤭😂

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    02. Travanj 2021. 21:05

Monstera

Bella moja ❤️
    Bilo je tu i puno čudnijih situacija i doživljaja koje su cure imale pa smo mi to sve pripisivale simptomima trudnoće 🤭
    Nemaš pojma koliko bi ja željela da ti ugledaš plusića ovaj mjesec. Naravno da svim curama to želim, ali onima koje ovdje duže pišu, i koje su konstanta podrška svim curama koje dođu na forumu, to ipak želim malo više ❤️

❤❤❤❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

02. Travanj 2021. 21:06

Monstera

Rea_30

Monstera

RioMarema rekla sam kao opušteno ovaj ciklus i onda kad me ulovi tako nešto čudno odmah krenem s dubokom analizom 😂
    Rea drago mi je da si bolje, i da je dragi skužio koja je ura pa da ste otišli u šetnju 😉 Ali bolje razmišljaj da je to mogući simptom, nekako je lakše 😂

A da.. mislim ja se inace osjecam ok.. to mi danas bilo slabo. Jucer ti neki moji ne simptomi.. ali me temp zabrinjava.. jer ne mjerim bazalnu ali zato sri pop 37.1., jucer 37.4. Danas 37.5.. i umorna sam vec mi se spava

Hmm…neki dan si pisala da radiš dosta stresan posao, možda ti se jednostavno sve skupilo pa tijelo tako reagira? Jesi mjerila kad temp. kroz dan u drugom djelu ciklusa? Meni je inače viša temp.u lutealnoj fazi, tako da mi dnevna bude uvijek tako 37.1, 37.2.

A jesam pred stvari jer znam da mi bude malo povisena. prosli mj  tjedan prije pa sve do M i na sam dan je bila 37.2 maksimalna. Radi te corone sam mjerila i tokom dana ( nosila toplomjer na posao) A vjerujem da se nakupilo jer na go nisam bila od 8mj zato mi je ovaj tjedan i tlak poceo švikati..

Veroma
    02. Travanj 2021. 21:09

Obecala sam test sutra ici cu ga ujutro svakako kupiti... ali mislim da ce doci m. Cice su opet pocele boljeti peku me uzasno i sva sam neka uhh

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

02. Travanj 2021. 21:13

Veroma

Obecala sam test sutra ici cu ga ujutro svakako kupiti… ali mislim da ce doci m. Cice su opet pocele boljeti peku me uzasno i sva sam neka uhh

Sve dok ne procuris si Tićnu  😀 ti svakako kupi i napravi i sto prije posalji da gledamo sjene 🙂 

Veroma
    02. Travanj 2021. 21:14

Imas pravo😂 i ako nebude sjene pravit cemo se da je vidimo 😂😂

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.